Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam futbolcuysa,bende Astronotum.Futbolcu bozuntusu,el freni...vb
    Herkese Merhaba

Yorum

• Bu adamı ya forvet arkası oynatıcan,olmadı oyun kurucu olarak oynatıcan ya da hiç oynatmayacaksın!
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu uyuşturucu denen şey kontrollerde çıkmıyomu. adamın içtiği kahvedeki kafeini bile saptayanlar helede almanya gibi bir yerde uyuşturucuyu mu anlamıyo.

daum hoca olmasına ragmen durumu ortada.

almanyada adam futbolcu olacak ve uyusturucu kullanıp bellı olmayacak.
        Uyusturucu degil canim. Bende Berlin de yasiyorum, uyusuturucu olayini daha duymadim, ama Marce ye disko, eglence ve alkol lazim

Yorum

• adam sahada topu aldımı atcak adam arıyo yok. topu atıyo sonra kaçıyo kendine alan çıkarıyo atan yok. bu durum da ronaldinyo gelse ne yapcak.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bu adam takım iyi olunca mı oynayacak kaliteli tamam ama böyle olmaz sanki adam ayağında prangayla oynuyor.Bi de onu yattarayla seyretmek lazım kafayı çekerler maçtan önce sonra da ikisi birden dağıtırlar karşı takımı

Yorum

• Trabzonda tekel bayisi mi kalmadı alsın ordan ne içiyosa gitsin evinde içsin koysun teyibe de bi ferdi oh be huzurum kalmadı merak etme sen gurbetin kahrını sen çekemezsin ertesi gün çıksın oynasın...
              Bu adamı sol açık yapmaya çalışan zihniyete bir şey söyleyeceğim : OYNATIYORSAN FORVET ARKASI OYNAT YADA YANINA AL
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Koşan yıldızımız(!) sazı ne zaman eline alacak acaba?

Sorunun muhattapları cevap verse kafi.

Yorum

• evet bencede. Marcelinho kesinlikle Sol acik degildir. Ben Marcelinho yu 4 Yildir takip ediyorum. Adam Berlende harikalar yaratiyordu. Ve gercek yeri Forvet arkasi...
                  Trabzonspor 1967

Yorum

• ziyanın hatası marcelinhoya patlıyo işte.her maçta sol kanatta oynatıyo hatta bazen defansın solunda oynadıgı bile oluyo

Yorum

• arkadaşlar yazık biz konuşalım boş çünkü maalesef ziya yine bildiğini okuyacak musampayı 70 de oyuna alacak marcelinhoyu solda oyna geri gel koş savaş diyecek sagda musayı solda gerçekten çok kalitesiz bir adam olan keçeliyi ön liberoda hasan hüseyin ve ferhat üçlüsünü yazık çok yazık elimizden birşey de gelmiyor her pazartesi çıldırıyoruz on beş hafta oldu hala keçeli solda zavallı murat ocak kulubede ufukhan kulubede syzmek tribünde marce solda ey gidi ziya doğan sana inanmıyorum
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kımse kusura bakmasın ama bu adam bu anlayısla devam ettıgı surece hıc bır sekılde faydalı olamaz bakın besıktasta rıcardınhoya geldıgı ılk zamanlarda delgado gobekte rıcardınho sol dısta oynuyodu ve hıcbısey yapamadı ama tıgana son ıkı macta onu forvet arkasında gızlı golcu olarak serbest oynattı sımdıkı performansına bakın bu adamı bu sekılde kullanmaya devam edeceklerse bence bosuna hıc zaman kaybetmeden devre arasında yollasınlar hayır ben faydalanmak ıstıyorum dıyolarsa ozaman gercek yerıne koysunlar ayrıca bır dıger merak ettıgım soru bu adamın futbol hayatı boyunca bu kadar gerı gelıp kostugu oldumu

Yorum

• FB maçında yine faciaydı bi frikik dışında bişi yaptığı söylenemez
                          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• marcelinhodan bize hayir yok adam 2 yarida topa bile dokunamadi bir frikik atti baska birsey yapmadi.

Yorum

• Jun'dan bile büyük kazık.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kımse kusura bakmasın ama bu adam bu anlayısla devam ettıgı surece hıc bır sekılde faydalı olamaz bakın besıktasta rıcardınhoya geldıgı ılk zamanlarda delgado gobekte rıcardınho sol dısta oynuyodu ve hıcbısey yapamadı ama tıgana son ıkı macta onu forvet arkasında gızlı golcu olarak serbest oynattı sımdıkı performansına bakın bu adamı bu sekılde kullanmaya devam edeceklerse bence bosuna hıc zaman kaybetmeden devre arasında yollasınlar hayır ben faydalanmak ıstıyorum dıyolarsa ozaman gercek yerıne koysunlar ayrıca bır dıger merak ettıgım soru bu adamın futbol hayatı boyunca bu kadar gerı gelıp kostugu oldumu
                                katiliyorum (katilmayan kimler olabilirki ?) insallah bunu görüp sihhatli karar verebilen ve sihhatli bir sistemi sahaya yansitabilen bir teknik adamimizi da görürüz ( Ziya bunu göremiyorsa (göremedigini zannetmiyorum, inanamiyorum, aklim almiyor) daha ne diyelim renktaslar ) .
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X