Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]BUNLARA RAGMEN

<TABLE id=Aut&#111;number13 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#808080 height=10 cellSpacing=1 width="100%" bgColor=#ffffff border=1>
    <T>
    <TR>
    <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="100%" colSpan=2 height=19>9.KEZ BIÇAK ALTINA YATTI</TD></TR>
    <TR>
    <TD style="BORDER-RIGHT: medium n&#111;ne; BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="42%" height=125>
    </TD>
    <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-LEFT: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" vAlign=top align=left width="58%" height=125>
    <DIV align=justify>DISINI GÖSTERDI
    Almanya'da Münih?teki Starnberg Klinik?te basarili bir ameliyat geçiren ve bugün taburcu olmasi beklenen Fatih Tekke 9. kez biçak altina yatti. Durumu iyi olan yildiz oyuncunun her kamp döneminde sakatlik yasadigi görülüyor. Fatih sadece 2004-2005 sezonunun hazirlik dönemini saglam geçirdi ve o sezon 31 golle gol krali oldu.
    BÜYÜK ACILAR
    Fatih Tekke'nin önce Altay'da oynarken ayagi kirildi. Trabzon'a ilk dönüsünde de bu kez kolu kirilan Fatih, dizlerinden iki kez menisküs ameliyat oldu. Çapraz baglarinin kopmasi nedeniyle de uzun bir süre sahalardan uzak kalan Fatih Tekke, iki kez burun, iki kez de fitik operasyonu geçirdi. </DIV></TD></TR></T></TABLE>

BUNLARA RAGMEN YINE KRALSIN, KAPTAN SANA HELAL OLSUN BASKA NE DENIRKI

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Fatih Tekke nin yaklasik 20 dakika süren röportaji bitti.dedigi seylerden bahsedeyim biraz.

1) Türkiye de sadece Trabzonsporda oynarim benim Trabzonsporlulugumu tartismaya baslamislar Trabzonspor benim için Türkiye liglerindeki en büyük takimdir.

2)sadece Avrupadan büyük bir takimdan teklif gelirse ve kulubum izin verirse giderim,ama bu zamandan sonra 29 yasindandan sonra büyük bir takim büyük paralar verip almazlar bunu da biliyorum.

3)basinda çikan haberler tamamen yalan,hiç bir sey söylemedim.

4)lazaroni ile 2 idmana çiktim çok neseli iyi biri çok yakin davraniyor bize çok iyi çalisiyoruz

5)takimin defans ve orta sahasinda eksigi var buralar oyuncu lazim eger takviye yapilirsa çok rahat kafaya oynariz

6)türkiye de Trabzondan baska takimda oynamam dedikten sonra ömer güvenç tümer de böyle demisti dedi: Fatih Tekke cevabi verdi : Benim adim FATIH TEKKE

7)taraftarimiz bizi destekleyenler basinda çikan haberler inanmasinlar sadece benden duyduklarina inansinlar.

adamin bazi kisimlarda aglayasi geliyor.fitigi kalçasinda aynen duruyormus,maçlara geçen sene hep igneyle çikmis.doktor 6 gün sonra (ameliyattan)istedigini yapabilirsin demis.2 antremana çikip 3 antremana çikmamaktansa bu ameliyati olup bir kaç antreman kaçirmayi uygun gördük dedi.

SAGOL KAPTAN
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bunu simdi yayinlamazlar hiç biri. Yada çok merak ediiyorum hangi bir tarafini kesip biçip yayinlayacaklar ...

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bir de söyle dedi kaptan:

büyük kulupler kendi aralarinda transfer yapmali porfosyonellik içinde dedi.tabi kendisi genel olarak söyledi kendisini koymadi bu çerçeveye [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu kismi döndürülmeye çok müsait @tselif

Yorum

• İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi

bir de söyle dedi kaptan:

büyük kulupler kendi aralarinda transfer yapmali porfosyonellik içinde dedi.tabi kendisi genel olarak söyledi kendisini koymadi bu çerçeveye [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu kismi döndürülmeye çok müsait @tselif

Mesaj alinmistir efem . Yarin ki ropörtajin ilk cümlesi. Mutasyona ugramis halini yaziyim bakin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Profösyonellik adina büyük kulüpler futbolcu alisverisi yapabilir. Bunun için bende dogal olarak ezikbahçeye gidebilirim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Kaptan seni seviyorum hatta seviyoruz...Avrupa hayaline saygi duyuyorum isterdim gidebilmeni temsil etmeni ama türkiyeyi kabullenemezdim her iyi ve gerçek trabzonsporlu gibi..

Nitekim bu sene de kaptanimiz ve gol umudumuz olacaksin sakatliklar yakani birakirsa eminim herkese parmak isirtacaksin yine...Öncelikle geçmis olsun diyorum tekrardan...

Senden bu sene isteklerim var sadece 1 yil istiyorum senden bu yil kaptanlik yap sadece maçlarda pazubandi takmam hakemle konusmam gol atip takimi kurtarmak gibi degil..Saha disinda tüm futbolcularla tek tek ilgilen abileri ol..Sana herkes fatih abi diyor zaten..Kaptan olarak yari bir yönetici gibi çalis kendini üstün görmeden Trabzonspor askinla..Herkesi motive et sen biliyorum istesen yaparsin ve beklenen özlem bitsin..Smapiyon olalim sora bu taraftar seni alkislayarak istedigin avrupaya ugurlasin..

Bu sene gollerinden çok takim ruhuna yapacagin katki önemli kaptanim..Basarilar..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bazi arkadaslar 'futbolu yalayip yuttuktan (!)' sonra tibbi da 'yalayip yutmus (!)' anlasilan!!! 9 tane ameliyati sanki uzaydan biri geçirdi. Yani taraftar olarak bilmedigimiz (!)bir sey yok!!! Masallah her konuda 'fazlasiyla bilgi sahibiyiz (!)' Her seyi bilmek iyi degildir. Futbol dolu (!)o güzelim yorumlarinizi sadece 'Fatih ile ilgili olan' topiclerde degil 'diger' topiclerde de görmek isteriz... Edited by: thepatfhinder
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bugün ne kadarda güzel bir hafta baslangici.Sankim Kaptanimiz hakkindaki topiclerde bir azalma var[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Büyüksün KAPTAN...

Yorum

• Eee olsun da o kadar .Birakalim da herkes isine baksin artik.
                    En son TSelif tarafından düzenlendi; 14.07.2006, 19:32.

Yorum

• Fatİh Sultan Tekke. Alemin kralı. Gönüllerin sultanı .
                      En son TSelif tarafından düzenlendi; 14.07.2006, 00:32.

Yorum

• dün internetspor da haber vardı Fatih Tekke Trabzobnsporla sözleşme uzatacak diye.inşallah doğrudur bu haber.

Yorum

• Kral herkese gerekli cevabı verdi.Özellikle de "Trabzonsporluluğunu" bile tartışma konusu yapanlara
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• eee artık bazıları kıralın yakasını bırakırlar
                            Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                            BMN Tsira TRABZON

Yorum

• dün rüyamda gördüm f.tekke 29 gol atmıştı bu sezon 3ü fenere
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• inşallah atar zaten her sene fenere boş geçmiyo her sene en az bir golü var
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim