Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam en hızlı sarı kart görme konusunda kendini geliştirmeye adamış.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimse hakkında birşey yazmıyor ama bence maçın gizli Kahramanlarından biri Aykut'tur.oyuna girdiği An yaptığı gereksiz faulle aldığı sarı kart dışında hatasız oynadı,göbekten tek top geçirmedi,defansta dengeyi kurdu.
      bence biraz fazla gizli, göremedim kahramanlığını çünkü

Yorum

• Arkadaya adam kaçırmayan tek stoper. En hızlı ve en agresif stoper.

Boşver yaa beğenmeyin siz. Size Yumlu yeter.

Yorum

• Sarı kart saçmalığı dışında ben çok beğendim. Zaten genel olarak beğendiğim bir futbolcu Aykut. Hamleleri hep yerinde, bazen sert olsa da topu alıyor. Yumlu veya Medjani'den bariz bir şekilde daha iyi oynuyor stoper işini.

Herkes Demba Ba'nın golündeki hareketine takıyor ama olur öyle şeyler. Bütün maç araya adam kaçıracak, sürekli defansta açık verecek bir Medjani veya Yumlu'dansa, birebirde adamı tutamayıp aptalca bir hata yapacak olan Aykut'u tercih ederim.

Medjani'nin gol becerileri burada soru işareti bırakıyor o ayrı, Aykut'ta böyle bir özellik hiç yok çünkü.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Iyi oynadi
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kart dışında iyiydi kartı çok hızlı gördü belkide gördüğü kart sayesinde daha dikkatli daha derli toplu oynadı

Ben mustafaya tercih ederim aykut u
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence biraz fazla gizli, göremedim kahramanlığını çünkü
                Aykut konusunda çok inat ediyorsun kardeşim
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aykut konusunda çok inat ediyorsun kardeşim
                  taktığım tek oyuncu. sakalları kesip aldığı parayı düşürürse yumuşayabilirim.

Yorum

• İyi mi oynadı girer girmez %100 kırmızı kart görmesi lazımdı. Sarı kartmış boşversene tekvando futbolda yoktur. Girdi 1.dk da kırmızı görüp atılmalıydı. Bu ışıd sakallıdan bir halt olmaz. Adam dengesiz. Kötü durmuyor ama tam bir saatli bomba çünkü zeka çok düşük. Futbolda fiziksel özellikler sadece bir bölüm, tek başına birşeye yaramaz. Sağlam kafa olmadıkça sağlam vücutta iş yapmaz. Aykut etliye sütlüye karışmazken iyi ama bir yüksek top banko faullü giriş, seke seke gelen bir top eyvah tabanı kaldırdı. Bu adamdan cacık bile olmaz.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sakal uzatmada dini veya manevi bir motivasyonu yoksa kessin, gerçekten yakışmıyor. Gözlerinin de yapısıyla birleşince keş gibi görünüyor.

Yorum

• yetersiz ama yumlu ve medjani'den daha ideal...Allah'ım stoperimiz yok yalvarıyoruz...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi mi oynadı girer girmez %100 kırmızı kart görmesi lazımdı. Sarı kartmış boşversene tekvando futbolda yoktur. Girdi 1.dk da kırmızı görüp atılmalıydı. Bu ışıd sakallıdan bir halt olmaz. Adam dengesiz. Kötü durmuyor ama tam bir saatli bomba çünkü zeka çok düşük. Futbolda fiziksel özellikler sadece bir bölüm, tek başına birşeye yaramaz. Sağlam kafa olmadıkça sağlam vücutta iş yapmaz. Aykut etliye sütlüye karışmazken iyi ama bir yüksek top banko faullü giriş, seke seke gelen bir top eyvah tabanı kaldırdı. Bu adamdan cacık bile olmaz.
                          artık ben de senin gibi düşünüyorum...

Yorum

• komsu köylüm ne istiyler senden...???
                            sen devam et, takma...
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• oğlum akıllı ol, olaylara karışma gözünü seveyim.şu maçı kazasız geçelim.

Yorum

• Oynatılması doğru karardı vazifesini yaptı. Ancak yabancı stoper geldiğinde kadroya girmesi çok zorlaşacak bakalım bu durum kendisini nasıl etkileyecek...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim