İlk olarak chovy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bizim ziya bunu mu yapcak onun bildiği bi taktik var futbolcuyu en verimli olacak şekilde oynatayım falan hikaye onun için adam topçu dan verim almasını bilmiyo. örnek(keçeli sahada resmen çıkar diye bağırıyo aynı mevkinin adamı musampa yanında oturuyo. sonrada orta sahaya giriyo. gelde kafayı yeme)İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekımse kusura bakmasın ama bu adam bu anlayısla devam ettıgı surece hıc bır sekılde faydalı olamaz bakın besıktasta rıcardınhoya geldıgı ılk zamanlarda delgado gobekte rıcardınho sol dısta oynuyodu ve hıcbısey yapamadı ama tıgana son ıkı macta onu forvet arkasında gızlı golcu olarak serbest oynattı sımdıkı performansına bakın bu adamı bu sekılde kullanmaya devam edeceklerse bence bosuna hıc zaman kaybetmeden devre arasında yollasınlar hayır ben faydalanmak ıstıyorum dıyolarsa ozaman gercek yerıne koysunlar ayrıca bır dıger merak ettıgım soru bu adamın futbol hayatı boyunca bu kadar gerı gelıp kostugu oldumuBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Sen ve senin gibi düşünüp yazmış bir çok arkadaş bence tamamen haklılar...İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adama cok haksizlik yapiliyor..takimda futbol fukarasi o kadar adam varken marcelinhoyu elestirmekde neyin nesi..bence iyi oynadi, yanindaki adamlar biraz onun gibi olsa bu takim cosardi..mustafa keceli,huseyin,ferhat,hasan vs..bu adamlarin yanina ronaldinhoyu koy oda birsey yapamaz..en azindan marcelinho birsey yapmaya calisiyor..o olmadimi top bile tutamayiz..marcelonho,musampa bu adamlari kullanabilecek hoca lazim bize..herkesin kendi mevkisinde oynamasi lazim..orta saha adamlari yardim etmeden defanstan top cikarabilmek lazim.bu isleri yapmasi gereken kiisi kim?huseyin..yapiyormu?hayir.yoksa marce gider sol beke,gokdeniz gobege..umut sag beke..garibanlar ordan takimi ataga kaldirmaya calisir..
* Marcelinho' nun BJK maçı hariç, şu ana kadar oynamış olduğu futboldan ben de hiç memnun değilim açıkçası. Ama bu adamın en azından geçerli veya geçersiz bir mazereti var bana göre.
* Marce, hücum futbolu oynayan H. Berlin' de, çok hareketli 2 forvetin hemen arkasında ofansif ortasaha oyuncusu olarak yıllarca başarıyla oynadı. Devamlı çapraz koşular yapan forvet elemanlarına rahatlıkla servisler yaparken, görmüş olduğu boşluklara sarkarak ya da uzaktan şutlarla yoklayarak bir çok da asist ve goller yaptı.
* Bize gelince kendisini, H-H-F gibi kapabildikleri topları en yakındakine atmaktan başka varyasyonu olmayan, topu ayağında tutarak oyunu dinlendiremeyen ortasaha oyuncularının yanında ve tek forvetin arkasında bir sol kanat oyuncusu olarak buldu.
* Artık ilerleyen yaşı ve yerini yadırgaması, bir de kötü geçen maçların stresi ile birleşince karşımıza toptan ve driplingden korkar hale gelen bir Marcelinho çıkıverdi. Zaten bu yetersizliğinin o da farkında ki, daha evvel onu hiç bu şekilde görmediğim kadar çok fazla koşuyor.
* Bence, Marce' den eski verimi alabilmek için onu tek forvetin arkasında, ama Yattara ve Gökdeniz ile birlikte kullanmalıyız. İşte o zaman özlediğimiz Marce ve Trabzonspor' u seyretmeye başlayabiliriz belki
Yorum
-
Running Ziya Hoca da pek sever ofansif futbolu ya . Forvetin arkasinda oynayan adam kraldir. Bu adama o zaman kral muamelesi yapacaksin brezilyaya gidip dönmicek, yalvaracaksin. Ah Marcecigim gel de kurtar bizi gibi hey allam. iki forvetin arkasinda ( ben hep tek forvet görüyorum siz ? ).
herhalde ziya hocanin sistemine uymadigi icin kanatlara koyuyor. at gibi kosuyor, kosmak zorunda ama özelligi degil. basit futbolcu abi bu. "iyi futbolcu dedigin her mevkiide iyi oynar" ( pele )burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Haklısın ama her iyi oyuncu da Pele değilİlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"iyi futbolcu dedigin her mevkiide iyi oynar" ( pele )
Ayrıca Pele bile hayatı boyunca hiç sol çizgi oynamadı. Ben zaten burada Marce' yi savunmuyorum. Yaptığım yorumda da belirtmeye çalıştığım gibi, oynadığı futbolu da kesinlikle yeterli bulmuyorum. Ama önce bu adamı kendi mevkiisinde bir görelim, ondan sonra hep birlikte yerden yere vuralım
Yorum
-
biz sabaha kadar konussak etsek ne yazarki renktas TD nin toptan anlamadigini izledikten sonra. Yok yeni mantalite getirecekmis takima. Hey gidi büyük allahim, bizi enayi zannediyor galiba. Ayse Nineyi getirsem oda aynisini der kovulmamak icin.
Pele kendine söylemediki bunu. Kabiliyeti olan diyor nereye koyarsan koy oynar adam . Makina gibi isler.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
marce sol adamı degılllll 1000 defa dedım 1000 defa daha derım ... serbest rol oyuncusu ... bırakacaksın we futbolun tadına bakacaksın onunla ... ne lazaronı ne de zıya bunu denemedı
Yorum
-
şimdi arkadaşlar tamam marcelinho çok iyi oynamıyor ama şöyle düşünün cuma günü maçımız var iyi bir hocanın yapacagı ne olamlı kardeş bu adam sol açık oynayamıyor çünkü burada oynayabilecek topçunun çok koşan kolay adam geçen biri olması lazım marcelinho bunları yapamıyor sadece o degil bu işi ricardinhonun da yapamadığını tigana sonunada gördü alex sol açık oymnayabilirmi ne yapması lazım bizim hocanın musampa gibi futbol hayatı boyunca sol açık olarak oynamış musampayı orda oynatması lazım sagda gökdenizortada serbest marcelinho tek forvet umut orta sahada hüseyin syzmek oynaması lazım ama marceyi solda keçeli yeteneksizini sol bekte musampayı kulubede hasan kazmasını serbest adam olarak oynatırsan sadece bir sıfır yenilirsin yazık trabzonum kadra şu olmalı jef ufukhan cagdaş stephanov murat ocak hüseyin syzmek ( sakat herhalde o zaman ferhat ) musampa marcelinho gökdeniz umut onbiriyle başlamalı ikinci yarı sonuç gelmez ise ersen martin alınabilir2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
marcelinho hüseyine, hasana, ferhata, mustafaya pas veriyor. onlarda ya topu rakibe veriyor yada (hüseyinin hastaligi) geriye dönüb pas veriyor. yada ben bu topu ne yapacagim diyor ve adama 2 metreden topu geri veriyor. bu seferde adam zor durumda kaliyor cünkü bu arada rakib basiyor....
akşam ricardinho nun nasıl oynadığını gördünüz mü. ilk gldiğinde marce den daha kötüydü ama belliki tigana bazı oyuncuların mevkilerini değiştirerek verim almasını bilmiş. ricardo kanat falan oynamıyor forvete yakın arapaslar atıyor arasıra şut çekiyor. bunları marce de yapıyor, ama ricardo topu atıp boşa kaçtımı top tekrar ona atılıyor geriye değil. bide bizim teknik direktörümüz yok takıma böyle td. alacaksan yıldız futbolcuya yalandan para vermiyeceksin. veya adam gibi td alacaksın ki adamlardam verim alınabilsin. azize bi örnek kim gelirse gelsin yabancı kesemiyor çünkü azize baskı yapıyor. ziya gitsin fenerde td. lik yapsın bakalım yermi.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum