Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bildiğin bomba...c4 bakalım ilk vukuatı ne olacak...bu adam huzur bırakmaz takımda...hay allahım yarabbim...olmuş 100 kg...hay allahım sen sabır ver....

Yorum

İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Emra Güral'ımız var. Batuhan da kim oluyor? Ofsupor kalecisine gol atmak için para teklif eden adam değilmi bu?
      evet boyle bir adamı nasıl aldılar aklım almıyor şikeden dert yanıyoruz şikeci bir oyuncu alıyoruz yuh demekden baska bişi gelmior aklıma

Yorum

Bak Batuhan seni uarıyorum burası eskişehir değil yolun kenarına oturup gelen geçene çekirdek kabuğu atarsan dayağı yersin
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Ne diyelim, hayırlı olsun, umarım Batuhan için yakın gelecekte "Trabzonspor Öncesi - Trabzonspor Sonrası" gibi haber başlıkları görürüz olumlu performans anlamında..

Yorum

Batuhan Karadeniz Trabzonspor'da!

Alin size Forvetin Krali. Kral Baskanin Kral Forveti.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

önünde Burak örneği varken
              akıllı olacağını umuyorum
              yoksa
              çok dayak yer Trabzonda
              BMN KOCAELİ

Yorum

kusura bakma Batuhan sana hiç güvenmiyorum.....kafayı toparlasa bile fiziğini zor toparlar....

Yorum

Hey Allahım Bedava diyemi aldılar..Batuhan kazmasından gerçekten birşey bekleyen varmı

Yorum

Şu an Quiz'i izliyorum. Holosko var. "En tembel futbolcu?" sorusuna hangi cevabı verdi dersiniz?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Geçen yıl gelmesin diye o kadar dua ettim.
                      Bu yıl geldi. Bu iş bozulur umarım.

Yorum

Tabi canım bu takımın biraz sükse yapsa İstanbula kaçacak oyunculara her zaman ihtiyacı var.

Alınmasını istediğim en son oyuncuydu.

Artık önümüzdeki sezon ayakta duramadığı için Halil mi yoksa Batuhana mı küfür edeceğiz merak ediyorum

Yorum

1461 içinse düşünülebilir...

Şaka lan şaka. Batuhan'ın nesini düşüneyim.

Sırf etiketi Trabzonlu diye, başka hangi işe yaramazlar alınacak, merakla bekliyoıruz. Batuhan? Geçen sene Sinan Vardar gol kralı olur demişti, gördük! Aybaba adam ederim dedi, sonra kovdu. Maceraya ne gerek var.

Annesi Trabzonlu diye E. Belözoğlu'nu da alırlarsa şaşırmam. Sinan Engin'i menajer de yapabilir bu anlayış. Yönetici olarak da adayım Ergun Gürsoy.

Tutarsa tutmazsa diye papatya falı açmak, Trabzonspor'a yakışmıyor. Elinde genç, ümit vaadeden bir grup genç var. Arasına örnek liderler alacaksan eyvallah. Batuhan kime örnek olacak?
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 13:36.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Batuhan çok hatalar yapmış, büyük hatalar yapmış birisi.

Ama garip bir şekilde samimi buluyorum kendisini Sanki düzelmeyi istiyor, ama yine de yapamıyor gibi.

Taraftar olarak ona fırsat tanımamız gerekir. Mustafa Reşit Akçay'ın en iyi yaptığı şey futbolcusu ile iyi diyalog kurmak.

Mustafa hocamızın elinde iyi çalışıp kendini gösterme gayreti içerisine girerse, ben Batuhan'ın fayda sağlayabileceğini düşünüyorum.

Hoşgeldin Batuhan, umarım elinden geleni yaparak kamp döneminde eksiklerini giderirsin.

Yeteneklerini göstermenin vakti geldi.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

keske haci baskan sadece sike sureciyle ilgilenen baskan olsaydi.
                              yil olmus 2013 batuhan hala patlayacak..is ahlakina hic girmiyorum..bu cocukta bu yok cunku..terbiyesizin onde gideni..

Yorum

herkes terbiyesiz, bizim butun taraftarlarimiz terbiyeli. 100 taraftarin 80i hep olumsuz konusuyor bu forumda. yahu az bekleyin alinirsa ve iyi oynarsa adami goklere cikaracaksiniz. attigi gollerde havaya ziplayacaksiniz. burak ve batuhan ikiside ayri ozellikte oyuncu, hem karakter hem oyun stili olarak. batuhan kotu topcu degil sadece kafa yapisini az degistirmesi lazim. ve bir uyemizin de dedigi gibi, Trabzon futbol oynamak icin, tek futbola odaklanabilmek icin cok uygun bir yerdir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X