Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama sırf Trabzonspor'un çok iyi bir forvetiydi diye şu başlığa 2'de 2 yaptı diye bize yakıştıranlar var

40 fırın ekmek yemesi lazım.

Az önce o yüzden yazdım sanki ilk takımı Denizli'ymiş gibi davranılıyor. Teknik direktörlük kariyerine 2'de 2 ile başlamış gibi yazılıyor. Alakası yok. Yukarıda yazdım durumunu.
    öyle ramazan övücü tekrar as takima koyanda var transfer basliginda
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dipden başlaması her türlü iyidir.. O zaman geldiği yerin kıymetini bilir.Bazı eski futbolcular gibi ağlamıyor adam bana görev verin diye..Nerede zor var oraya gidiyor.Futbolculuğunda da zoru seçmişti Antep tercihi ile.
      Tabiki 2 galibet aldı diye Trabzona hoca olacak hali yok ama birçok insan simge bir ismin başarılı olmasını istiyor ve seviniyor.Bundan doğal birşey yok.
      Burayı tam olarak hakettiği zaman gelmeli.Erken gelirse Kralı da harcarız.
      En az 2 sene süperlig de çalışmalı.. Bir de iyi bir hocanın yanında çıraklık yapsa çok iyi olur..Misal Şenol hocayla.Ama Kral yapmaz onu
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dipden başlaması her türlü iyidir.. O zaman geldiği yerin kıymetini bilir.Bazı eski futbolcular gibi ağlamıyor adam bana görev verin diye..Nerede zor var oraya gidiyor.Futbolculuğunda da zoru seçmişti Antep tercihi ile.
        Tabiki 2 galibet aldı diye Trabzona hoca olacak hali yok ama birçok insan simge bir ismin başarılı olmasını istiyor ve seviniyor.Bundan doğal birşey yok.
        Burayı tam olarak hakettiği zaman gelmeli.Erken gelirse Kralı da harcarız.
        En az 2 sene süperlig de çalışmalı.. Bir de iyi bir hocanın yanında çıraklık yapsa çok iyi olur..Misal Şenol hocayla.Ama Kral yapmaz onu
        yasindan bilmiyorsun sanirim

fatih tekke antepe giderek bisey secmedi, bu sacmalik

1995/96 sezonunda, o büyük sezonda o büyük kadronun 12.- 13. oyuncusuydu, yani as takimda kendine yer acmisdi

sezon icinde bir antrenmanda mehmet ipek ile birbirine girdiler, kaptan ünal bunlari ayirdi hazarladi ve takimdan ikiside yollandi.

fatih sanirim ermanin transferinde sürgüne yollandi

zoru secti vs... hikaye, disiplinsizlikten gönderildi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yasindan bilmiyorsun sanirim

fatih tekke antepe giderek bisey secmedi, bu sacmalik

1995/96 sezonunda, o büyük sezonda o büyük kadronun 12.- 13. oyuncusuydu, yani as takimda kendine yer acmisdi

sezon icinde bir antrenmanda mehmet ipek ile birbirine girdiler, kaptan ünal bunlari ayirdi hazarladi ve takimdan ikiside yollandi.

fatih sanirim ermanin transferinde sürgüne yollandi

zoru secti vs... hikaye, disiplinsizlikten gönderildi
          Bizzat kendi gitmek istediğini Caner Cuvalcıoglu anlatıyor
          .https://youtu.be/_TbXpJkw8I0
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizzat kendi gitmek istediğini Caner Cuvalcıoglu anlatıyor
            .https://youtu.be/_TbXpJkw8I0
            hikaye anlatiyor, o yillari yasamis herkese sorabilirsin

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Denizlispor'un başına geçti. Yine genellikle maddi anlamda zorluk yaşayan, düşme hattına demir atmış, bir üstündeki takımla 7 puan farkı olan bir takıma imza attı.

Kariyer planlaması yapamıyor. Birisi elinden tutmazsa başlamadan yok olacak.
              Türkiye de hocalık için lobi sağlam olacak yoksa o dediğin zor... mesela şu hikmet Karaman çapsiz adamın teki Alanya eceline susadi getirdi sonuç Karabük le beraber en büyük düşme adayım

bu tarz takımlarda kendini kanitlamaktan başka çaresi yok

Manisa gibi bir takımda mükemmel isleryapti
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• Yine kazandı. 3 te 3. Rakip yine üst sıralardan Gazişehir

Yorum

• Fatih "Sultan" Tekke
                  "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• tebrikler, sanirim kariyerinde yeni rekor

Ünal Karaman

Yorum

• oynatmaya çalıştığı sisteme uygun oyuncuları buldu galiba bu sefer üç zorlu maçtan 9 puan çıkarması hakikaten alkışlık.

Fatih Tekke: Allah biliyor, Teknik direktörlüğe başlamamın sebebi bir gün Trabzonspor'u şampiyon yapıp Avrupa'da kupalar kazanmak istememdir. Allah nasip ederse tırnaklarımla kazıyıp Trabzonspor teknik direktörü olmak istiyorum.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 3 maçını da kazandı.. umarım böyle devam eder.

Yorum

• Manisa gibi bir takimda yaptiklariyla zaten alkisi haketmisti

Denizlispor da da üstüne koyarak gidiyor

Yolun acik olsun
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• Hami de Trabzonspor'u amaçlıyordu ama lisansı bile yoktu...

Fatih akıllı adam. Camiayı da iyi tanıyor. Kaç kurşunu olduğunu iyi hesaplaması lazım!
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Biraz aldatıcı olabilir. Fatih Tekke hayranlığımdan dolayı 2 haftadır maçlarına bakmaya çalışıyorum ve şanslı şekilde kazandığına emin olabilirsiniz. Zira 2 haftadır rakip çok daha iyi oynarken 10 kişi kalıyor ve ondan sonra Denizli kazanıyor bir şekilde. İnşAllah kazanmaya devam edip kendini de geliştirir ancak son 2 hafta gerçekten çok şanslıydı.
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biraz aldatıcı olabilir. Fatih Tekke hayranlığımdan dolayı 2 haftadır maçlarına bakmaya çalışıyorum ve şanslı şekilde kazandığına emin olabilirsiniz. Zira 2 haftadır rakip çok daha iyi oynarken 10 kişi kalıyor ve ondan sonra Denizli kazanıyor bir şekilde. İnşAllah kazanmaya devam edip kendini de geliştirir ancak son 2 hafta gerçekten çok şanslıydı.
                                bu hafta haksiz sekilde kovuldugu manisaya oynayacak

direk rakibi ve eski takimi baskisi ve ilk kez favori olarak cikacak, kendini daha cok belli edecektir

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X