Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sevgili arkadaslar.fatih benden 2 yas büyük.ben 14 yasimda iken fatih tekke diye bir ismin gelecegin yildizi olacagini duymustum.nitekim genç yasta önünde sota ve hami gibi ustalarin yaninda çok ön plana çikmamisti.taki kral oynamaya baslayacaktiki altaya gitti kendini göstermeye basladigi sezonun son maçinda ayagi kirildi.neyse takima geri döndü.iyilesti sonra bazi arkadaslarin takimin basina gelmessini istedigi giray efendi erhan namli+1 milyon dolar karsiliginda antepe verdi.kral milli takimayükseldi.derken takima tekrar geri geldi.e tabi bunlar zaman aldi kral yasini aldi trabzon hala sampiyon olamadi.simdide azize düsmüs pesine.kralin gidecegini sanmiyorum.2 defa gitti zaten.gitse bile onu gönderen yönetimin gitmesi gerekir.onun gibisini nerden bulacaklar.fatih gibi klas bir oyuncu almak demek eto yu messi yi roneyi ronaldoyu almak demektir onlarda alinamayacagina göre fatihin gitmesi trabzonsporumuz adina harakiri demektir.buna izin verilmemesi gerekir
    orhan

Yorum

• kaptanimizi bu yil manisa ve denizlide sakatligindan dolayi izleyemedim izmirde onu izlemek buyuk bir keyif olacak

Yorum

• fatih yeri asla dolamiycak bi futbolcu onu verdiginiz zaman yerine ronaldo yu dahi alsaniz yeri dolmaz o sadece bi santrafor degil takimin beyni oyun kurucu özelligini bulabilicegimiz baska bi futbolcu yok

onu verirsek çok kaliteli bi santrafor birde mükemmel bi oyun kurucu almak lazim yani fatih in yeri 20 milyon dolara zor dolar egerki gidicek 25 milyon dolardan assasina zarar ederiz bence

Yorum

• kral gitmez hiçbir yere ben ona inaniyorum
          BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• gönlüm isterki gitmesin ama buna biraz da mantikli bakinca oda bir avrupa arenasina çikip nihat gibi emre gibi türk futbolunun gücünü göstermek istiyor. ammmmmaaaaaa eger ezige giderse bir kalemde aklimdan silerim türkiyede trabzonsporumdan baska büyük klüp yokki gitsin.

Yorum

• bence artik oda avrupa oynamak istemesi dogal keske bu admi kopyalabilesek alacagimz forvet fatih gibi olamaz
              ulan satsak iyi satmasak iyi
              en iyisi serbest birakkalaim yok ama smpiyonluk istiosak bu sene gitmesin seneye kontrati bitio npcaz direk gider avrupa kuluplerine
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Kaptanimiz Fatih Tekke Besiktas maçi sonrasinda yaptigi açiklamada, hem takimin hem de kendisinin iyi bir futbol sergilemedigini vurgulayarak, ??4 Yildir her yönden çok yoruldum. Artik kafa olarak rahat olmadigimi net olarak söyleyebilirim. Hedefim sadece Avrupa?da oynamak?? dedi.

Evet artik gitmeli.. kendi iyiligi için gitsin.. belki bizim için de hayirli olur..

1994-95 Trabzonspor 4 0

1995-96 Trabzonspor 20 3

1996-97 Trabzonspor 18 2

1997-98 Trabzonspor 2 0

1997-98 Altay (Loan) 24 8

1998-99 Trabzonspor 16 4

1999-00 Trabzonspor 22 2

2000-01 G.Antepspor 31 16

2001-02 G.Antepspor 24 12

2002-03 G.Antepspor 2 1

2002-03 Trabzonspor 28 13

2003-04 Trabzonspor 24 11

2004-05 Trabzonspor 34 31 (Top scorer)

ve son olarak 2005-06 Trabzonspor 21

Su istatistiklere sahip adini duymadigimiz bir oyuncuyu biz almak istesek forumda ne yazilirdi bilemiyorum dogrusu.. baktigimizda son 2 sezon hariç açik bir basarisi yok dogrusu.. gerçi geçen seneye göre derbi maçlarinda attigi golleri 2 katina çikardi.. geçen sene 6 maçta 1 gol atmisti bu sene 2 tane atti(Fb maçinda Simek'in golü ona yazildi gerçi 3 de olabilir bu baglamda) ama bizim takimimiza göre bir yildiz tabi ki..

Yorulmus... derhal gitsin.. mümkünse gökdeniz'i de götürsün hatta...Trabzonspor'dan daha iyi dinlenecek bir takim bulur umarim..
                #7 King of Kings

Yorum

• Koca bir sezonun faturasini tek basina çekti FATIH ..Tek suçlu o seçildi ..Sanki takimda FATIH tek basina oynuyorda ..alin yerine ondan daha iyi futbolcu ..getirebilirseniz tabii

Bencede gitsin FATIH ... Çünkü koca camianin yükünü zaten tek basina sirtlayamaz..

FATIH yaptigin bütün hizmetlerden dolayi sana sonsuz tesekkürler ..[img]smileys/smiley32.gif[/img](sadece kendi adima )

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hüseyin'i de götür Fatih..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• yoruldugu belliydi bjk maçinda.biraz ugrassaydi baskalarina bakmadan direk uefadaydik.sikti artik bu mesele,zaten gitmek istiyor..böyle oynayacaksa zaten kalmasin,yeteri kadar saç bas yolduk.

Yorum

• İlk olarak Me5u7_61 tarafından gönderildi

Turkiyenin we dunyanin en iyi forwetlerinden biri hani barcelonadan eto ayriliyo ya onun yerine barcelona adam ariyo bence tam fatih abimiz uygun o takima dusunsenize fatih abimiz bole bi takimla gecen sene 31 gol atti bide barcelonadaki oyunculari dusunun bizden kat kat iyiler acaba orada kac gol atar [img]smileys/smiley32.gif[/img]yalis anlamayin trabzonspora hakaret etmiyorum ha fatih abimizi owuyorum

Konusmak için konusmayin arkadaslar. Siz Eto'o yla Fatih'i kiyasliyorsunuz. Barcada Eto'o nun yedegi Larsson. larsson un Fatih'ten kaç gömlek büyük oldugunu siz de iyi biliyorsunuz. Ama sallamaktan vazgeçmiyorsunuz. Yok dünyanin en iyi golcülerinden. Yok yaaa. Ben mi körüm?
                        FxY

Yorum

• Fark iste eto'o nun yedegi Larsson ....

FATIH in yedegi bile yok 2-3 yildir tek basina forvet oynuyor

Yorum

• Tekke yorulmusmus vay efendim vay kazandirdigi kupalara bakarsak yoruldugunu görmemek mümkün degil!.Avrupaya gidecekmis iyi bir top toplayici olur senden ondan sonra dönersin TRABZONSPOR a biz yine Kraldi Sultandi diye sahip çikariz sana utanirmisin ? mümkün degil ...

gitde sende dinlen bizde dinlenelim.

Yorum

• Evet FATIH gitmelisin artik .. Tek basina oynayamayacagin en az bir alternatifin oldugu takimda oynamalisin

Kupa kazandirman önemli degil . Adimizi dünya arenasinda duyurdugun için tesekkürler ..Zaten bir takimda tek basina kimse bisey yapamaz ..Aksam trilyonluk fenerin yildizlari nerdeydi ..neden kurtarmadilar takimi..

neyse samimiyim FATIH in gitmesi hem kendi için hemde bizim için en hayirlisi olucak ..Belki O giderse sampiyon oluruz!!! ..Çünkü yönetimimiz harika transferler yapacak !!!..inaniyorum .. FATIH in yanina tek bir adam almayanlar belki 2-3 forvet alirlar

ve gidersen en çok sevinenlerden biri ben olucam

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

Tekke yorulmusmus vay efendim vay kazandirdigi kupalara bakarsak yoruldugunu görmemek mümkün degil!.Avrupaya gidecekmis iyi bir top toplayici olur senden ondan sonra dönersin TRABZONSPOR a biz yine Kraldi Sultandi diye sahip çikariz sana utanirmisin ? mümkün degil ...

gitde sende dinlen bizde dinlenelim.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim