Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar ben Akin BOSTAN yoksa bordomavi.net te yokum. AKIN abiyi üzenler yaptiklarini bir düsünsünler. admin lere duyurulur. KISISEL OLAYLARINIZI TARAFTAR ÜZERINE TASIMAYIN LÜTFEN. gerçek taraftarlara canim feda.
    83 TEN BERI SAMPIYONLUGA HASRETIM

Yorum

• gökdeniz de geldi artik senden cok daha iyi performans bekliyoruz kapatan

Yorum

• öyle böyle ama tek forvetimiz. fatihte sonuçta insan robot degil ki bazen Inis çikislari olacaktir<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
        1 TRABZONSPORLU 1 cihana bedeldir

Yorum

• İlk olarak ***Lazkopat*** tarafından gönderildi
          öyle böyle ama tek forvetimiz. fatihte sonuçta insan robot degil ki bazen Inis çikislari olacaktir<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><O:P></O:P>

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatih tekkenin ölüüs yeter arkadaslar
            FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi
              <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
              <T>
              <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

son olarak yattaranin kaleye giden topuna dokunmasina bi anlam veremedim..çünki o topun kaleye gittigini hepimizden iyi o görüyordu..ayni hareketi kazakistan milli maçinda tuncayi topuna dokunarak yapmisti...ama bu pozisyonda hakem ofsayt verebilirdi...buna ragmen dokundu...</TD></TR>
              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
              <DIV id=hotbar_promo></DIV>
              <DIV></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>

Yattara'nin attigi topun disari gidecegini düsünmüs olamaz mi?(tabii maç içerisinde saatlerce düsünecek hali yok.1-2 saniyede karar vermesi gerekli).Eger o topa dokunmasaydi ve top disari çiksaydi,biz de galip gelmeseydik simdi Fatih'in kellesini çok kisi isteyecekti!.Öyle degil mi?.Golü kimin attiginin önemi var mi?.Hepimiz biliyoruz ki golün gerçek sahibi Yattara.Bunda kimsenin süphesi var mi? Yok.Fatih orda vurdu da ne oldu yani suç mu isledi?.Ayagini dokundurduktan sonra sevinmedi zaten o da 'en az sizin kadar biliyor ki' gol Yattara'nin.Geçin öyle armutun sapi,üzümün çöpü seklindeki yorumlari...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben pozisyonu tekrar tekrar izledim ve fatih tekke o topa dokunmasaydi top auto gidiyordu fatih tekke topa aglara gönderen futbolcudur. Sonuçta ha fatih atmis ha yattara önemli olana trabzonsporun o golü atmasidir dogru degilmi
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• TOP AUTA YADA DIREGE VURURDU ::
                  FIRTINA61

Yorum

• evet çok dogru..ayrica ofsayt diye bir seyde yoktu orda ..yani o golün harika asisttini YATTARA yapti...KRAL ada sacede dokunmak kaldi..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O pozisyonu tekrar seyredin linkte var!Top auta çikiyordu Fatih zeki topçudur kimse Fatihle ilgili kimse olumsuz yorum yapmasin top auta çiksaydi ozaman Fatihi elestirirmiydik!EVET hemde yereden yere vururduk.Tesekkürler kaptan Allah sana saglik sihhat versin!!!

Yorum

• Tekke, AKSAM?in sorularini yanitlarken, Avrupa?ya gidecegini açikladi,

<LI>Avrupa?ya transfer olmayi düsünüyor musun?

Bu sezon sonunda veya bir dahaki sene bu hayali gerçeklestirecegim. Takim ismi vermiyorum. 29 yasindayim. Ben 25 yasindan beri gitmeyi düsünüyorum da oynadigim kulüpler izin vermiyordu. Çok da iyi firsatlar oldu. Yasadiklarimdan sonra bu sezon sonunda veya seneye Allah nasip ederse bu hedefimi gerçeklestirecegim. Çitayi da yükseltmek adina kesinlikle bu sezon sonu veya önümüzdeki yil Avrupa?da oynamak istiyorum. Kimseye kirgin degilim.

<LI>Daha önce baska takimlarda olman hedeflerinden seni geriye itti mi?

Türkiye?de bir ilki gerçeklestirecektim o zaman ama ayagim kirilmisti. Altay takiminda oynarken, Bayern Münih kulübünden çok ciddi bir teklif almistim. Gaziantepspor?da da görev yaptigim dönemlerde yine çok teklifler gelmisti. Basin, Antep ve Altay oldugu için bu konuyu fazla gündeme getirmemisti. Trabzonspor?da küçük bir basari yakaladiginizda birçok yerin dikkatini çekebiliyorsunuz. Su an bir futbolcunun ulasmak istedigi en üst noktada oldugumu rahatlikla söyleyebilirim.

<LI>Futbolun doyumuna ulastin ama sampiyonluk göremedin?

Bunun üzüntüsünü herkesten fazla yasiyorum. Bu kadar yetenekli oyuncusunuz ama sampiyonluk göremedikten sonra ne anlami var. Istanbul?da baska kulüplerde oynayan çok siradan bir futbolcu o kupaya dokunabildi ve kaldirabildi. ?Ben dört kere sampiyon oldum? diyor. ?Doyuma ulastim? diyor. Türkiye?nin en iyi oyuncusu, söyle oyuncu, böyle oyuncusuyum ama kariyerine bak sampiyonluk yok. Dünyada en çok ben sampiyonluk istiyorum.

<LI>Vahid Halilhodziç nasil biri?

Vahid hocayi futbolcular yavas yavas anlamaya basladilar. Vahid hoca isiyle en ufak ayrintisina kadar ilgilenen biri. Çok iyi bir profesyonel. Bizlerden istedigi su, sahada ve saha disinda, giyiminde, oturmasinda, kalkmasinda profesyonelce yasanmasini isteyen bir hoca. Türk futbolcusu oldugumuz için tabii ki sikintilar oldu. Profesyonelligi tam bilmiyoruz. Adam da dolayisiyla bizden bilmedigimiz seyleri isteyince sikinti doguyor?

<LI>Hakemleri nasil buluyorsun?

Son oynadigim maçlara bakin bir tane faul verilmiyor bana. Samsunspor maçinda da bu oldu ama devam çaliniyor. Yok ?görmedim? diyor, Fatih ?devam? diyor, ?avantaj? diyor. Yüzde yüz fauller yapiliyor bana. En az bir maçta 6-7 faul oluyor yine devam. Sabah kalktigimda her tarafim agriyor. Galatasaray maçindan sonra iki üç gün idmana bandajli çiktim. Samsunspor maçina öyle çiktim. Hakemlerden rica ediyorum, bu kadar da olmaz. Ben yalan konusan ve sahte hareketler yapan bir oyuncu degilim. Faul degilse veya taç degilse de hocaya gidip bu dogru degildi diyen insanim., Lütfen insafli olsunlar.

<LI>Fenerbahçe?nin parasi var Galatasaray?in borcu var yarisiyorlar nasil degerlendiriyorsun?

Trabzonspor?da da hiç para alinmadigi dönemler olmustur. Bu her takimda olur. Yerine getirilmeyen sözler oluyor. Futbolcunun anasi, babasi, çocugu veya esi ölüyor. Insanlar böyle acilari yasadiktan sonra çikip maç oynuyorlar. Ölen, çok sevdigi o kisiye küfür edilecegi riski olsa dahi. O yüzden para hikayedir. Yeter ki, takiminiz iyi olsun. Içeride beraberlik olmasi önemli. Fatih sana ?10 trilyon mu, sampiyonluk mu? sorusunu sorsaniz, her halde kupa derim. O?nun degeri parayla ölçülür mü? Sen simdi futbolu biraktiktan sonra evde nelere bakacaksin, resimlere bakacaksin. Ama kariyer sampiyonluk yok. Bu maneviyat her seyin ötesindedir.

<LI>Yattara?nin Samsunspor maçinda sana attirdigi golü nasil buldun?

Yattara?nin çalimi süperdir. Çok becerikli bir futbolcudur. Samsunspor maçinda bana öyle bir asist yapti ki ?al da at? dedi. Zaten ben de onu yaptim. Yattara?ya önerilerim sunlar; Zamanlamasini ve yerini çok iyi seçmesi lazim, Çünkü bazen de net pozisyonlara girecegimiz zaman bunlari yapiyor ve takim içinde iyi bir sey olmuyor. Bu maçta üç pozisyonda bu oldu. Yattara çok yetenekli bir oyuncu. Kalkip da ikide bir yeteneklerini tartismanin bir anlami yok. Sevimli. Taraftarimizin ona ilgisini görüyor. Taraftar ondan sovvari hareket bekliyor. O da onlara cevap vermek istiyor. Hepimiz onu seviyoruz. Aramizda olmasindan da mutluyuz. Iyi oyuncu, biraz daha akilli olsa oyunun tamaminda o özelliklerini sergilese, nerede çalim atacagini kestirebilse zaten Avrupa?da her takimda oynayabilir.

Yabanci olsaydim bas taci ederdiniz

<LI>Trabzonlu olmak avantaj mi dezavantaj mi?

Trabzonlu olmasaydim, yabanci olsaydim inanin beni bas taci yapardiniz. Üç yil içerisinde lig ve kupa dahil, yaptigim asistlere bakin. Bunlari baskasi yapsaydi kahraman olurdu. Burada Trabzonlu olup da Trabzon?da oynamanin çok fazla zorlugu var. Yasadigimiz olaylara baktiginiz zaman bunlari daha iyi anlarsiniz. Disaridan gelip burada oynamak gerçekten çok büyük bir avantaj bir futbolcu için. Ama Trabzonlu olup da Trabzonspor?da oynamak bazi seyleri basarmak çok kolay degil.</LI>

----------------------------

Yorumsuz....
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kaptan o topa dokunmasaydi top rahat auta cikiyordu!!!

kaptan sezon sonunda avrupaya giderse uzulmem aksine sevinirim!!!
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• Bence de iyi bir takim isterse gitsin.Biktim hergün ona çamur atilan yazilari okumaktan...

Yorum

• SANIRIM FATIH SULTAN TEKKEMIZIN DEGERINIZ BILMIYORUZ... BILMIYORUZ DEDIM NEDEN MI ONA YAZILAN YAZILARI OKUYUNCA (BIZDEN BIRILERININ BILE) YAPMIS OLDUGU BU KOTU YORUMLAR... BENDE HAYAL KIRIKLIGI YARATIYOR! ARKADASLAR FATIH GIBI BIR IDOL WARMI BANA BUNU ACIKLAYIN... FATIH GIBI BIR KISILIK WARMI? FATIHTEN DAHA DÜRÜST SADECE 1ISIM SÖYEYIN BANA??? NEE YOKMU_? O ZAMAN ORDA SUSCAKSIN. YOK FATIH YATTARANIN GOLÜNE ENGEL OLMUS... O TOP AUTA GIDIYORDU... KALDIKI GITMIYOR EEE NE OLACAK SANANE? YATTARA ÜZÜLDÜMÜ BU HAREKETE? BIRAKIN UZULMEYI EMINIM SEWINMISTIR... ADAMIN ISI ZATEN ASIST... FATIH TEKKE GIBISI BULUNMAZ, ELIMIZDEKI CEWHERIN KIYEMTINI BILELIM. AFEDERSIN AMA BÜKEMEDIGIM ELI ÖPECEKSIM, ADET BU... KRALSIN FATIH TEKKE...
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Fatih Tekke nin Avrupa konusu haricindeki her söyledigine katiliyorum.Aslinda Avrupa konusunda da hakli yasi geldi geçiyor.Avrupa da oynamak için tam zamani ancak Trabzon Spor taraftari oldugum için Sampiyonluk bekledigim içinve Sampiyonlugumuzun Fatih gibi yetenekli ve kaliteli futbolcularla olacagini bildigim için Avrupa konusunda haksiz diyorum.Gerçi kendiside sampiyonluk konusunda burukluk yasadigini dile getiriyor.Sonuç olarak Fatih TEKKE ninAvrupa konusunda kesinlesmis bir sey yok, varsayimlar üzerinede konusmak da ne kadar dogru.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim