Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk golde en son geriye gelendi ve öyle izledi olan biteni

Yorum

• Dün beğenmediğim oyunculardan biriydi
      ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Bence de dün iyiydi.Yanlış maçımı izledik.
        Yenilen ilk golde Salih'in pas hatası dışında kimseye suç bulmamak gerek.Tamamen şans golüydü.
        En son Mesut tarafından düzenlendi; 12.12.2014, 15:31.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rakibe uçarak dizle vurmak nedir ? Sana komando olamazsın demedik futbolcu olamazsın diyeceğiz artık !

Salihle beraber kasaplığa soyundular bu maç..
          Bu tarz müdaleleri bütün stoperler yapıyor.Ama Aykut yapınca göze batıyor.Şu adamı artniyetle izlemeyin.
          Karşı karşıya kaldığında %100lük golü engelledi neden kimse ondan bahsetmiyor ?

Yorum

• Buna futbolcu demek TRABZON futboluna İHANETTİR
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Bu adamın bindiği araçları görüyoruz arkadaşlarla da sigara yakıyorum derin düşüncelere dalıyorum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• rakibe bir pozisyonda rugby ile karışık daldı. leigialı nasıl giriyorsun diye tartıştı. adam ağır ragbyci çıktı rıza baba
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Psikolojik sorunlari var Net.

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamın bindiği araçları görüyoruz arkadaşlarla da sigara yakıyorum derin düşüncelere dalıyorum.
                    İçeriyi göstermeyen siyah camlı, simsiyah bir aracı var di mi?

Yorum

• Karate Kid.
                      En son Oruç tarafından düzenlendi; 12.12.2014, 18:58.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bence adam futbol oynamamaya karar vermiş.

Yorum

• Masallah istikrarli cizgisini sürdürmeye devam ediyor,faul yapmakta üstüne oyuncu tanimiyorum mümkünse devre arasi takasta kullanilmali akhisarda is yapar.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birkaç tane var adamda hakkı birşey demiyorum alır tabi ama futbolcu nasıl oldu ona kafa yoruyorum
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arabasinin icinde de sürekli faul yapiyordur bunun icin siyah camli bir araba almistir bence.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ynt: Aykut Demir

Son bir şans felan yok bence artık.
                                Vade doldu fazlasıyla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim