Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya kardeşim illede birini satıp diğerini alıyorlar,ne olurdu fatih tekke,marchelinho,denilson,gökdenizyattara,szymek,musa,stephanow gibi kadromuz olsa..
    kaliteli oyuncu alıp elimizdeki kaliteli oyuncuyu vermesek..
    hep aynı sey oluyor biri geliyor ille biri gidecek!
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Fatih Tekke

en son duyuduguma gore %50 mıs transfer olma olasılıgı avrupada oynamayı cok ıstıyo ama tolga gıbı pısman olup gerı donecekse gıttıgı takım takım degıl lıg lıg degıl ne ısın var rusyalarda oraya avrupa dıye gıdecegıne bu sezon trabzonumuz ıcın bı 25 gol daha at kaptanım
      gıdersen yolun acık olsun sen cok buyuk bır trabzonsporlusun
      tesekkurler kaptanım canını dısıne takıp bıze verdıgın hızmetlerden dolayı....

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
        Zorla gönderiyorlar.. Başka hiçbir açıklaması yok..
        Berat abi çok doğru söylüyorsun.Fatih Tekke Avrupa dan büyük bir takımdan teklif gelirse ve şartlar uygun olursa gidebilirim dedi.Adı geçen takım büyük bir takım olarak nitelendirilemez,ligi 9.bitirmiş.Fatih Tekke gitmek istemiyor,bunu söylemekten bıktı fakat sayın başkanımız diyelim Fatih Tekke yi satıp (zenith in verdiği ücretde iyi olunca) ondan gelen parayla yok şunu aldık yok bunu aldık diyecekler.bir kaç saat sonra ordu maçına gelecekler Fatih Tekke ye destek verelim ,bu işi halledelim artık.öyle takımdan bir yıldızı gönderip lafta bir yıldız almakla olmuyor.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Rusya Avrupa İse Turkiye Avrupanın göbeği

F.Tekke Zenite gidecekse Hiç gitmesin Sonu tolga seyhan gibi olur, ingiltere ispanya yada alman liglerine gidecekse gitsin Rusya da ne olaki zenit bizden büyük bir takım değil !!
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
            daha forumda yeni olduğunuz için bilmediğiniz bazı şeyler var üstüme vazife değil ama ben yinede bu bilmediklerinizi açıklayarak sizi aydınlağa kavuşturayım.Eğer söz konusu Fatih Tekke'yse kesinlikle ve kesinlikle eğri oturup doğru konuşmayacaksınız eğri oturduysanız konuşmalarınız eğri olsun yoksa başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz
            Şimdi eğri oturup, ya da oturmayıp, ama her ne şekilde olursa olsun doğru konuşma zamanı. Fatih Tekke'yi sevebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz. Gitmesini isteyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz. Aynı şekilde yönetimi destekleyebilirsiniz ya da desteklemeyebilirsiniz.

Ben Fatih'i sütten çıkmış ak kaşık olarak görmüyorum ama gitmesini istemiyorum. Fatih Türkiye'nin en iyi ve Avrupa'nın da sayılı forvet oyuncularından biridir. Fikrim beni bağlar.

Binlerce üyesi olan bu platformda yine binlerce farklı fikrin ortaya çıkması gayet normaldir ve kesinlikle de böyle olması gerekir.

Bu yüzden hiçkimse hiçkimseyi fikirlerini beyan ettiği için tehdit etmeye hakkı yoktur. İnsanlar forumda yeni olabilirler ama bu onların yeni Trabzonspor'lu olduğunu göstermez. Forumda eski olmak forumun sahibi olmak anlamına geliyorsa onu bilmiyorum.

Bunun için yazdıklarımızı göndermeden önce son bir kez daha okuyalım.
            En son Lucreto tarafından düzenlendi; 28.07.2006, 18:18.

Yorum

daha forumda yeni olduğunuz için bilmediğiniz bazı şeyler var üstüme vazife değil ama ben yinede bu bilmediklerinizi açıklayarak sizi aydınlağa kavuşturayım.Eğer söz konusu Fatih Tekke'yse kesinlikle ve kesinlikle eğri oturup doğru konuşmayacaksınız eğri oturduysanız konuşmalarınız eğri olsun yoksa başınıza geleceklerden siz sorumlusunuz
              Nasıl bir yazı bu? Mafya gurubu musunuz? Tehdit vari yazılar. Futboldan ve futbolculardan bahset. Her türlü eleştiri yapılır, bunu kabul eden olur, etmeyen olur. Herkes sizin gibi dar düşünemez. İllaki tehdit diyorsan, çıksınlar ortaya. Yaşından büyük konuşma. Konuşmalarına dikkat et. Burası savaş alanımı? Bu kadar körkütük fanatiklik nedir? Trabzonspor taraftarı olacaksan adam gibi ol. Sahaya bir tek Fatih Tekke çıkmıyor. Bazı sitedeki ( Ultra61.net de olduğu gibi ) kendilerini yönetici sanan ( yöneticiliğin ne olduğunu bilmeyen ) kişilerin eleştirilere dayanamayıp hemen siteden atmakmıdır? Orda ne hakaret, ne de küfür vardı. Cahil insanlar cevap veremeyince kaçış yolunu atmakda buluyorlar. Şimdi bu yazdıklarımdan ötürü burdan da atarsınız inşallah. Hiç fatketmez. İster atın, ister atmayın. Bu kadar kör fanatiklik olduğu sürece ne Trabzonspor ne de bazı taraftarlar hiç bir yere varamaz. Yeri geldiği zaman eleştirileride anlamaya çalışmak ve değerlendirmek gerekir. Sen bilmezsin, bu takımdan Ali Kemal Denizci gitti, gittiği sene yine ahlanıldı vahlanıldı ama o sene Trabzonspor 1978-79 da yine şampiyon oldu. Bu takım kimsenin babasının çiftliği değil. Kafaları biraz değiştirin. Bazı yazılarda Fatihin Zenit gibi bir takımda ne işi var diye yazılar okudum. Demek ki sizin dediğiniz kadar çok büyük futbolcu değilmiş. Çok büyük bir futbolcu olsaydı, peşinden Milan, Barcelona, Real Madrid, Vs.vs. takımlar koşar ve alırlardı. Bir tanesinden teklif mi geldi? Takımdan zorlamı gönderiliyor? Adam çıkıp ben gidicem diyor. Her kesin hem fikir olduğu bir konu varsa Trabzonsporun Zenitten büyük takım olduğu, peki neden Fatih Tekke bu takıma gidiyor, teklifi geri çeviremezmiydi? Trabzonspor daha büyük bir kulüp, benim Zenitte ne işim var? diyemezmiydi? Tamam Fatih Trabzonspora hizmet etti ama karşılığını fazlasıyla da aldı. Siz hiç Fatih Tekke den, " Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, bu takımı şampiyon yapmadan hiç bir yere gitmem " diye bir beyanatını duydunuz mu? Bir futbolcu sevilir ama takımdan üstün gösterilecek kadar büyütülmez. Bu yazılara belkide bir çok tepki yazıları gelecek, biliyorum. Lakin, azınlık olan cahil fanatikler, bir gün gerçek taraftarın karşısında ezilecek.

Yorum

• İlk olarak millis tarafından gönderildi
                Nasıl bir yazı bu? Mafya gurubu musunuz? Tehdit vari yazılar. Futboldan ve futbolculardan bahset. Her türlü eleştiri yapılır, bunu kabul eden olur, etmeyen olur. Herkes sizin gibi dar düşünemez. İllaki tehdit diyorsan, çıksınlar ortaya. Yaşından büyük konuşma. Konuşmalarına dikkat et. Burası savaş alanımı? Bu kadar körkütük fanatiklik nedir? Trabzonspor taraftarı olacaksan adam gibi ol. Sahaya bir tek Fatih Tekke çıkmıyor. Bazı sitedeki ( Ultra61.net de olduğu gibi ) kendilerini yönetici sanan ( yöneticiliğin ne olduğunu bilmeyen ) kişilerin eleştirilere dayanamayıp hemen siteden atmakmıdır? Orda ne hakaret, ne de küfür vardı. Cahil insanlar cevap veremeyince kaçış yolunu atmakda buluyorlar. Şimdi bu yazdıklarımdan ötürü burdan da atarsınız inşallah. Hiç fatketmez. İster atın, ister atmayın. Bu kadar kör fanatiklik olduğu sürece ne Trabzonspor ne de bazı taraftarlar hiç bir yere varamaz. Yeri geldiği zaman eleştirileride anlamaya çalışmak ve değerlendirmek gerekir. Sen bilmezsin, bu takımdan Ali Kemal Denizci gitti, gittiği sene yine ahlanıldı vahlanıldı ama o sene Trabzonspor 1978-79 da yine şampiyon oldu. Bu takım kimsenin babasının çiftliği değil. Kafaları biraz değiştirin. Bazı yazılarda Fatihin Zenit gibi bir takımda ne işi var diye yazılar okudum. Demek ki sizin dediğiniz kadar çok büyük futbolcu değilmiş. Çok büyük bir futbolcu olsaydı, peşinden Milan, Barcelona, Real Madrid, Vs.vs. takımlar koşar ve alırlardı. Bir tanesinden teklif mi geldi? Takımdan zorlamı gönderiliyor? Adam çıkıp ben gidicem diyor. Her kesin hem fikir olduğu bir konu varsa Trabzonsporun Zenitten büyük takım olduğu, peki neden Fatih Tekke bu takıma gidiyor, teklifi geri çeviremezmiydi? Trabzonspor daha büyük bir kulüp, benim Zenitte ne işim var? diyemezmiydi? Tamam Fatih Trabzonspora hizmet etti ama karşılığını fazlasıyla da aldı. Siz hiç Fatih Tekke den, " Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, bu takımı şampiyon yapmadan hiç bir yere gitmem " diye bir beyanatını duydunuz mu? Bir futbolcu sevilir ama takımdan üstün gösterilecek kadar büyütülmez. Bu yazılara belkide bir çok tepki yazıları gelecek, biliyorum. Lakin, azınlık olan cahil fanatikler, bir gün gerçek taraftarın karşısında ezilecek.

kardeşim helal ben eskiden yazardım buraya ama eleştirileri kaldıramayan arkadaşlar çok olduğu için yazmama kararı almıştım fatih tekke bu sezon sonunda serbest kalıyo ve ağzından gitmekten başka bi söz çıkmıyo şimdi trabzonsporlu fanatik kardeşler fatih sezon sonunda bedavaya(örnek aurellio) gidince dahamı mutlu olacaksınız yoksa bu sene klübe para kazandırığı gitmesimi sizi memnun edecek biraz fanatizmi kenara bırakıp gerçekçi düşünün...
                imza yok burda!

Yorum

• FATİH ( Türkiye'de başka bir takımda oynamadığın sürece) TRABZONSPOR umuzun tek Kaptanı Kralı Sultanısın ...
                  Sensiz bu akşam Avni Aker öksüzdü FATİH ...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih bu takım için unutulmaz bir isim olmuştur bunu tartışmak bile gereksiz onun bahtsızlığı kaptan olarak bir şampiyonluk görememesi oldu.
                    Allah yolunu açık etsin,ne karar verirse versin kalbimizdeki yeri değşmez.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                      Yok..adama ağlıyolar transfer sezonu başladığından beri "git de transfer yapalım, paramız yok" diye.. ayrıca aile yapısını düşündüğün zaman; İngiltere,Almanya yine bi ölçü ama Tekke Rusya'ya gider mi, eşi bunu istiyor mudur sence? ki Trabzon'dan alınan duyumlar da hem Tekke'nin hem de ailesinin mutlu olmadığı yönünde..
                      Ben 2.25 milyon euro'nun Fatih için de, diğer tüm profesyoneller için de bir çok sıkıntıyı çekmeye değecek büyüklükte olduğunu düşünüyorum. Açıkcası gergin olabilir, mutsuz da. Ama şartlar ne kadar iyi olursa olsun tüm değişimler biraz gerginlik yaratır zaten. Bence isteyerek gidiyordur yani. En azından Katar'a giden topçular kadar istemeyerek gidiyordur. Çok emeği var takımda, Allah gönlüne göre versin ve yolunu açık etsin.

Ayrıca Petersburg biraz fazla kuzeyde olmanın haricinde çok sorun yaşanmayacak, iyi organize olmuş, kozmopolit, çok renkli (ama tabi Fatih'e ne bu kısmından ) ve rahat yaşanacak bir şehir. Rusya'nın entellektüel boyutunu da taşıyor. Ama soğuk, hele kışın çok soğuk. Ailesi niye onunla gitmeyecek anlamadım ama kastettiğin muhafazakar yapısı ise dünyada Fatih'in Türkiye'den daha zor ve zahmetli yaşayacağı çok az ülke olduğunu söyleyebilirim. Petersburg bir çok yabancı öğrenci, diplomat ve turist barındıran bir şehir. Yani güzel yaşar Beratcım, hele hele İngiltere ile kıyaslanamayacak kadar rahat yaşar.

Yorum

• @ Lucreto
                        @milles
                        @black_metallist

şu forumda Fatih Tekke yi eleştiren 3-5 kişiden birisi olan beni Fatih Tekke fanatiği yaptığınız ya size helal olsun.Espiriyle yazılmış bir yazıyıda tehditti bilmem neydi diye algılayıp saldırıya geçtiğiniz için ayrıca tebrik ediyorum helal olsun size , helal olsun

Yok yok benim kaderim bu Fatih Tekke ismini ne şekilde kullanırsam kullanayım tepki alıyorum

Yorum

• Fatih Türkiyede başka takıma gitmediği sürece ki gitmeyeceğini dedi kalbimizdeki yeri apayrıdır.Bugün statta gözler 9 numarayı aradı.kendisi için hayırlısı olsun.
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Valla sevgi ben de uyaracaktım ama yanlış anlarsın diye şey etmediydim
                            Ayrıca o arkadaş dediği gerekçelerle o siteden uzaklaştırılmadı. Neyse bunun yeride burası değil zaten .....
                            Ama ne yalan söyliyim benim gözüm de 9 numarayı aramadı değil...
                            Transferin gerçekleşene kadar doya doya yazıyım bari..Umarım gidince bu topic kilitlenmez Yoksa ben ne ederim haçan
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

@ Lucreto
                              @milles
                              @black_metallist

şu forumda Fatih Tekke yi eleştiren 3-5 kişiden birisi olan beni Fatih Tekke fanatiği yaptığınız ya size helal olsun.Espiriyle yazılmış bir yazıyıda tehditti bilmem neydi diye algılayıp saldırıya geçtiğiniz için ayrıca tebrik ediyorum helal olsun size , helal olsun

Yok yok benim kaderim bu Fatih Tekke ismini ne şekilde kullanırsam kullanayım tepki alıyorum
                              Şaka olarak yazmışsan amenna. Ama yanlış anlaşılmaya çok açık ifadeler kullanmışsın.
                              Foruma yeni katılmış insanlara bu şekilde davranılmasını hoş bulmamıştım açıkçası.

Yorum

• fatihin fan sitesi yokmu. Yoksa bir tane yapalim Fatih bizi sampiyon yapmadan gitme diye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim