Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral o kadar mütevazi ki, gazeteciler çok israr edince arabadan getirtip poz verdi ödülle. Bravo kaptan bizi yansittigin için...

Yorum

• Ah be Ihsanim. Aklima birden Tanju'nun canli yayinda aldigi ödül geldi. Belki o altin ayakkabiydi ama, sonuçta Fatih'te bu vatanin evladi. Bu kartel medyanin, ........... davranislari insanlar arasinda ciddi ciddi infial olusturmaya basladi.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
        Ah be Ihsanim. Aklima birden Tanju'nun canli yayinda aldigi ödül geldi. Belki o altin ayakkabiydi ama, sonuçta Fatih'te bu vatanin evladi. Bu kartel medyanin, ........... davranislari insanlar arasinda ciddi ciddi infial olusturmaya basladi.
        Dogru söze ne gerek[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Kaptan o maç öncesi gurup halinde toplandiginizda takima neler söyledigini çok merak ediyorum ve hastayim o andaki el hareketlerine.Ama eminim ki bugün çok daha agresif olacak talimatlarin.Allah ayagina,kafana ve yüregine zeval vermesin.Vurdugun gol olsun bugün ve hergün.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Haydi Kral. Pardon 'Ödüllü Kral'[img]smileys/smiley2.gif[/img]Bugünkü FB maçinda en büyük güvencemiz sensin. Sana güveniyoruz. Edited by: thepatfhinder
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Seni elestirenler gitsin takimi kafasindan silmis zaten diyenler bu maçtan sonra ne diyecekler çok merak ediyorum..

Bu yaziyi maça 2 saat 3 dk ka kala yazdim saat16:57

FATIH SULTAN TEKKE ye güvenimi kanitlamak için maçtan önce yazdim

Benim ve ona güvenenlerin güveninin bosa çikarmayacak tir
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• fatih hayatinoin maçini oyna ve bizim için su febe ye 2 gol at

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                  <T>
                  <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">fatih tekke atti 2 gol ve kralliga ortak oldu.hakem ilk golü fatih e yazdi.ama feneri yenemedik ya nasil kaçti elimizden tebrikler fatih</TD></TR>
                  <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                  <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                  <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                  <BLOCKQUOTE id=39fab0b4></BLOCKQUOTE>
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Fatih in attigi golden baska bir yararini gören var mi. SImdi bana gol atti daha ne yapti cinsinden yazilar yazmazsaniz sevinirim...
                    FxY

Yorum

• sana he diyoruz he... aListik yaa... no muhattap
                      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• arkadas bu kadar sansizLik mi oLur? 1/0 dan sonra iki direk bi balina rustu... goL olsa garanti aLicaz...

bu adem, erdinç biktim artik söyLemekten yeter yeterrrrrrrrrrr.... bi gidin artik yaa... erdinçi oynatmaz oynatmaz geLir çaaatt derbiye... (((tayfunu 21almasanda gonder artik oda ayri bi mewzu))... wahid hoca,ferhat we yattarayLa baslasa maçi aLicaz... yattara oyunu son 10 dakikada girdi ama asist yapmayi biLdi... yazik yazik gerçekLeri görün artik...

fener bizden 90Li yiLLarda sampiyonLugu aLmayi biLdi... biz ise kendimizi reziL ettik... gerçi gaLatasaryinda oLmasini istemezdim,,, onLar hem gecen sezon sampiyonLukta önümüzü kesti hemde iLk dönem FATIH SULTAN TEKKEYE utanmadan pis agizLarinLa Laf attiLar... ALLah iste... aLsinLar cezaLarini...

her seyi bir kenara birakiyorum da FATIH TEKKE kötü oynamasina karsin yine çok etkiLeyiciydi... iLk goLun yuzde 90 i ona ait... ikinci goLü Ise harika... kim ne derse desin sen çok büyüksün KRAL... sakat geçirdigin bu sezondada goL kraLi oLacaksin... fenere her sezon goL attigin gibi,geçen sezon aldigin gol kralliginida alicaksin... tek aLkis tekkeye

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

sana he diyoruz he... aListik yaa... no muhattap

tabirini düzelt saygisiz.
                          FxY

Yorum

• he deduk kötü bise demeduk[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• ilk golde Szymek dokunmadi aslinda 2 golde fatih'e yazilmali..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• Iki golde Fatihten geldi. Yani Fatih'in gol sayisi 20 oldu...
                                FxY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim