Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlamayan ben değilim anlatamayan-aa pardon-sürekli laf değiştiren sensin...ya yanlış düşünüosun ya da düşündüklerini ifade etme konusunda sorunların var!!kaç defa cevap yazdın hepsinde de yazdıklarını (nedense??)düzeltme ihtiyacı hissettim..burda sorun bende olmasa gerek!!ama teşekkür ederim ki şunu göstermiş oldun:seninle bu konulara girmemek lazımmış!!neyse sen kafana göre takıl!!

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi
      tarbzonspor da son iki sezonda 50küsür gol atmış deyim yerindeyse bu takımı sırtında taşımış,aynı zamanda trabzon şehrinde onun üzerinde dönen tüm oyunlar karanlık işlere direnmiş bu takım için alın teri döken,gittiği yerde 61numarayı giyen bu memleketin bu takımın adamı olan fatih tekke takımdan ayrıldığı(para kazandırarak ve onuruyla)için ts adına benim için bir hiç diyen birinin ali kemal ve diğerleri için savunuculuk yapması anlamsız!!bugün ali kemal de ts da oynamıo o zaman onu da ts adına bir hiç olarak görelim!!yapabilir miyiz??hayır..çünkü ali kemal deyince akla ts ts deyince akla ali kemal gelio!!daha dün bjk lı nihat reale gittiğinde trt nin başından ayrılmıoduk işte bir türk ispanyada die...ne oldu bugün!!ts den ayrıldı die fatihle tüm alakayı kesecekmiyiz??bu mudur??yok arkadaş seni bilmeme ama ben bu vefasızlığı ona yapamam...
      1967 x 1967
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Şu güzel topici ne hale getirdiniz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben hiç aramadım. çünkü takım olarak kötüydük ve takım olarak kötü oynadığımız maçlarda fatih te çok kötüydü. artık gitti iş bitti
          bu kadar aşırı bir ilgiyi halka anlamış değilim. iyi oyuncu evet takıma katkısı oldum ama sonuç olark gitti. bitti. bundan sonra fatih olsa diye bi tartışma yapmak sadece boş konuşmaktır. çünkü artık yok. belki daha iyi bir takıma gidecbilirdi. ama daha iyi bir takım istemedi. onun için zenith e gitti. bu kadar basit.
          Arkadaşım boşver anlama sen .Girme okuma o zaman .Ben yazacam da sevecemde .Kimseyi bağlayacağını sanmıyorum...saygılarımla
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada şu videoyu burayada koyayımda hakkında asılsız laf edip duranlar önce bunu izlesinler.

Yorum

• FATİH SULTAN TEKKEE
              ALLAH seni gol atsın diye yaratmış vallaaa

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                FATİH SULTAN TEKKEE
                ALLAH seni gol atsın diye yaratmış vallaaa
                adı zaten BAYGOL fatih bizim abimiz kardeşimiz futbolcumuz evladımız onu unutmak ona yapılacak en buyuk vefasızlıktır ve biz onu hiç unutmicaz...
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu güzel topici ne hale getirdiniz
                  ya abi sen biliosun durumu..fatih gibi adama laf söylüyor!!ağrıma gitti ne yapayım ya

Yorum

• evet yine ben!!bu topic altında bugün baya yazdım ama kusura bakmayın dalya demek için son mesajımdır bu artık 100lü rakamlara ben de geçmiş bulundum!!!buraya yazmamın tek sebebi ts_kolik nickiyle tanıdığınız değerli abimdir...kendisi dalyalarını hep fatihte söylemiş ve bunu bana bir nevi miras olarak bırakmıştır!!ben de DALYA diyorum ve FATİH TEKKE SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ narasıyla sözlerime son veriorum...saygılarımla

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet yine ben!!bu topic altında bugün baya yazdım ama kusura bakmayın dalya demek için son mesajımdır bu artık 100lü rakamlara ben de geçmiş bulundum!!!buraya yazmamın tek sebebi ts_kolik nickiyle tanıdığınız değerli abimdir...kendisi dalyalarını hep fatihte söylemiş ve bunu bana bir nevi miras olarak bırakmıştır!!ben de DALYA diyorum ve FATİH TEKKE SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ narasıyla sözlerime son veriorum...saygılarımla
                      Bende aramıza tekrar hoşgeldin diyor ve narana sonuna kadar katılıyorum Gamze

Yorum

Bende aramıza tekrar hoşgeldin diyor ve narana sonuna kadar katılıyorum Gamze
                        eyvallah abi diyip teşekkürlerimi iletiorum... fatih ntv de canlı tel. bağlantısında dediler ne dedi acaba??

Yorum

eyvallah abi diyip teşekkürlerimi iletiorum... fatih ntv de canlı tel. bağlantısında dediler ne dedi acaba??
                          Fazla bişe dememiş.Uyum sağlamanın zorluğundan bahsetmiş.

Yorum

Fazla bişe dememiş.Uyum sağlamanın zorluğundan bahsetmiş.
                            Vay be henüz uyum sağlamadan ilk golünü atabiliyor Kaptan Bide uyum sağlamış halini görelim bakalım

Yorum

not..fatihin gidişine bir de başka gözle bakın..bu adamı trabzonda rahat bırakmadılar..kafası rahat diildi..gitmesi ve kafasını dinlemesi lazımdı..ne mafya bıraktı peşini ne medya..adam en fazla iki sene sonra benim geleceğim yer yine TS dierek gitti..bu kadar sırt çevirmeyin adama...
                              dogru soze ne denir ?

Yorum

• İlk olarak Oztkn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dogru soze ne denir ?
                                eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim