ilk golde en son geriye gelendi ve öyle izledi olan biteni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu tarz müdaleleri bütün stoperler yapıyor.Ama Aykut yapınca göze batıyor.Şu adamı artniyetle izlemeyin.İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibe uçarak dizle vurmak nedir ? Sana komando olamazsın demedik futbolcu olamazsın diyeceğiz artık !
Salihle beraber kasaplığa soyundular bu maç..
Karşı karşıya kaldığında %100lük golü engelledi neden kimse ondan bahsetmiyor ?
Yorum
-
rakibe bir pozisyonda rugby ile karışık daldı. leigialı nasıl giriyorsun diye tartıştı. adam ağır ragbyci çıktı rıza baba
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ynt: Aykut Demir
İçeriyi göstermeyen siyah camlı, simsiyah bir aracı var di mi?İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın bindiği araçları görüyoruz arkadaşlarla da sigara yakıyorum derin düşüncelere dalıyorum.
Yorum
-
Birkaç tane var adamda hakkı birşey demiyorum alır tabi ama futbolcu nasıl oldu ona kafa yoruyorumİlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçeriyi göstermeyen siyah camlı, simsiyah bir aracı var di mi?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arabasinin icinde de sürekli faul yapiyordur bunun icin siyah camli bir araba almistir bence.İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçeriyi göstermeyen siyah camlı, simsiyah bir aracı var di mi?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum