İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batuhan Karadeniz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer yeni forvet gelirse bu adamın 18 kişilik kadroya girebileceğine inanmıyorum.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Baya bi kilo vermis. Bildigin insana benzemeye basladi.
Batuhan'in yolu
Saka bir yana gercekten olumlu yönde gelisme var fiziginde. Batuhan'a nedense özel bir sempatim var, komik adam. Basarili olur umarim.
En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 22:37."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Baya bi kilo vermis. Bildigin insana benzemeye basladi.
Batuhan'in yolu
Saka bir yana gercekten olumlu yönde gelisme var fiziginde. Batuhan'a nedense özel bir sempatim var, komik adam. Basarili olur umarim.
Adamın çekilen fotonun yarısını kaplamış resmen.
Hiç yokmuş gibi varsayıyorum...
Yorum
-
Göbegine ve yüzüne bakarak yorum yaptimYaniliyor olabilirim bana öyle geldi.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu adam kaç kilo fazlasıyla geldi kampa ki 10 kilo vermiş hali olması gerekenin üstünde
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamı güreş takımımıza aldık sonradan futbolda forvet eksikliği varmış...küçüklüğünde mahalle arasında forvet oynamış 2-4 gol atmış..hadi demişler gel bizde gol cü ol ama klolardan kurtulup daha takıma girmede ki...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Özetle İçine 4 Tane Alanzinho,2 Tane Colman Ve Zokora Sığdırabileceğimiz İnsan Tanesi,Kampta 7 Kilo Vermiş 85'ten 78'e Düşmüş Diyorlardı Ama Görüntüsü Hiç 78 Kiloluk Bir İnsana BenzemiyorYinede Güvenilirse ( Ve Burak Gibi Sabredilirse ) Kendini Bulabilir Diye Umuyorum,Sadece Umabiliyoruz Malesef
THE PASS,THE TOUCH,THE TURN,THE SHOOT,PERFECTION,1-0 LIVERPOOL !
Yorum
Yorum