Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atilmaz tabi ya bakin sunun yaptigina ortada gol pozisyonu yok bise yok niye gol atiyorsun.Pozisyon gelincede atamiyosun yapma bunu bize Fatih.Sonra seni elestiriyoruz gol kaçirdin diye.Pozisyon olmadan gol atma bi daha[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• evet ya hayret bisi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
      TSira TRABZON

Yorum

• TEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sultanin en az bir golü var eziklere
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

TEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Varmi arttiran[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
            İlk olarak tselif tarafından gönderildi

TEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Varmi arttiran[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ilk golü simek atacak ama sonraki goller TEKKElimeyle Sultanimizdan gelecek...

dikkat edin sonraki dedim arttirmaya devammm[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• szymek...sultanimiz...eeee birtane de yattara'dan olsa hiçde fena olmaz yani...golsooooov...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
              TSira TRABZON

Yorum

• Tamam yeter Rize'ye çevirdiniz ezikleri.Bu kadar atarsak insan içine çikamazlar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Saka bi yana acayip gaza geldim.Ah birde orada olabilsem Tekke'nin sovunu izleyebilsem[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• rizeden beter olacak ezikler
                  TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Insallah yine bos geçmeyecek.Su Volkan'a attigi kafa golünün aynisini Rüstü'yede atsa bi afallasa.Volkan nerden geldigini sasirmisti zavalli ezik.

ooooooo Fatih Tekke ooooooooooo

o goLü Rüstü ye atmisti...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ancak ßunu Tekrar Yaparsa HafizaLarimiza siLinmeyecek SekiLde Kazinmis oLacak...
                    Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• kaptan ödül için seni tebrik ediyorum basarilarinin devamini dilerim,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

Insallah yine bos geçmeyecek.Su Volkan'a attigi kafa golünün aynisini Rüstü'yede atsa bi afallasa.Volkan nerden geldigini sasirmisti zavalli ezik.

ooooooo Fatih Tekke ooooooooooo
                        Geçen yil rüstüye attigi kafa golünü unutmus gibisin kolik Öyle bi bagirmistim ki Iste gol böyle atilir sizin gibi hakem sayesinde degil diye O maçta kahvede 100 febeli içinde TEK ben vardim ve Hiç biri bisey diyemedi Bu maçida ayni atmosferde seyredecegimden süphem yok Tek fark 100 febeli ezik bu sefer basi öndee gidecek bundan eminim Edited by: rutav0861
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• ödülünü de aldi moral yrinde enaz 2 golü var evelallah bu maç eziklerin en çekindigi futbolcu da o zaten her kesi tutabilirsiniz ama fatihi asla

Yorum

• kim tutar seni kaptan ? [img]smileys/smiley2.gif[/img]

göster büyüklügünü [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                            BMN Tsira TRABZON

Yorum

• İlk olarak aslihan tarafından gönderildi

kim tutar seni kaptan ? [img]smileys/smiley2.gif[/img]

göster büyüklügünü [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bana diyenlere bak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yarin aslicim yarin KAPTAN in günü olacak ..Diger takim arkadaslariyla birlikte inaniyorum ki güzel bir furbolla yenecez ezikleri
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Tamam üstüme gelmeyin bu kadar karistirmisim.Hem ne farkeder ikiside ezik degilmi ha Rüstü ha Volkan.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim