Ne yazik ki onun '1 maçlik' futbolcu oldugunu düsünenler de yok degil.adam geçen sene hemen hemen bütün maçlarda oynadi,gol atti asist yapti ama nafile.Bu gün bir maç kötü oynadin mi 'vay sen misin...' Bu kafayla bir arpa boyu yol alamayiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne yazik ki onun '1 maçlik' futbolcu oldugunu düsünenler de yok degil.adam geçen sene hemen hemen bütün maçlarda oynadi,gol atti asist yapti ama nafile.Bu gün bir maç kötü oynadin mi 'vay sen misin...' Bu kafayla bir arpa boyu yol alamayiz...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Ne yazik ki onun '1 maçlik' futbolcu oldugunu düsünenler de yok degil.adam geçen sene hemen hemen bütün maçlarda oynadi,gol atti asist yapti ama nafile.Bu gün bir maç kötü oynadin mi 'vay sen misin...' Bu kafayla bir arpa boyu yol alamayiz...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].........onu hiç bir zaman tartismadim..çünkü o tartisilmaz tek kral"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak zky_ts tarafından gönderildiadam gibi adam,
Trabzonspor'un gollerin, vekalbimizin tek KRALI...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
dogru söze ne denir ki..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
1000. msj im senin için KRAL[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">süper bir adam am bu iki üç haftadir biraz durgun ama bir adamda hep süper olamazya onunda dinlenmeye ihtiyaci en kisa zamanda düzelecektir eminim[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
f0rmsuzsun bu ara fatihim nedendir? yine tehdit 0|ay|ari falanmi var y0ksa?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Alakasiz yorumlar yapmayalim lütfen.Daha önce de söyledigimiz gibi geçen yil yaklasik '44' maç oynadi!.Hemen hemen hepsi de '90' dk!.Makine degil ya Fatih.Her futbolcunun 'kötü' oldugu dönemler muhakkak olacaktir...
Dünkü samsun maçinda takimda bir kaç futbolcu hariç kötü oynadik.Fatih'inde pek iyi oldugu söylenemez ama O'nun yaptigi duvar paslarini kaçiranlar da vardi sahada dimi?.Szymek'e verdigi asisti de Fatih kaçirmadi ya...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
fizik olarak henüz istenen düzeyde deil..zaten istenen düzeyde hiçbizaman fizik olarak yeterli olamadi...ve olmasi da imkansiz...buna sakatliklar ve yeterli derecede antreman yapmamasi neden olabilirr...ama fatih itek forvet oynatmak ondan yeterince faydalanmamizi engelliyor...yanina gol vuruslar1 çok iyi olan kaliteli bir forvet alinmasi halinde daha etkili olacaktir...çünki fatihte bir ortasaha oyuncusunda olmasi gereken zeka ve pas yetenegi var..
olumsuz olarak ise hala kendini yere atmaya hakemlerden medet ummaya devam...galiba bu huyunu hiçbi zaman birakamiyacak...
son olarak yattaranin kaleye giden topuna dokunmasina bi anlam veremedim..çünki o topun kaleye gittigini hepimizden iyi o görüyordu..ayni hareketi kazakistan milli maçinda tuncayi topuna dokunarak yapmisti...ama bu pozisyonda hakem ofsayt verebilirdi...buna ragmen dokundu...</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV>
<DIV></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum

Yorum