gökdenizi yazmaya tenezzül etmiyonuz heralde nede olsa o takımın beyni
"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
ikinci yarida ayni tabloyu gorecez gibime geliyo yine solda oynayacak biz yine neden marcelinho herthadaki oyununu oynayamiyo die kafa yoracaz ama ziya bildiginden vazgecmeyecek yaa bir insan hic birseyden anlamasa bile gecmis yillarda serbest oynayan bi adami 15 mac ustuste solda birsey yapamadigini gore gore oynatmaz yaziklar olsun diyorum ziya denen adam futboldan zerre kadar anlasa suanda su durmda olmazdik gercekten yaziklar olsun
Yeter artık yaa...!
Halen sol tarafa kilitlenmiş bir marcelinho,orta oynayan 2-3 tane futbolcumu desem artık birileri oynuyor.
Şu adamı halen sol kanatta oynatıyorya Ziya Doğan pes yani!
İnsan bir kerede dener forvet arkasında,bir kere ya!,hazırlık maçında bile sol kenarda oynatıyorsun marcelinhoyu, ama oranın oyuncusu olan musampa yedek!
Desem takımda sol açığın yok! O da değil!
Nedir derdi Ziya Doğanın anlamıyorum ki!
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
MARCE SOLDA ÖLÜYOR!
Trabzonspor?da Antalya Kampı?nın yıldızı Marcelinho, hiçbir şeyden çekmedi sol kanattan çektiği kadar. Teknik Patron Ziya Doğan?ın idmanlarda serbest oynattığı Marce, mükemmel performans göstermesine rağmen Ankaraspor maçında yine sol kanatta görev verilince silik bir görüntü sergiledi. Brezilyalı oyuncunun sık sık orta alana kaçması Doğan?a mesaj gibiydi.
Ankaraspor maçında sol kanatta yine etkili olamayan Brezilyalı yıldız, orta alana kaçtığı anlarda Gökdeniz ve Yattara?yı golle burun buruna getiren paslar atarak adeta Doğan?a haykırdı: "Benim yerim burası. Beni özgür bırak" Doğan, Marcelinho?dan sol kanatta yarar sağlamamasına rağmen bunda ısrarı anlamsız bulunuyor.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
ziya doğana ulaşabilen birileri ulaşıp şu adamı ortada oynatması için rica etsin diyeceğim ama o ricadan anlamaz tehdit etsin, hakaret etsin, bişeyler yapsın, Trabzonspor'umuza zarar veriyor bu adam, ziya doğan dışında istediğiniz td'yi getirin marcelinho gibi bir oyuncusu olduğu için göbek atar ve ortada oynatır, bu adamda bir inat var, şimek'i böyle bitirdi, maxim'i böyle bitirdi, yattara'ya böyle çektirdi, şimdi sıra marcede musampada, nedir bu adamdan çektiğimiz bizim!!!!!!!
bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
bugünkü günebakışta marcelinho'nun 45 dakika ortada oynadığını ve güzel bir performans sergilediğini ayrıca 90 dakika forma giyen musampa'nın sahanın en iyisi olduğu yazıyor, kurtul artık komplekslerinden ziya hoca!!!
bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
bugünkü günebakışta marcelinho'nun 45 dakika ortada oynadığını ve güzel bir performans sergilediğini ayrıca 90 dakika forma giyen musampa'nın sahanın en iyisi olduğu yazıyor, kurtul artık komplekslerinden ziya hoca!!!
ilk yarida solda baslamis ama ilerleyen dakikalarda ortaya gecip oyun kurucu gorevini ustlenip cok iyi paslar atmis umutu iki kez gokdenizi bir kez kaleciyle karsi karsiya birakmis hala bu adamin solda oynayamadigini goremiyorsa ziyaya baska bisey demiyorum
Yorum