Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yetenenek demek gol atmak demek degıldır .. 22 yasında bır oyuncunun yeneklerını gelıstırmekde kulubun ve o oyuncunun elındedır.. cok sey bekledıgın bır oyuncuyu o yetenkelerıne uygun mevkıde oynatıp ona gore verım beklersın...

ıste bu zıhnıyet umut buluta yıllarca ana avrat kufur ettırdı cunkı taraftar yetenegın gol atmak oldugunu sanıyordu sımdı butun taraftar umut bulutu arıyor...
    Yahu iyide nedir bu adamın yeteneği o zaman ?Gol atmak değil,Umut gibi pres yapmak değil ,pas vermek değil ...Eeee ne o zaman bu adamın yeteneği bir forvet olarak ?Herhalde çok iyi kesici özelliği var stoper oynatacağız.

Hiç polyannacılık yapamayacağım kimse kusura bakmasın.Barış Özbek geldiğinde de aynı laflar döndü burda.Yok Alman ümit milliymiş,yok aslında o kadar da kötü değilmiş,yok terminatörmüş...Sonuç ?Alman ikinci ligine zorla attı kendini.

Yorum

• 2.bir Janko olmaz umarım.
      Sağlı sollu desteklemek gerekir.
      Kanatların iyi olmadı mı Batuhan'dan pek verim alamazsın.
      Başarılar dilerim.
      Kesinlikle 1 forvet daha alınmalı o da ayrı bir mesele
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Disiplinsizliği falan bi şekilde zapt edilir diye düşünüyorum.Fakat yanlış hatırlamıyosam 0-0 lık maçta teşvikli esesin kadrosundaydı.O olayların neresindeydi acaba.Bence araştırılması gereken en önemli konu.
        Twitterde bazı renktaşlar,eski yönetimden recep denizerinin tv de bundan bahsettiğini,maçın 0-0 bitmesinden sonra Batuhanın anormal sevincinden,teşvik olayının belli olduğunu söylediğini yazmışlar..
        İnşallah,inşallah böyle birşey yoktur..
        Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Hoşgeldin. İnş. beklentileri boş çıkarmazsın.Potansiyelini ortaya koyarsın inş.
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah başarılı olur ayrıca Giray'a sadece ben mi benzetiyorum ?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Yılmaz'ın tutunacağı son dal resmen bizdik. Ya dibe vuracaktı ya da zirveye çıkacaktı. Şenol Güneş onu taraftar küfrederken bile çıkardı oynattı arkasında durdu ve kendi tabiriyle "yürümeyi öğretti".

Batuhan Karadeniz'e 22 Mayıs 2011 sezonu oynana Eskişehir maçından sonra irite olmuştum. Geçmiş dönemlerde alınsa ses çıkarmazdım. Başarılı olur ya da olmaz orasını bilemem ve bir ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Ama o maç sonu hayatını kaybeden Mustafa Çelik geliyor aklıma ve o günü Eskişehirspor forması giyen her futbolcudan nefret ediyorum. Bu tamamen duygusal bir hassasiyet.

Umarım başarılı olur ve umarım yükselir.
              Başarılar, hayırlı olsun.
              Eğri oturalım doğru konuşalım.o sezon şb ile yaptıkları maçta batuhan resmen yırtındı gol atmak için..

Yorum

• Adam Trabzona ayak basar basmaz Barış Memişle irtibat kuruyor anlayın siz gerisini...
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğri oturalım doğru konuşalım.o sezon şb ile yaptıkları maçta batuhan resmen yırtındı gol atmak için..
                  O maçta Batuhan'ın kafa topunun direkten döndüğünü hatırlıyorum.
                  Ama dendiği gibi o sezon 2 hafta sonra oynanan,0-0 biten bizim maçtan sonra deli gibi sevinmişse ve bu fotoğraflanmışsa başı ağırabilir.
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Batuhanin kaderi ayni Burak Yilmaz a benziyor...
                    Batuhan da Burak gibi Istanbul takimlarinda tutunamamis, Eskisehirspor da istirar tutturamamisti..
                    Evet stilleri farkli ama kaderleri ayni insallah Batuhan da en az Burak kadar bizde basarili olur..
                    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Volkan Hazar ‏@vlknhzr10 14 dk

Batuhan Trabzonspor ile anlaşmış.
                      Geçmiş olsun Trabzon
                      Acının rengi olmaz.
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Sözleşmesi çok çok önemli. Öyle bir sözleşme yapmalı ki yönetim ağzımız açık kalmalı:

'Şu kadar oynamazsa, sözleşme feshi'

'Şu kadar oynarsa, şu paraya sözleşme uzatma hakkı'

...

Ne olursa olsun zarar görmemeliyiz bu transferden, herifin bakarsınız futbol oynayası gelir, 3 yıllık sözleşmeyle 2 yıl kahrını çektikten sonra 3 kuruşa kaptırmamak lâzım sağa-sola.
                        En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 15:55.

Yorum

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim Emra Güral'ımız var. Batuhan da kim oluyor? Ofsupor kalecisine gol atmak için para teklif eden adam değilmi bu?
                          aynen katılıyorum. elinde emre güral gibi genç biri ve janko gibi batuhanın 3 gömlek üstü kalitede bir adam var iken, batuhan gibi ahlaksız, terbiyesiz, şımarık bir istanbul zübbesini almak ne kadar akıllıca ve mantıklıdır.
                          umarım yalan bir haberdir.
                          batuhana trabzonspor formasını giydirmeyin. yakışmaz, kaldıramaz.

Yorum

• Hayırlı olsun.

Barış Memiş'le aynı jenerasyondan, milli takımlarda da uzun süre birlikte oynadılar.

Samimi olmaları normal.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Büyük futbolcu olmak istiyorsa Trabzonspor son sansi. Umarim bu sansi degerlendirir. Cok büyük bir potansiyeli oldugunu hepimiz biliyoruz zaten. Hayirli olsun.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

YAZIK OLDU TRABZON'A....

Yahu ne kadar psikopat oyuncu varsa gündemimizde maşallah....

Enginde gelirse colman ve başkan OKEY de kareyi kurarlar....

Yazıklar olsun...

hiç beğenmedim....

Janko dan ne farkı varmış Batuhan'ın da alıyorsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X