anlamayan ben değilim anlatamayan-aa pardon-sürekli laf değiştiren sensin...ya yanlış düşünüosun ya da düşündüklerini ifade etme konusunda sorunların var!!kaç defa cevap yazdın hepsinde de yazdıklarını (nedense??)düzeltme ihtiyacı hissettim..burda sorun bende olmasa gerek!!ama teşekkür ederim ki şunu göstermiş oldun:seninle bu konulara girmemek lazımmış!!neyse sen kafana göre takıl!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1967 x 1967İlk olarak gmz61 tarafından gönderilditarbzonspor da son iki sezonda 50küsür gol atmış deyim yerindeyse bu takımı sırtında taşımış,aynı zamanda trabzon şehrinde onun üzerinde dönen tüm oyunlar karanlık işlere direnmiş bu takım için alın teri döken,gittiği yerde 61numarayı giyen bu memleketin bu takımın adamı olan fatih tekke takımdan ayrıldığı(para kazandırarak ve onuruyla)için ts adına benim için bir hiç diyen birinin ali kemal ve diğerleri için savunuculuk yapması anlamsız!!bugün ali kemal de ts da oynamıo o zaman onu da ts adına bir hiç olarak görelim!!yapabilir miyiz??hayır..çünkü ali kemal deyince akla ts ts deyince akla ali kemal gelio!!daha dün bjk lı nihat reale gittiğinde trt nin başından ayrılmıoduk işte bir türk ispanyada die...ne oldu bugün!!ts den ayrıldı die fatihle tüm alakayı kesecekmiyiz??bu mudur??yok arkadaş seni bilmeme ama ben bu vefasızlığı ona yapamam...
Yorum
-
Arkadaşım boşver anlama sen .Girme okuma o zaman .Ben yazacam da sevecemdeİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hiç aramadım. çünkü takım olarak kötüydük ve takım olarak kötü oynadığımız maçlarda fatih te çok kötüydü. artık gitti iş bitti
bu kadar aşırı bir ilgiyi halka anlamış değilim. iyi oyuncu evet takıma katkısı oldum ama sonuç olark gitti. bitti. bundan sonra fatih olsa diye bi tartışma yapmak sadece boş konuşmaktır. çünkü artık yok. belki daha iyi bir takıma gidecbilirdi. ama daha iyi bir takım istemedi. onun için zenith e gitti. bu kadar basit.
.Kimseyi bağlayacağını sanmıyorum...saygılarımla
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Bu arada şu videoyu burayada koyayımda hakkında asılsız laf edip duranlar önce bunu izlesinler.
Yorum
-
adı zaten BAYGOLİlk olarak tselif tarafından gönderildiFATİH SULTAN TEKKEE
ALLAH seni gol atsın diye yaratmış vallaaa
fatih bizim abimiz kardeşimiz futbolcumuz evladımız onu unutmak ona yapılacak en buyuk vefasızlıktır ve biz onu hiç unutmicaz...
Yorum
-
ya abi sen biliosun durumu..fatih gibi adama laf söylüyor!!ağrıma gitti ne yapayım yaİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu güzel topici ne hale getirdiniz
Yorum
-
evet yine ben!!bu topic altında bugün baya
yazdım ama kusura bakmayın
dalya demek için son mesajımdır bu artık 100lü rakamlara ben de geçmiş bulundum!!!buraya yazmamın tek sebebi ts_kolik nickiyle tanıdığınız değerli abimdir...kendisi dalyalarını hep fatihte söylemiş ve bunu bana bir nevi miras olarak bırakmıştır!!ben de DALYA diyorum ve FATİH TEKKE SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ narasıyla sözlerime son veriorum...saygılarımla 
Yorum
-
Bende aramıza tekrar hoşgeldin diyor ve narana sonuna kadar katılıyorum Gamzeİlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet yine ben!!bu topic altında bugün baya
yazdım ama kusura bakmayın
dalya demek için son mesajımdır bu artık 100lü rakamlara ben de geçmiş bulundum!!!buraya yazmamın tek sebebi ts_kolik nickiyle tanıdığınız değerli abimdir...kendisi dalyalarını hep fatihte söylemiş ve bunu bana bir nevi miras olarak bırakmıştır!!ben de DALYA diyorum ve FATİH TEKKE SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ narasıyla sözlerime son veriorum...saygılarımla
Yorum
-
eyvallah abi diyip teşekkürlerimi iletiorum...İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende aramıza tekrar hoşgeldin diyor ve narana sonuna kadar katılıyorum Gamze
fatih ntv de canlı tel. bağlantısında dediler ne dedi acaba??
Yorum
-
Fazla bişe dememiş.Uyum sağlamanın zorluğundan bahsetmiş.İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah abi diyip teşekkürlerimi iletiorum...
fatih ntv de canlı tel. bağlantısında dediler ne dedi acaba??
Yorum
-
Vay be henüz uyum sağlamadan ilk golünü atabiliyor Kaptanİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla bişe dememiş.Uyum sağlamanın zorluğundan bahsetmiş.
Bide uyum sağlamış halini görelim bakalım
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
dogru soze ne denir ?İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenot..fatihin gidişine bir de başka gözle bakın..bu adamı trabzonda rahat bırakmadılar..kafası rahat diildi..gitmesi ve kafasını dinlemesi lazımdı..ne mafya bıraktı peşini ne medya..adam en fazla iki sene sonra benim geleceğim yer yine TS dierek gitti..bu kadar sırt çevirmeyin adama...
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum