10 numaranın anlamı bir başka bence. Bize sağlayacağı yarar ve futbolu önemli olsa da böyle bir yıldız 10 numara giymeli..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
denizci61
Kesinlikle 10 numarayı giymeli....Giysin ki sorumluluğunun farkına varsın ve bizi şampiyon yapsın. Alman basını hala şokta...Bundesliga'ya adını altın harflerle yazdırmış Marcelinho'yu Trabzonspor'un almasına akıl sır erdiremiyorlar....Disiplinsiz olduğunu söylüyorlar ama ben onun gözlerinde bizimle müthiş bir uyum sağlayacağını gördüm. Umarım yanılmam arkadaşlar...
Yorum
-
Gerçekten bu yönetimler bu tür şeyleri hiç mi umursamıyor anlayamıyorum. Daha öncede o forma, Hami gibi bir yıldızdan sonra Muzaffer gibi bize ne kattığı meçhul bir oyuncuya verilmişti. Bu konuda işin iç yüzünü ve federasyonun kurallarını bilemediğim için Umut'u suçlamak istemiyorum. Belkide TFF'ye verilen lisans listesinde Umut 10 numara olarak gösterildi. Gerçi Fanatik'in haberine göre 10 numara Marcelinho'ya verilecek...
Lazaroni’nin 10 numara açığını kapatacak olan Marcelinho, yeni sezonda 10 numaralı formayı terletecek. Mehmet Yılmaz’ın Ankaraspor’a gitmesinin ardından bu numara boşa çıkmıştı.En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 03:49.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
LİGİN TARİHİNE GEÇECEĞİMHEYECANLIYIZ
Trabzonspor'un iki aydır gündeminde olan Hertha Berlinli oyuncu Marcelinho, dün kendisini 3 yıllığına Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Mali Sayman Emin Kahraman, 2 ay önce de Herta Berlin yönetimi ile Marcelinho için görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını hatırlatarak, "Bir hafta önce yeniden girişimlerde bulunduk ve Marcelinho'yu Trabzonspor'a kazandırdık. Böyle bir yıldızı Trabzonspor'a getirmenin heyecanını yaşıyorum" dedi.
YILDIRAY ETKİSİ
"Trabzonspor'da olmaktan çok mutluyum" diyen Brezilyalı yıldız Marcelinho ise, "Trabzonspor'dan teklif aldığımda çok sevinmiştim. Biran önce çalışmalar başlamak istiyorum" diye konuştu. Hertha Berlin'den takım arkadaşı Yıldıray Baştürk ile görüştüğünü anlatan yıldız oyuncu, "Bana Türkiye ve Trabzonspor hakkında bilgiler verdi. Anlaşma imzalamam da yardımcı oldu diyebilirim" dedi.
ZOR BİR LİG
Türk futbolunu televizyondan takip etme şansının olduğunu da kaydeden Marcelinho, "Zor bir lig olduğunu düşünüyorum, ama ben de bu ligin tarihinde yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan, imza töreni sonrası 30 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz veren Brezilyalı yıldız, eşyalarını toplamak ve çocuklarının okul sorununu çözmek için dün Almanya'ya giti. Yıldız oyuncu, çarşamba günü Bordo-Mavili ekiple çalışmalara başlayacak.
MARCELİNHO UNUTULMAYACAK2.5 MİLYON EURO
Alman basını, Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan Marcelinho'yla ilgili haberlere geniş yer verdi. ''Bild am Sonntag'' gazetesi, ''2,5 milyona Marcelinho Türkiye'de'' başlığıyla verdiği haberde, Marcelinho'nun 3 yıllık sözleşme için yaklaşık 1,2 milyon avro alacağı ifade edildi.
DİSİPLİNSİZ
Haberde, Hertha Berlin menajeri Dieter Hoeness'in de ''Tüm taraflar için iyi bir sonuç aldık. Marcelinho'nun büyük oyunları olmuştur, onu hiçbir zaman unutmayacağız'' diye konuştuğu belirtildi. Sonuçta Marcelinho'nun disiplinsizlikleri nedeniyle transfer edildiğine işaret eden Hoeness, bunun kendisi ve ailesi için de yeni, iyi bir ekonomik fırsat olduğunu söyledi.
OLUMLU TUTUM
''Berliner Morgenpost'' gazetesi de birinci sayfada ''Marcelinho Berlin'den ayrılıyor'' başlığıyla verdiği haberde Hoeness'in, tüm anlaşmazlıklara rağmen Marcelinho'nun iyi bir dost olarak kulüpten ayrıldığını ve ayrılmasına rağmen de çok olumlu bir tutum sergilediğini söylediği kaydedildi. (Karadeniz Gazetesi)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
süper açıklamalar yapmış inşallah dediği gibi olur.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Dün Ntv de ve tv 8 de izledim herif golü attıktan sonra yıkılıyo yok böyle birşey ya bu ne hirs o golü attıktan sonra ki sevinişi tam bizim taraftara layık çok güzel oldu ya o ne güzel bir sol ayak Allah nazarlardan kem gözlerden korusun 41 kere maşallah ntv nin spikeri ne diyo duldunuz mu biz diyo bundestiga maçlarını yayınlardır bu marse yi izler bu herifin burada ne işi var derdim italya ispanya dururken şimdi herifBIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...
Yorum
-
Sahada görmeden karar vermek zor.Geçmişine bakıldığında belli kalite yakalamış ve marka olmuş birini transfer etmişiz.
Bencede ''10'' numarayı giymeli.Fakat Umut'ada ''10'' numaranın yakışmayacağını kim söyleyebilir.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum