İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dipden başlaması her türlü iyidir.. O zaman geldiği yerin kıymetini bilir.Bazı eski futbolcular gibi ağlamıyor adam bana görev verin diye..Nerede zor var oraya gidiyor.Futbolculuğunda da zoru seçmişti Antep tercihi ile.
Tabiki 2 galibet aldı diye Trabzona hoca olacak hali yok ama birçok insan simge bir ismin başarılı olmasını istiyor ve seviniyor.Bundan doğal birşey yok.
Burayı tam olarak hakettiği zaman gelmeli.Erken gelirse Kralı da harcarız.
En az 2 sene süperlig de çalışmalı.. Bir de iyi bir hocanın yanında çıraklık yapsa çok iyi olur..Misal Şenol hocayla.Ama Kral yapmaz onu
Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
yasindan bilmiyorsun sanirimİlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDipden başlaması her türlü iyidir.. O zaman geldiği yerin kıymetini bilir.Bazı eski futbolcular gibi ağlamıyor adam bana görev verin diye..Nerede zor var oraya gidiyor.Futbolculuğunda da zoru seçmişti Antep tercihi ile.
Tabiki 2 galibet aldı diye Trabzona hoca olacak hali yok ama birçok insan simge bir ismin başarılı olmasını istiyor ve seviniyor.Bundan doğal birşey yok.
Burayı tam olarak hakettiği zaman gelmeli.Erken gelirse Kralı da harcarız.
En az 2 sene süperlig de çalışmalı.. Bir de iyi bir hocanın yanında çıraklık yapsa çok iyi olur..Misal Şenol hocayla.Ama Kral yapmaz onu
fatih tekke antepe giderek bisey secmedi, bu sacmalik
1995/96 sezonunda, o büyük sezonda o büyük kadronun 12.- 13. oyuncusuydu, yani as takimda kendine yer acmisdi
sezon icinde bir antrenmanda mehmet ipek ile birbirine girdiler, kaptan ünal bunlari ayirdi hazarladi ve takimdan ikiside yollandi.
fatih sanirim ermanin transferinde sürgüne yollandi
zoru secti vs... hikaye, disiplinsizlikten gönderildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bizzat kendi gitmek istediğini Caner Cuvalcıoglu anlatıyorİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasindan bilmiyorsun sanirim
fatih tekke antepe giderek bisey secmedi, bu sacmalik
1995/96 sezonunda, o büyük sezonda o büyük kadronun 12.- 13. oyuncusuydu, yani as takimda kendine yer acmisdi
sezon icinde bir antrenmanda mehmet ipek ile birbirine girdiler, kaptan ünal bunlari ayirdi hazarladi ve takimdan ikiside yollandi.
fatih sanirim ermanin transferinde sürgüne yollandi
zoru secti vs... hikaye, disiplinsizlikten gönderildi
.https://youtu.be/_TbXpJkw8I0Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
hikaye anlatiyor, o yillari yasamis herkese sorabilirsinİlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizzat kendi gitmek istediğini Caner Cuvalcıoglu anlatıyor
.https://youtu.be/_TbXpJkw8I0"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Türkiye de hocalık için lobi sağlam olacak yoksa o dediğin zor... mesela şu hikmet Karaman çapsiz adamın teki Alanya eceline susadi getirdi sonuç Karabük le beraber en büyük düşme adayımİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizlispor'un başına geçti. Yine genellikle maddi anlamda zorluk yaşayan, düşme hattına demir atmış, bir üstündeki takımla 7 puan farkı olan bir takıma imza attı.
Kariyer planlaması yapamıyor. Birisi elinden tutmazsa başlamadan yok olacak.
bu tarz takımlarda kendini kanitlamaktan başka çaresi yok
Manisa gibi bir takımda mükemmel isleryapti“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
oynatmaya çalıştığı sisteme uygun oyuncuları buldu galiba bu sefer üç zorlu maçtan 9 puan çıkarması hakikaten alkışlık.
Fatih Tekke: Allah biliyor, Teknik direktörlüğe başlamamın sebebi bir gün Trabzonspor'u şampiyon yapıp Avrupa'da kupalar kazanmak istememdir. Allah nasip ederse tırnaklarımla kazıyıp Trabzonspor teknik direktörü olmak istiyorum.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Hami de Trabzonspor'u amaçlıyordu ama lisansı bile yoktu...
Fatih akıllı adam. Camiayı da iyi tanıyor. Kaç kurşunu olduğunu iyi hesaplaması lazım!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Biraz aldatıcı olabilir. Fatih Tekke hayranlığımdan dolayı 2 haftadır maçlarına bakmaya çalışıyorum ve şanslı şekilde kazandığına emin olabilirsiniz. Zira 2 haftadır rakip çok daha iyi oynarken 10 kişi kalıyor ve ondan sonra Denizli kazanıyor bir şekilde. İnşAllah kazanmaya devam edip kendini de geliştirir ancak son 2 hafta gerçekten çok şanslıydı.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
bu hafta haksiz sekilde kovuldugu manisaya oynayacakİlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz aldatıcı olabilir. Fatih Tekke hayranlığımdan dolayı 2 haftadır maçlarına bakmaya çalışıyorum ve şanslı şekilde kazandığına emin olabilirsiniz. Zira 2 haftadır rakip çok daha iyi oynarken 10 kişi kalıyor ve ondan sonra Denizli kazanıyor bir şekilde. İnşAllah kazanmaya devam edip kendini de geliştirir ancak son 2 hafta gerçekten çok şanslıydı.
direk rakibi ve eski takimi baskisi ve ilk kez favori olarak cikacak, kendini daha cok belli edecektir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum

Yorum