Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Batuhan Karadeniz Trabzonspor'da!

Rezillik.. Bu terbiyesise nasil o formayi verirler

Sent from my iPhone using Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

daha yaşı çok genç olan bir futbolcu için bu kadar karamsar olmamak lazım.kadrodaki hiç bir işe yaramayan yabancılardan bir tane daha alsaydık böyle demezdiniz hiç biriniz.belki adam ederiz onu .bence edeceğiz...

Yorum

Tekke de boşta değil mi, yönetici olamadığına göre tekke çağrılsın
        Ts de tekke sesleri başlasın, nasıl olsa o da disiplin sorunları yaşıyor

Yorum

İlk olarak Cpt.Price tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatihin ölüsü bu adamdan çok gol atar
          Ts de tekke sesleri

Yorum

Takımda bir odun eksikti bu vesile ile onuda tamamlamış oluruz herhalde. Bu adamdan bu zamana kadar birşey olmadı bundan sonrada olacağını sanmıyorum. Umarım ben yanılırım

Yorum

Bitmiş kariyerleri parlatmakta üstümüze yoktur. İnşallah Burak gibi parlar, inşallah Burak gibi çamura batmaz,gözümüzde 5 paralık adam olmaz...
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Süper! Birde simdi:

- Engin Baytar
                - Jaja
                - Hürriyet
                - Toraman (bjk)
                - belözoglu

geldimi tam olur ha.

Yorum

Hala Burak gibi eleştiriliyor yazılıyor. Burak'la Batuhan aynı değil
                  Burak futbol oynamak istiyordu. Batuhan'ın kafasında futbol diye bir şey yok .Yetenekleri var ama adam olmak istemiyor.
                  Bedava olması iyi. Bekleyip göreceğiz. Hayırlı olsun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Hayırlı olsun demekten başka şansımız yok...

İlk defa bir futbolcu hakkında isteksiz yazıyorum. İlk yarı sonunda göndeririz herhalde...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

Bonservisi elinde olan, düşük maliyetli bir oyuncu.
                      Tutarsa ne âlâ tutmazsa da girilebilecek en mantıklı risklerden birisiydi bence.
                      Tek forvet transferimiz olmayacaksa sorun yok bence.
                      Bu kadar eleştirmek anlamsız.

Şu sıkıntılı süreçte zekice bir hamledir kanaatimce.
                      "Trabzonspor bir çember gibi,
                      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Hayırlı olsun. Çogunun aksine bende başarılı olacagını savunuyorum.
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

alindiktan sonra hayirli olsun demek kalir.
                          insallah kafasini toparlar, nereye geldiginin farkindadir ve basarili olur
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Goruldugu uzere bu transferle 1461 modeli oynatilacak bati-gol mustafa tiryakinin poZiyosyonunda gorev alacak.. Ha basarili olur mu ? Baska secenegi kalmadigini kendisi de biliyor sifiri coktan tuketti trabzonun sosyal yapisinda adam olur...
                            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

Akıl karı bir transfer değil! Kabullenemiyorum bu transferi. Bedava diye alınacaksa her yerden adam bulunur.

Mesele sadece disiplinsiz olması, dikiş tutturamaması, saygısız tavırları değil( ki bu da büyük bir etken olmalı. Engin Baytar neden alınmadı diye sorulur. En azından yeteneği tartışılmaz Engin'in).
                              Asıl mesele yine gidip uzun boylu fizikle oynayan forvet alınması.

Daha evvel de yazdım tekrarlayayım. Elimizdeki tüm santrafor oyuncuları fiziğiyle fark yaratmaya çalışıyor, sırtı dönük oyuna yatkın. Hiç birinin bitiriciliği, fırsatçılığı, son vuruş becerisi onları satrafor yapan etkenler değil. Buna rağmen o oyuncular arasında oyun yapısı olarak fiziğini en az kullanan Halil aralarındaki en iyisi sırtı dönük oyunda. Biz santrafor tipimiz zaten takıma uymuyorken gidip hem sorunlu, hem yetersiz hem de oyun tipi yanlış oyuncuyu alıyoruz.

Bunu kabullenemiyorum. Yapılanma buysa yazıklar olsun. MRA'ya çok güveniyordum, hala da güveniyorum ama buna nasıl izin verdi anlayamıyorum. Ünal Hoca nasıl kabullendi onu da anlayamıyorum.

Bekleyip göreceğiz. başarılı olması tek dileğimiz ama eldekini gönderemediğin yerde, gidip bu adamı almak tek kelimeyle mantıksızlıktır. batuhan ancak ya tutarsa diye yapılabilecek bir transfer olabilirdi( ki bana göre daha önceki açıklamaları, yaşamı, karakteri ve oyunculuğuyla o da yanlış).
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

hiç olumlu bakmiyorun hiç neden boyle adamlar bizi bulurki ama trabzonspor icin katlancaz...
                                2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

Çalışıyor...
                                X