İlk olarak sifuni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sonuçta bu adamlar profesyonel futbolcu. Bizler gibi düşünmesini bekleyemeyiz. Bu adamlar futbol oynayarak para kazanıyorlar. Trabzonsporun bir teklifi olsa Beşiktaşa gideceğine ihtimal dahi vermiyorum. Zaten zenitteyken Trabzonspora gelmek istiyorum diye çok kez röportaj vermişti. Bizim taraftan teklif olmayınca da para kazanmak için Beşiktaşa gitmesi çok normal. Ayrıca transfer olurken yaptığı konuşma herkesin harcı değil.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı golleri eleştiremem elbet.
Lakin Beşiktaş formasını giydiği gün benim için bitmiştir.
Efsane falan değildir gözümde.( ゚д゚)
Yorum
-
Bazilari Fatih Tekkenin silahli saldiri olayindaki karsi avukatin suan yönetimde oldugunu ve gelmeme sebebinin bu adam oldugunu söylüyordu baskalari olayda Hayrettin Hacisalihoglunun etkin oldugu söyleniyor ancak isin dogrusunu bilmiyorum ancak bu olay harici Hayrettin görevdeyken suan Nevzat Sakar icin denilenlerin aynisi ona da söyleniyordu (bencil,capsiz,vizyonsuz,Klübü ciftlige cevirdi tarim yapiyor tarzi söylemler vardi) aslinda iyi birisimiymis ???İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusunda hassas olan tek kişi Hayrettin Hacısalihoğluydu oda fatih tekkeden dolayı gönderildi, sessiz sedasız ama ite kaka aralarından attılar onu sonra siyasetin yani şikecilerin dediklerine boyun eğdiler. Hayrettin bence kilit adam.
Ortaya cikan sonuc: Sadri Sener tepkileri baskalarin üzerine yikmakta cok maharetli.
Yorum
-
yönetim pazar günü ünal hocayı yollar zenite klüp kapalı hoca geri gelir açıklama yaptırılır kendine kimse benle görüşmedi diye. fatih kendi anlatıyor bunu, sordum diyor zenit yöneticilerine benim için geldiler görüşmemişsiniz diye onlarda bize kimse gelmedi görüşmek için diyor fatihe, fatih diyor işte malum pazar günü gelmiş hoca diye;olay pazar klüp kapalı yöneticilerin haberi yok orası şirket tabi bizim gibi yolgeçen hanı değil. sonra fatih açıklamalar karşısında kimse benim kadar trabzonsporlu değil buna ünal karaman da dahil diyor ve kesik yiyor yönetimden o dönem fatihin telefonu kapalı deniyor ulaşamadık deniyor(sadri basgan) fatih stadın yanında antrönerler derneğinde basın toplantısı yapıyor ben burdayım telefonum açık kimse aramadı diye... yılan hikayesi mubarek... ama kendi evlatlarımızı hep böyle harcıyoz diye bişe olmuyo bu takımdan sanırım bu gidişat olmayacağını gösteriyor özellikle benim gibi trabzonda yaşayan arkadaşlarım daha çok etlileniyor bu işten yazık bize valla...
Yorum
-
bir kac isim sayayim sana bundesliga'dan, hepsi direk futbol kariyerinden sonra menejerlige baslamis: Uli Hoeness, Horst Held, Freddi Bobic, Michael Zorc. Bunlar sadece simdi aklima gelenler, bir arastir basarilari ne ve neler yapmislar.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevindim de tekke yöneticilkten ne anlıyor acaba?
Yorum
-
Ooooo ooo ooo oooo Fatih Tekke laralaraliralay laraliralay lalalalaaaay Fatih Tekke!
Ünaldan kurtulduk, gel artik be kaptannn. Muhammet Demiri varliginla bile ikna edersin mesela. Oguzhani biraz zor ama onuda ikna edebilirsin kaptan. Sen yeterki gel dizilirler kendileri zaten.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum

Yorum