Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlamiyorum ikimisiniz bu adam dan ne istiyonuz
    bu adam hayatindaki en büyük degisikligi yasadi tabiiki takima isinmasi biraz sürecek
    ben marcelo ya sonuna kadar güveniyorum ve bizi ucurtacagina eminim
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 31 yas fazla degilki. Avrupa da 33-34 yasinda hala iyi futbol oynayan oyuncular var. Tugay mesela Blackburn Rovers'de hala teknik direktörün vaz gecemedigi oyunculardan biri. Hagi 36 yasinda futbolu birakti, bana göre daha rahat 2 sene oynayabilirdi. Hee ama adam artik diyorsa ben yapacagimi yaptim, yeterince param da var, o zaman baska. Azim ve istek olduktan sonra 40 yasinda bile futbol oynarsin.

*edit* Yakin zamanin en büyük örnegi: Zinedine Zidane, 34 yasinda, Dünya Kupasi turnuvanin en iyi oyuncusu secildi.
      En son subay tarafından düzenlendi; 26.09.2006, 21:37.

Yorum

• bakiyorum yavas yavas bana hak verenler cikmaya basladi ..ya arkadaslar cekinmeyin kimden cekiniyorsunuz herkes düsüncesini yazsin....
        adam almis topu önü bos kosamiyo geri dönüyo geri dönerken rakip karsinda belirio ve topu kaptirio...ya mondragonla girdigi ikili mücadelede sizce yildiz bi futbolcu topu mondragonun eline mi birakirdi ...adama ikili mücadelere giremio...adam sizin gözünüzde yildiz diye yaptigi bi topuk pasinda cosuyorsunuz peki ayni topuk pasini hasan yapsa sizce hangi biriniz cosarsiniz...ya gercekleri görüün inkar etmeyin ...bizde iyi olmasini isteriz ama olamio insallah da olur....bi arkadas elimizde patladi diyo aynen katiliyorum...
        ya bi futbolcunun önü bosken geri döner calim atarmi arkadaslar (kosamadigi icin)yirtici diil savasci diil ayagina top gelir öldürücü pas yok ..siradan, süper ligte marcelinhodan cok var ..varmi inkar eden

Yorum

• Hertha Berlin hala Marcelinho' nun gidisine yaniyo. Yerini kim dolduracak diye düsünüyo. BU adamda is var. Belki bir iki ay daha sürecek ama takimin vazgecilmezi olacak diye düsünüyorum. Haydi Marcelinho!

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sendenmi öğrenicem akıllı olmayı, bana edebiyat yapma sakın yok şurda oynadım yok burda oynadım, oynamışsın ama hala bazı şeyleri öğrenememişsin Marcelinho yıldız değil yıldız sensin!! Hadi bakalım selametle...
            sonunda sende anlayabildin marcelinhonun yildiz olmadigini...zor oldu ama temiz oldu...sana ne edebiyat yapicam sen kimsin ki, genel yaziyoruz sen üstüne aliniyorsun önce saygiyi ögren bana duymuyorsan düsünceme duy , onada duymuyorsan sana acarim kitabi felsefe yaparim...kendine cok iyi bak fazla yaramazlik yapma kardes , netin gözü vardir

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sonunda sende anlayabildin marcelinhonun yildiz olmadigini...zor oldu ama temiz oldu...sana ne nedebiyat yapicam sen kimsin ki, genel yaziyoruz sen üstüne aliniyorsun önce saygiyi ögren bana duymuyorsan düsünceme duy , onada duymuyorsan sana acarim kitabi felsefe yaparim...kendine cok iyi bak fazla yaramazlik yapma kardes , netin gözü vardir
              sen ne zaman anlıyacksın bu adamın yıldız oldugunu!!! merak etme senden ogrencek degill saygıyı zaten kıme saygı duyulup duyulmayacagını senden daha iyi biliyor!!!!!
              kendısı cocuk degil merak etme neyın nasıl yapılacagınında farkında kendısı...
              En son Beytullah tarafından düzenlendi; 26.09.2006, 22:12.
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sonunda sende anlayabildin marcelinhonun yildiz olmadigini...zor oldu ama temiz oldu...sana ne edebiyat yapicam sen kimsin ki, genel yaziyoruz sen üstüne aliniyorsun önce saygiyi ögren bana duymuyorsan düsünceme duy , onada duymuyorsan sana acarim kitabi felsefe yaparim...kendine cok iyi bak fazla yaramazlik yapma kardes , netin gözü vardir
                Saygıyı hak edene yaparım demek ki sen haketmiyorsun bu kadar basit, İyi dileklerini kendine sakla, senin düşüncene saygı duyuyorum ama yalan kulaktan dolma bilgilerini gerçek diye insanlara sunmana saygı duymuyorum yani kişiliğine değil düşüncene!! hee bu arada gözü olanın gözü çıksın!!!
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Marcelinho'nun tam kapasiteyle oynadığı söylenemez. Ama gs. maçında gole dönük başlayan bütün atakların mimarı o... Ayağına top geldiğinde, akıllıca kullanan ve kullanma çabasında olanda o... Bence gs maçında ki düşük performansı buysa, ben sonuna kadar desteklerim bu sambacıyı... Emenim aşı tutarsa, Marcelinho bu ligin tozunu atar...

Destek olma konusuna gelince, şuan tribünledeki hava Marcelinho'ya destek havasıdır. Bu seyirde gitmesi yeterli. Fazlası, saha içindeki diğer futbolcuların ahengini etkileyebilir...

Yorum

• fero;

yazmayayim dedim ama senin cenen yada daha dogrusu parmaklarin durmuyor. beni cildirttin diyebilirim sana. bir insan bu kadar mi bos konusur yahu! hem diyorsun ki berlin taraftariyim hem de futbol oynadim diyorsun muhtemelen de yasin cocuk denmeyecek kadar byk ama yazdiklarin hala cocuksu. öyle ki icinde bir uktedir kalmis amatör futbol oynayip hicbir gelisme gosteremeden futbol yasamini bitirmek simdi onun bunun hakkinda atiyorsun. inanimaz agresif yazirin var ve kendi düsüncenin tek dogru olduguna keredeyse kendini inandirmissin.
                    simdi gelelim konumuza! ben de almanya da yasiyorum ben de ligleri takip ediyorum-ich habe arena abo- marcheyi de gecen yillardaki maclarindan hemen her hafta izledim. bir kere söylediklerin tamamen mesnetsiz seyler. 31 yasinda ki bir oyuncuya yasli demen mesela! 31 yasindaki oyuncuya almanyada da turkiyede de tecrubeli oyuncu diyorlar ama kreuzbergde ne diyorlar bilmiyorum.
                    marchenin bittigini söylüyorsun marche nasil bitmis osun gecne yil daha cok iyi bir sezon geciren oyuncu ne oldu da bitti? ona karsi bir takintin oldugu muhakkak ama ayni takintiyi bizim de sahiplenmemizi bekleme özellikle almanyada yasayip marcheyi en az senin kadar hatta senden iyi taniyanlarin karsisinda aptal durumuna düsüyorsun.

(Lass es sein mein freund...

und noch was! lese erst den ersten beitrag,den ich geschrieben habe dann schreibe deine kommentare! denn hier versuchen wir einen virtuelle unterstützungsblog zu schaffen. wenn du ihn unbedingt kritisieren willst,dann öffne dir einen anderen blog,welcher denen dienen wird,die marche nicht mögen oder nicht vertragen können.

apropo´s! was kann man von einem typ erwarten, der mit einem cabrio-bmw fährt und sich dabei fotographieren lässt?

sei nicht ein möchtegerne alleswisser...)

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Marcelinho'nun tam kapasiteyle oynadığı söylenemez. Ama gs. maçında gole dönük başlayan bütün atakların mimarı o... Ayağına top geldiğinde, akıllıca kullanan ve kullanma çabasında olanda o... Bence gs maçında ki düşük performansı buysa, ben sonuna kadar desteklerim bu sambacıyı... Emenim aşı tutarsa, Marcelinho bu ligin tozunu atar...

Destek olma konusuna gelince, şuan tribünledeki hava Marcelinho'ya destek havasıdır. Bu seyirde gitmesi yeterli. Fazlası, saha içindeki diğer futbolcuların ahengini etkileyebilir...
                      Her kelimesine katılıp, sevgili arkadaşımın müsaadesiyle, altına imzamı atıyorum.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fero;

yazmayayim dedim ama senin cenen yada daha dogrusu parmaklarin durmuyor. beni cildirttin diyebilirim sana. bir insan bu kadar mi bos konusur yahu! hem diyorsun ki berlin taraftariyim hem de futbol oynadim diyorsun muhtemelen de yasin cocuk denmeyecek kadar byk ama yazdiklarin hala cocuksu. öyle ki icinde bir uktedir kalmis amatör futbol oynayip hicbir gelisme gosteremeden futbol yasamini bitirmek simdi onun bunun hakkinda atiyorsun. inanimaz agresif yazirin var ve kendi düsüncenin tek dogru olduguna keredeyse kendini inandirmissin.
                        simdi gelelim konumuza! ben de almanya da yasiyorum ben de ligleri takip ediyorum-ich habe arena abo- marcheyi de gecen yillardaki maclarindan hemen her hafta izledim. bir kere söylediklerin tamamen mesnetsiz seyler. 31 yasinda ki bir oyuncuya yasli demen mesela! 31 yasindaki oyuncuya almanyada da turkiyede de tecrubeli oyuncu diyorlar ama kreuzbergde ne diyorlar bilmiyorum.
                        marchenin bittigini söylüyorsun marche nasil bitmis osun gecne yil daha cok iyi bir sezon geciren oyuncu ne oldu da bitti? ona karsi bir takintin oldugu muhakkak ama ayni takintiyi bizim de sahiplenmemizi bekleme özellikle almanyada yasayip marcheyi en az senin kadar hatta senden iyi taniyanlarin karsisinda aptal durumuna düsüyorsun.

(Lass es sein mein freund...

und noch was! lese erst den ersten beitrag,den ich geschrieben habe dann schreibe deine kommentare! denn hier versuchen wir einen virtuelle unterstützungsblog zu schaffen. wenn du ihn unbedingt kritisieren willst,dann öffne dir einen anderen blog,welcher denen dienen wird,die marche nicht mögen oder nicht vertragen können.

apropo´s! was kann man von einem typ erwarten, der mit einem cabrio-bmw fährt und sich dabei fotographieren lässt?

sei nicht ein möchtegerne alleswisser...)
                        önce sende al sonra sende konus,,ich weiss nicht was du fährst ist mir auch egal...gleich kommst du bestimmt mit e46 an bestimmt..so sind die türken
                        benim anlamadigim olay almanca yazdigin bölümde arabama laf atmissin bide utanmadan resim cektiriyorsun demissin , simdi soruyorum konumuzla ne alakasi var , sen git yapistir üfle sanada o yakisir....yeter yaaaa is cigrindan cikti bakin bu tartismayi hic unutmayin ok mi...eger marcelinho 3-5 hafta üst üste adam gibi top oynarsa ben burdayim özelden yazin...... XXXXX , XXXXX
                        En son Kaya tarafından düzenlendi; 27.09.2006, 01:17. Sebep: Bmn forumlarında küfür yasaktır...

Yorum

• ya ne diyorum bilionmu hepinizden özür diliyorum ...aslinda su iki üc kisiden dilenmez ama sizdende diliyorum ...bu konuda burda kapansin ...kafayi yedim dogru ne dersem tersini söylüyorsunuz...ugrasamam sürekli giren biri de diilim msjlarimdan bellidir ..sonra kacti macti dersiniz arkamdan konusursunuz size yakismaz

Yorum

• marce Almanyada iki yil yilin oyuncusu secilmis Brezilyada ise gol krali(saniyorum) olmus birisi. Yilin oyuncusu secilmesinden yillar gecmemis. Fero arkadasi dikkata alarakta konusuyorum. Yasi itibari ilede su an en verimli cagi olabilir. Ama ben bir Yattara bir gokdeniz beklemiyorum. Musampadan da oyle. Suphesiz takmada yeni alisiyor. Gs macindaki halini gececek daha yararli olcaktir.
                            Ziya hoca zaten musampa marce syzmek i eski formlarina birakin kavusturmayi yaklastirsin ligin tozunu dumana katar gideriz.
                            Bizim takimda becerikli oyuncularin fizik kondisyonu dusuk henuz. Buna Ersen de dahil.Ziya hoca bana bu guveni verdi. Takimimiz 3-4 hafta daha istiyor yeterli kondisyon icin. Allahtan genis kadromuz var.
                            Marce ye destek olalim. Belki bir iki mac daha kotu olabilir ama destek olursa ikinci yari bizi kimse tutamaz Bu orta saha ile.
                            Dusunun gokdeniz yattara musampa marcelinho Hepsi formda arkalarinda pas dagitic syzmek Yuhhh artik)
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Birakin artik su fero61`e cevap vermeyi. Arkadas , daha ilk yazilarinda Marcelinho`nun son iki sezon pek birsey yapmadigini yazmis. Istatistiklere bakilinca gercekler nasil olsa anlasiliyor. Herhalde Marcello`ya bir takintisi var.

Gelelim Marcello`ya, Bu sezon dogru dürüst Hazirlik Kampi gecirmeden, neredeyse ilk lig macina cikti. Hazirlik kampinin ne kadar önemli oldugunu futbol oynayanlar bilir. Almanya`daki temposuyla, simdiki temposunda bayagi bir fark var. Rahatlikla adam gecebilen, mesafe tanimaksizin kaleye sut ceken Marcelinho yok su anda. Ama Fizik ve Kondisyonu yerine geldiginde, gercek marcello`yu hepimiz izleyecegiz.

Bir diger konuda Takimin fizik ve kondisyonu. Su anda dikkat ettiyseniz, boskosu yapip, alan bosaltan oyuncumuz sadece Gökdeniz, birazda Musa. Kontraya ciktigimizda top Marcello`ya geldiginde ileride sadece Gökdeniz oluyor, birde o anda defansta olmaz ise Ersen Martin. Dogal haliyle o zaman geriye oynuyor. Insallah Osasuna`yi eler,Ankara macinda kayipsiz atlatir, 3 hafta sonra takim daha da iyi oturur ve ligi ilk yarisini 33-35 puan ile bitiririz. i
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Hangi ortamda bulunsam, Marce hakkında "alınan yıldız bu mu" lafını duyuyorum. Burada ise Marce'yi beğenmeyeni aforoz etmişiz, Almanca laf döşemişiz, bir de ceza vermişiz. Her oyuncu hakkında bu kadar dikkatli konuşmuyoruz, 2.5m Euro verilen adam Hasan'dan daha Trabzonsporlu mu kabul ediliyor?

Takıma adapte olamayan, kondüsyon problemi olan oyuncu koşamaz, mücadele edemez belki ama en azından umut verir. Marce tam tersi, koşuyor, tek top oynayabiliyor ama o kadar. Musa, Ersen, Gökdeniz'in yanında sıradan oyuncu kalıyor. Belki de başka liglerin yıldızlarını fazla abartıyoruz.
                                En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 27.09.2006, 05:57.
                                Naber?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X