Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer yeni forvet gelirse bu adamın 18 kişilik kadroya girebileceğine inanmıyorum.
    Muhtemelen Emre ile değişmeli gireceklerdir...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer yeni forvet gelirse bu adamın 18 kişilik kadroya girebileceğine inanmıyorum.
      Cok rahat girer.6 yabanci kurali varken.yeni forvet yabanci olacak.batuhan fit olsun herzaman kadroda olur.yerli oyuncu onemli.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Pes etmek yok Batuhan, boşver milletin dediklerini, çalışmaya devam.. vaktin gelecek elbet.

Yorum

• Baya bi kilo vermis. Bildigin insana benzemeye basladi.

Batuhan'in yolu

Saka bir yana gercekten olumlu yönde gelisme var fiziginde. Batuhan'a nedense özel bir sempatim var, komik adam . Basarili olur umarim.
          En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 22:37.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baya bi kilo vermis. Bildigin insana benzemeye basladi.

Batuhan'in yolu

Saka bir yana gercekten olumlu yönde gelisme var fiziginde. Batuhan'a nedense özel bir sempatim var, komik adam . Basarili olur umarim.
            Baya kilo vermiş hali buysa işimiz var.

Adamın çekilen fotonun yarısını kaplamış resmen.

Hiç yokmuş gibi varsayıyorum...

Yorum

• gerçektende kilosuz hali buysa eyvah eyvah
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaş bu adam kaç kilo fazlasıyla geldi kampa ki 10 kilo vermiş hali olması gerekenin üstünde
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• daha 10 fıın ekmek yemesi lazım diyeceğim ama adam zaten kilolu...daha da alır diye korkuyorum....

gereksiz bir transferdi kanımca

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Göbegine ve yüzüne bakarak yorum yaptim Yaniliyor olabilirim bana öyle geldi.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş bu adam kaç kilo fazlasıyla geldi kampa ki 10 kilo vermiş hali olması gerekenin üstünde
                      adamı güreş takımımıza aldık sonradan futbolda forvet eksikliği varmış...küçüklüğünde mahalle arasında forvet oynamış 2-4 gol atmış..hadi demişler gel bizde gol cü ol ama klolardan kurtulup daha takıma girmede ki....

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamı güreş takımımıza aldık sonradan futbolda forvet eksikliği varmış...küçüklüğünde mahalle arasında forvet oynamış 2-4 gol atmış..hadi demişler gel bizde gol cü ol ama klolardan kurtulup daha takıma girmede ki....
                        86 macta 220 gol atip kirilacak rekor birakmadi alt yapida hakkini yemeyelim.

Yorum

• işte alt yapıda mahalle arasında o işler olur ama babasının liginde hiç yok...bjk iş yapacak diye aldı traş makinesi çıktı,es es başkanı trafik cezalarını ödemekten yoruldu......

Yorum

• fiyasko yazık
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Gol atacağa benzemiyor ama insan bekliyor işte..

Yorum

• Özetle İçine 4 Tane Alanzinho,2 Tane Colman Ve Zokora Sığdırabileceğimiz İnsan Tanesi,Kampta 7 Kilo Vermiş 85'ten 78'e Düşmüş Diyorlardı Ama Görüntüsü Hiç 78 Kiloluk Bir İnsana Benzemiyor Yinede Güvenilirse ( Ve Burak Gibi Sabredilirse ) Kendini Bulabilir Diye Umuyorum,Sadece Umabiliyoruz Malesef
                                THE PASS,THE TOUCH,THE TURN,THE SHOOT,PERFECTION,1-0 LIVERPOOL !

Yorum

Çalışıyor...
                                X