Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepimizin ortak düşüncesi son şansı olduğu yönünde. Bizden önceki futbol hayatını "yaramaz uşak da" diyelim ve geçelim. Destek verelim kendisine. Henriyi izleyeceğime Batuhan'a destek olmayı tercih ediyorum. Bu yıl onun için farklı olacak.

Yorum

• Bir durun bakalım önce bir sahaya çıksın. Hemen barajı çekmeyin zihninize. Ben de Batuhan'ın transferini gereksiz görüyorum evet; ama artık imzalar atıldı. Onun başarısı, Trabzonspor'un başarısı olacak..
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 15.06.2013, 16:21.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• En az 10 kilo vermesi lazım.NET...

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En az 10 kilo vermesi lazım.NET...
          Dünkü hali çok fazla kilolu gözükmüyordu. Adamın fiziği zaten yapılı. Bence 6 aydır top oynamamasına rağmen fena durmuyor...

Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Son vuruşların Halil'den ve Henrique'den iyidir yine.. Bir de genç.. Patlama yaparsa iyi rakamlara satabiliriz de.. Olumsuz bir tutum içinde değilim bu transfere karşı, iyi bir alternatif olur.. Ama herkesin istediği forvete kesin çözüm olduğundan bu transferlere kızıyorlar.. Sakin olalım..

Yorum

• Aslında düşündüm de
              Pisikolojik tedavisi çok basit aslında
              Kareyemiş sopası
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• İyi bir hazırlık dönemi geçirirse ve sürekli oynarsa sezon boy en az 15 gol atar.
                Fakat ilk yanlışında sabırsız taraftarımızdan olumsuz tepki alırsa bu iş biter. Biraz destek olup şans vermek lazım.

Yorum

• Psikolojik savaş amacıyla yapılmış bir transfer sanırım. Fener'in üstüne salacaksın bu adamı, tek başına kapışır.

Yorum

• Adamın boyu 1.92 kilosu 85 benim boy 1.79 kilo 97 hala çok kilolu demiyorum kendime :P
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• bu sene belliki taktigimiz kendi yildizini kendin yarat olacak.

Bu cocukta yildiz kumasi var,ha bana sorsan tutma sansi %20.Trabzonsporun bu zor sayilacak gunlerdeki bekaasi icin insallah yaniliriz,ustumuze dusen destek olmak

Yorum

• Şuraya alakasız fotoğrafları koymayın lütfen.

Bence bu çocuk başarılı olacak, Burak Yılmaz'da da aynı şeyleri hissetmiştim.

Hayırlısı bakalım.

Yorum

• bu transfer yönetim ve hocanın hiç bir hazırlık ve araştırma yapmamasının işaretidir sonumuz inşallah güzel olur.........sabır.......
                          TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünkü hali çok fazla kilolu gözükmüyordu. Adamın fiziği zaten yapılı. Bence 6 aydır top oynamamasına rağmen fena durmuyor...

Hikaye yazdıraydı iyiydi.
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Bence Batuhan Is yapar.Kondüsyonu ve hirsi iyi olursa rahat basarili olur.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Herkesin aklına geldiği gibi benim de ilk duyduğumda aklıma Burak geldi.

Tutma şansını az görüyorum, ama tutmasını ümit ediyorum.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X