Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün çok güzel oynadı.İnşallah gol ve asistlere de başlar.

Yorum

• marco büyük oyuncu bence

hani bir patlama maçı olurya bizde ondan onu bekliyoruz.inşallah fener maçına kadar kendine gelirde fenerliler futbolcu izler sahada

Yorum

• çogunlugun geyse maçında begenmedıği marcelınyo 3 golunde yaratıcısydı adamdan tabıkı daha ıyı bı performans beklıyoruz ama bıde olaya bu boyuttan bakalım evet bızım beklentımız çok daha fazla ama adam geyse maçında 3 goldede vardı evet marcelınyo arkandayız ve senı desteklıyoruz
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          HERTHA BERLIN TARAFTARI OLARAK:
          beyler marcelinho geldiginden beri diyorum bu adam yildiz diil kapastesi bukadar,fazlasini beklemeyin tamam biraz daha iyi olabilir ama sihirbaz diil....
          TÜRKIYEDE HERKES MARCELINHO DIYIP DURUYO VE INANIN BANA TÜRKIYEDE BU ADAMI KIMSE HIC BI SPOR YAZARI DAHIL TANIMIYO,YAZARLARIN ISI LAF OLSUN TORBA DOLSUN....
          BAKIN ARKADASLAR RENKDASLAR...GECEN 2 ALMAN ARKADAS BANA SORDU MARCELINHO TS DE NELER YAPIO DIYE ...?
          CEVAP:VASAT IDARE
          SORU:HANGI POZISYONDA OYNUYO?
          CEVAP:BELLI OLMUYO BI BAKIYORUM KALECIYE PRES YAPIYO BI BAKIYORUM ORTA SAHADA
          ALMANLARDAN YORUM:YAPMA YAAAAA!!??!?!?
          daha sonra kendi kendime dedimki ya acaba benmi senelerdir yanlis marcelinhoyu izliyorum yoksa tr deki spor yazarlarimi...cünkü benim hertha berlinde gördügüm marcelinho bu suanda oynadigi futbolu oynayan marcelinho (cok az fark olabilir uyum meselesi ama inanin cok az)
          kendime güvenim sarsildi ve almanlara sormak zorunda kaldim
          SORU: YA BU MARCELINHO HERTHA DA NASIL BI FUTBOL OYNARDI?
          ALMANLARDAN CEVAP: BUNDAN 2-3 SENE ÖNCE IYIYDI AMA SON 2 SENEDIR COK KÖTÜ...OLSADA OLUR OLMASADA , SIRADAN BI OYUNCU VE DISIPLINSIZ...COK BEKLENTINIZ OLMASIN

umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir, yani her brezilyali iyidir anlamina gelmez yada adinin sonun LINHO , DINHO ile biten oyunculari herzaman gözünüzde cok büyütmeyin....
          inanin bana tr deki spor yazarlarinin hepsi diyorum marcelinhonun oturup 2 macini izlememistir ,nezaman marcelinho ts ye transfer olmustur iste ozaman internetin bize sunmus oldugu bilgiden yararlanip marcelinho hakkinda bilgi edinmis ve bize sunmuslardir (o da sadece hani biraz bilgim olsun ya biri mikrofon uzatirsa )
          okuyana okumayana tskler
          Fero senin tespitlerine saygi duyuyorum ama iki sezondur birsey yapmiyor demen cok celiskili ve ev odevine iyi calismadigini gosterir, bak internette google girdim ve 10 sn onume bu cikti

232 futbolcunun oy kullandığı ve Kicker dergisinde yayınlanan anket sonuçlarına göre en fazla oyu alan Marcelinho, 2004-2005 sezonunun en iyi futbolcusu unvanını elde etti. Ligi 4. sırada tamamlayan Hertha Berlin'de sezon boyunca 18 gol atmayı başaran Marcelinho, oyların yüzde 35.8'ini alarak birinciliği aldı. Bayern Münih'in orta alan oyuncusu Michael Ballack, oyların yüzde 14'ünü toplayarak en iyi ikinci futbolcu olmayı başardı. Bayern Münih'e geldiği ilk sezonda takımına lig şampiyonluğu ve Almanya Kupası sevinci yaşatan teknik direktör Felix Magath, yılın teknik adamı seçildi.

Bu verilerden yola cikarik senin diger tespitlerininde nekadar dogru oldugunu bilmiyorum ? Ozellikle youtube da tribute to Marcelinho filmini gordukten sonra Marcelinhonun kapasitesinin bu olduguna asla inanmam , http://www.youtube.com/watch?v=DU4KdfnKTmk . Eger dersenki o eskide kaldi birdaha o formunu yakaliyamaz eyvallah derim ama kapasitesi bu dersen bende sana asla katilmam.

Dunku macta 3 golude o baslatti! Hasana topu indirmesi, Gokdenizin yanina gelip verkacla Gokdenizi bosa cikarmasi, ve son golde Musanin onune milimetrelik pasini ayrica yaptigi presi takdir etmeden gecmek biraz haksizlik olur.

Basit pozisyonlarda top kaybida yapti ve boyle anlarda fizik olarak henuz tam hazir olmadigi gorundu.

Marce iyi yolda umarim daha iyi olur.

Yazmayida unuttum daha gecenlerde Herthanin macini izlerken spiker antrenorun aciklamasini iletti ve antrenor Marcelinhonun yerinin zor dolacagini soylemisti ayrica Marcelinhonun istatistikleride herseyi acikliyor!
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            marcelinho yıldız değilmi kapasitesi bu kadar mı yok daha neler
            marcelinho bundan çok daha iyisini yapabilecek bi oyuncudur kendisi tam anlamıyla bi yıldızdır bunu söylemeye gerek yok aslında ama neyse dünkü maçta ilerleme olduğunu gösterdi fizik olarak eksiği olabilir çok daha iyi olabilceğini düşünüyorum

Yorum

• www.spordabugun.com adlı spor sitesinde Hangi yıldız futbolcu Lige damgasını vurur? diye bir anket yapılıyor.bizden aday olarak marcelinho var.ankete katılıp oyuncumuzu zirveye taşıyalım.

ANKETE DİREKT ULAŞMAK İÇİN http://www.spordabugun.com/tr/Trabzonspor/a.5157.html
              Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• Gizli kahraman

Marcelinho Gs maçının bence gizli kahramanıdır.Maçı canlı izleyenler akşam görmüştür.Yada bu gün özetlerde golllerin 3 ününde hazırlayıcısı MARCELİNHO dur.İlk golde Hasana pas açan o 2.golde Duvar pasını yapan o 3.golde topu kapıp Musaya aktaran o daha ne olacak Biz bu adamı oyun kurucu olarak ve gizli golcü aldık bence dün akşam üzerine düşeni yaptı.Olumsuz yorum yapanlar akşam golleri izlesin görsün.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• sakalimiz yokki sözümüz gecsin
                  biseyler yazdik tin leyen yok
                  siz daha cok beklersiniz bakalim nekadar bekliceksiniz ...

bekleyin bekleyin ...

Yorum

• Çok ağır adam ya. Hertha'da bastı mı giderdi bu. Ne olmuş buna böyle?
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• cok iyi ydi macta gollerin baslangıcı ondaydyı,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• kesinlikle yavaş yavaş herşey rayına oturur umarım. . .

Yorum

• İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cok kisa ve öz yazacagim!
                          gökdenizi bizler destekledik bakin bugün neler yapiyor! hasani sizler desteklediniz bakin bugün kim ne derse desin takimin orta sahasinda hamllik görevini üstleniyor ve bu görevi de yine kim ne derse desin layigiyla yapiyor. fatihe destek verdik bir kaptan nasil olmali nasil oynamaliysa o da öyle oynadi...yattarayi gecen yil anarthosis macindan sonra idam etmek istedik ama simdi onu nasil özlüyoruz!

simdi sira marchede... ona da digerlerine verdigimiz degeri verir ve gereken sabri gösterirsek o da bize verecek cok seyi oldugunun bilinciyle bugün oynadigindan daha iyisini gösterecektir bizlere...
                          bir oyuncuyu kaybetmek onu kazanmaktan daha kolaydir hadi gelin zor olani basaralim...

hadi gercekci olalim ve olanaksizi isteyelim...yani sampiyonlugu...
                          Her sözün güzel de olanaksızı istemek sözün abes kaçmış bence biz o olanaksız dediğin ŞAMPİYONLUĞU tam 6 kez almışız.Yapmamız gereken sadece üzerimize oynanan oyunlarda tek yürek tek vucut olmasını bilmek bence biz kendimize çelme takmadıktan sonra değil bizans federasyon bile önümüzde duramaz.işte öncelikle dediğin gibi hep destek tam destek vermeliyiz ...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• ama nedense kimse herthanin küme düserken marcelinhonun ne yaptigini sormuyo...
                            youtube de yayinlanan video insan üstü olabilir...siz benimde en iyi gollerimi alin bi kontaj yapin...iste buu dersiniz....
                            brezilyalilar hep böyledir ilk 2 sene bisey yaparlar sonra yatarlar..gerci bizimki hala daha bisey yapmadi kafadan yatio.....
                            ya soruyorum 6 hafta geride kaldi ,bu adam bire birde hicmi adam gecemez,bence dünya yildizi oldugu icin gecemez....
                            yildiz mildiz diil kardesim....milleti kandirmayin ben sahada yapilana bakarim,kagit üzeri bam baska bisey....önemli olan sahaya cikmak,playstation oynamiyoruz ...iste FOTO ORTADA....oturun izleyin patlama bekleyin insallah ben yanilirim...
                            benim sadece gicik oldugum sey bu adami bukadar gözünüzde büyütmeniz
                            marcelinho ne bir tekke ne bir gökdeniz ne bir yattara nede bir syzmek...hasan 3. yü begenmeyenler bu marcelinho bi hasan ücüncü bile etmez
                            saygilar

Yorum

• Bekleyip görecez..Ama ilerde bu halinden çok daha iyi olmasını umuyorum..
                              7
                              TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama nedense kimse herthanin küme düserken marcelinhonun ne yaptigini sormuyo...
                                youtube de yayinlanan video insan üstü olabilir...siz benimde en iyi gollerimi alin bi kontaj yapin...iste buu dersiniz....
                                brezilyalilar hep böyledir ilk 2 sene bisey yaparlar sonra yatarlar..gerci bizimki hala daha bisey yapmadi kafadan yatio.....
                                ya soruyorum 6 hafta geride kaldi ,bu adam bire birde hicmi adam gecemez,bence dünya yildizi oldugu icin gecemez....
                                yildiz mildiz diil kardesim....milleti kandirmayin ben sahada yapilana bakarim,kagit üzeri bam baska bisey....önemli olan sahaya cikmak,playstation oynamiyoruz ...iste FOTO ORTADA....oturun izleyin patlama bekleyin insallah ben yanilirim...
                                benim sadece gicik oldugum sey bu adami bukadar gözünüzde büyütmeniz
                                marcelinho ne bir tekke ne bir gökdeniz ne bir yattara nede bir syzmek...hasan 3. yü begenmeyenler bu marcelinho bi hasan ücüncü bile etmez
                                saygilar

BU msjindan sonra seni ciddiye alabilecegimi hic zannetmiyorum. Marcelinhonun gelecegine birsey diyemem ama gecmisine laf atman inan cok inandirici degil..
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X