Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
burak transferiyle bunu bir tutanlara hayret ediyorum. burak ta disiplin sorunu yoktu burak sadece tutmamıştı bjk febe de ama bizde maya tuttu batuhan ise kaç defa şans tanındıysada başarılı olamadı disiplinsizlik had safhada samet aybaba bile adam edemedi öyle ki boşta kaç aydır bir Allah kulu teklif etmedi bir biz akıllı davranıp aldık. hayırlı olsun devre arasını görürse bence başarılı olmuş olur.
Yönetim ezberleri bozan tüm illegal işleri yapmaya devam ediyor :-) Legal yaptıkta neolduki diyerek ten eskiden çok Kıza bileceğim bi tranfere şuan gülümsüyorum sadece.
Edit: Şu yönetimi bi çözemedik arkadaş, çözümsüz herşey zevk verir. Sigmund Freud :-)
Hayırlı olsun demekten başka birşey gelmiyor.Umarım yanılırız.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
tekstil gibi sanayi gibi işle yolla onlar kullansın daha pahalıya satsın
şampiyonluğmuzun engellendiği eskişehir maçında kendisini canlı izledim, sahanın es es adına en kötüsüydü. Futbol şu an hızlı ve dikine oynanıyor, disiplini geçtim, bu anlamda da hızlı olmayan batuşun vereceği bir şey yok, umarım yanılırım
Batuhan' ı Trabzonspor' da görmek istemiyorum. Bu kadar saçma bir transfer olamaz. Buna Trabzonspor forması giydirip benim çocuklarıma rol model olarak yutturacak zihniyet köhnemiş, kokuşmuş, beyin lopları çalışmayan boş kafaların işidir. MRA, Ünal Karaman hangi vizyon ve misyonun temsilcisi olarak bu transfere onay verdiniz? Daha işe başlamadan gözümdeki değerinizi düşürdünüz. Bundan sonra yaptığınız her hamle beyni olanlarca sorgulanacaktır.
<Free Palestine>
2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum