Bu adam futbolcuysa,bende Astronotum.Futbolcu bozuntusu,el freni...vb
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Uyusturucu degil canim. Bende Berlin de yasiyorum, uyusuturucu olayini daha duymadim, ama Marce ye disko, eglence ve alkol lazimİlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu uyuşturucu denen şey kontrollerde çıkmıyomu. adamın içtiği kahvedeki kafeini bile saptayanlar helede almanya gibi bir yerde uyuşturucuyu mu anlamıyo.
daum hoca olmasına ragmen durumu ortada.
almanyada adam futbolcu olacak ve uyusturucu kullanıp bellı olmayacak.
Yorum
-
Trabzonda tekel bayisi mi kalmadı alsın ordan ne içiyosa gitsin evinde içsin koysun teyibe de bi ferdi oh be huzurum kalmadı merak etme sen gurbetin kahrını sen çekemezsin ertesi gün çıksın oynasın...
Bu adamı sol açık yapmaya çalışan zihniyete bir şey söyleyeceğim : OYNATIYORSAN FORVET ARKASI OYNAT YADA YANINA ALUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
arkadaşlar yazık biz konuşalım boş çünkü maalesef ziya yine bildiğini okuyacak musampayı 70 de oyuna alacak marcelinhoyu solda oyna geri gel koş savaş diyecek sagda musayı solda gerçekten çok kalitesiz bir adam olan keçeliyi ön liberoda hasan hüseyin ve ferhat üçlüsünü yazık çok yazık elimizden birşey de gelmiyor her pazartesi çıldırıyoruz on beş hafta oldu hala keçeli solda zavallı murat ocak kulubede ufukhan kulubede syzmek tribünde marce solda ey gidi ziya doğan sana inanmıyorum2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
kımse kusura bakmasın ama bu adam bu anlayısla devam ettıgı surece hıc bır sekılde faydalı olamaz bakın besıktasta rıcardınhoya geldıgı ılk zamanlarda delgado gobekte rıcardınho sol dısta oynuyodu ve hıcbısey yapamadı ama tıgana son ıkı macta onu forvet arkasında gızlı golcu olarak serbest oynattı sımdıkı performansına bakın bu adamı bu sekılde kullanmaya devam edeceklerse bence bosuna hıc zaman kaybetmeden devre arasında yollasınlar hayır ben faydalanmak ıstıyorum dıyolarsa ozaman gercek yerıne koysunlar ayrıca bır dıger merak ettıgım soru bu adamın futbol hayatı boyunca bu kadar gerı gelıp kostugu oldumu
Yorum
-
katiliyorum (katilmayan kimler olabilirki ?) insallah bunu görüp sihhatli karar verebilen ve sihhatli bir sistemi sahaya yansitabilen bir teknik adamimizi da görürüz ( Ziya bunu göremiyorsa (göremedigini zannetmiyorum, inanamiyorum, aklim almiyor) daha ne diyelim renktaslar ) .İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekımse kusura bakmasın ama bu adam bu anlayısla devam ettıgı surece hıc bır sekılde faydalı olamaz bakın besıktasta rıcardınhoya geldıgı ılk zamanlarda delgado gobekte rıcardınho sol dısta oynuyodu ve hıcbısey yapamadı ama tıgana son ıkı macta onu forvet arkasında gızlı golcu olarak serbest oynattı sımdıkı performansına bakın bu adamı bu sekılde kullanmaya devam edeceklerse bence bosuna hıc zaman kaybetmeden devre arasında yollasınlar hayır ben faydalanmak ıstıyorum dıyolarsa ozaman gercek yerıne koysunlar ayrıca bır dıger merak ettıgım soru bu adamın futbol hayatı boyunca bu kadar gerı gelıp kostugu oldumuburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum