Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buraktan artısı duvar olabiliyor pas alışverişleri daha iyi

kafa toplarında daha da etkili olabilir

eksisi çok yavaş aga
    sakin olun...

Yorum

• Bizim kondisyoner bunu Hulk gibi yapar

Çok fit bir hale getirebilir. Oyun kapasitesi olarak bilemeyeceğim ancak Batuhan fizik olarak çok gelişecek.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Seni hiç sevmiyorum süt oğlan.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bizde bu iki sezondur başlayan,uzun ve hantal forvet sevdasını kim çıkardı ?La olmuyor işte kardeşim,..tünü çekemeyen forvetle oynayamıyor bu takım.İlla da hızlı,çalım atıp,kendine pozisyon hazırlayabilen forvet şart.

Emin değilim ama bana göre Batuhanı da isteyen Mustafa hoca değil,Ünal Karaman.Batuhan,Vittek falan sever böyle uzun forvetleri Ünal Karaman.

Yorum

• Bu takımda ya batar ya çıkar ortası yok.

Yorum

• Tutmazsa biter,tutarsa kaçar.
              Liverpool FC Trabzonspor
              Steven Gerrard

Yorum

• Bedavaya gelmiş, adam olmazsa şutlarsın gider...
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• hayırlı olsun. yeni burak olabilir.
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• enteresan kırmızı kartlar görmediği sürece faydalı olacağını düşünüyorum
                    特拉布宗冠軍

Yorum

• Son şansı.Onun yerinde olsam afedersiniz "it" gibi çalışırım.İnşallah farkındadır bu durumun..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünkü hali çok fazla kilolu gözükmüyordu. Adamın fiziği zaten yapılı. Bence 6 aydır top oynamamasına rağmen fena durmuyor...

Abi adam kaslı filan değilmiş ya, birisi şu Türk futbolcularına adam gibi fitness training i yapmayı öğretsin bu ne böyle
                        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• iyiki son 3 sezonu kotu gecti.. kotu gecmese TS a nasil gelsin...

Terim milli takim a aldigi zaman Batuhan i almak artik imkansiz diye bakiyordum..

bizler HOLOSKO HOLOSKO diye bagirirken IBB ye gidip bjk ye gelen holosko gecen sene kaitesini gosterdi...
                          Fernandes te bi ara istenmeyen gereksiz adamdi BJK da..
                          yada CENK TOSUN turkiyenin 1 numarali yerlisi iken simdiki durumu...

Colman gibi bi adamin su an canimizi sikan sikintilari olmasa TS da bunca sene ne isi vardi?
                          Yattara biraz daha ii olsa 7 sene ne isi vardi bizde coktan GS almisti.

sanki
                          BJK den Fernandesi alabiliyoruz
                          FB den SOW u alabiliyoruz
                          GS dan Selcuk u alabiliyoruz da

BATUHAN i begenmiyoruz...

yaw adamda sorun olmasa zaten alamazdik Turkiye nin en yetenekli forvetini

Yorum

• Hayirli olsun diyelim. Utandir bizleri, yoksa isin cok zor

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspora yakışan bir futbolcu değil. Bana kalsa takımın kapısından içeri almam.

İyi ki Burak bir patlama yaptı. Nerde sorunlu adam var alalım hemen. Sonra uğraşalım duralım, aylarca tartışalım burada. Başlarda kötü oynayınca birileri çıksın daha alışamadı sabretmek lazım desin. Sonra sabredenlerin de sabrı taşsın. Bir iki maçta iyi oynarsa "ben demiştim bu adam çok iyi " diyenler ortaya çıksın vs.

Geçen sezon aldığımız oyuncuların performansının özeti bu oluyor malesef. Çok farklı olacağını zannetmiyorum.
                              Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla:

Çalışmayı sevmediğini biliyoruz
                                Futbolculara saygısız davranışlarını biliyoruz
                                Eğlence hayatını sevdiğini biliyoruz
                                Arabasıyla en fazla 330 yaptığını biliyoruz
                                Ünal Karaman'ın Hakan Şükür beklentilerini biliyoruz...
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X