Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptan bizim takimdan bi kaç kere gitti gelidi,hepsinin altinda agresif tavirlari yatiyordu,bi keresinde trabzon'da bi araba pazarligi nedeniyle kavga etmis bu nedenle takimdan uzaklastirilmisti..

fatih tekke simdi simdi sakin,eskiden futbol disindaki yönleriyle çok esiyormus[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: coach
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

kaptan bizim takimdan bi kaç kere gitti gelidi,hepsinin altinda agresif tavirlari yatiyordu,bi keresinde trabzon'da bi araba pazarligi nedeniyle kavga etmis bu nedenle takimdan uzaklastirilmisti..

fatih tekke simdi simdi sakin,eskiden futbol disindaki yönleriyle çok esiyormus[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      bu dogru olsa gerek besiktas maçindan sonra havalimaninda belinde silahla poz vermis her rakip korksun bu adamdan
      40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
      SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• Hazirlik maçlarinda oynmayi sevmiyor, lig maçlarinda dalga gesimdide sakat herhalde, 10 sene öncede ayniydi,,takimin kaptani olmak kolay degil, ancak kaptanligi kaldirmakda kolay degil,takimin tek golcüsüyüm diye fazlada naz yapmak, kilçik gibi bogazlara takilmak v.s.gideceksen gitde bizimde kafamiz rahatlasin, ( tabi isteyen varsa haberler balon degilse ) .
        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• @özçilingir

Bu kadar basit ve net. Kelimesi kelimesine katiliyorum. Eline saglik agbi.
          Sadece Trabzonspor!

Yorum

• Sota ve Fatih Türkiyede oynamis en iyi golcüler.
            61 Vatan 34 Mekan
            Zavzaga

Yorum

• kaptan bana göre futbolculugunun yaninda adam gibi adam[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• o bize allahin bir lutfu o adam harika yav tam bir trabzonlu daha ne olsun

büyük kaptan

\"Senin Gücün Karanligi Yirtacak\"

Yorum

• SORUNSUZ TÜRKIYENENIN EN IYI GOLCÜSÜ
                  1 TRABZONSPORLU 1 cihana bedeldir

Yorum

• Fatih'in sakatliginda gelismeler olumlu
                    Saglik Kurulu Baskanimiz Köksal Güney, dizindeki sakatligi devam eden Fatih Tekke'yle ilgili bilgi verdi.

<DIV align=center></DIV>

Güney, Fatih'in sakatliginda olumlu gelismeler oldugunu belirterek, "Artik kosulara baslayacak. Durumu iyiye gidiyor. Toplu antrenmanlar ve yüklemelerdeki haline bakip oynayip oynayamayacagina karar verecegiz" dedi.

kaptan iyi olunca ben bile mutlu oluom valla
                    22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Hakkinda çikin bütün söylentilerin gerçekliligi bir yana, Trabzonspor kaptani olarak asaletin yeter senin...

Yorum

• Katiliyorum Erkan abi ne olursa olsun asaleti yeter...
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• GELIYO GELIYO FATIH TEKKE GELIYO...

BU HAFTA INS SAHALARDA [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• yine sakat sakat oynayacak da, her kamp sonrasi bu yasaniyor. Fatih sakatlaniyor, maçtayok deniyor , ilk maça yetisiyor.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

kaptan bizim takimdan bi kaç kere gitti gelidi,hepsinin altinda agresif tavirlari yatiyordu,bi keresinde trabzon'da bi araba pazarligi nedeniyle kavga etmis bu nedenle takimdan uzaklastirilmisti..

fatih tekke simdi simdi sakin,eskiden futbol disindaki yönleriyle çok esiyormus[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Ümit milli takim kampina Ayhan Akman'a kafa atip burnunu kirmisti.Çok degisti Fatih,o ilk zamanlarda kadroya girdiginde gazetelerde roportajlariniokuyordum. Ben türkiyenin ronaldo'suyum, benden iyi forvet yok..Nerede o Fatih nerede bu. [img]smileys/smiley32.gif[/img] Hakikaten asil bir adam kaptanimiz, hali tavri hareketleri. Ama o yaptiklari 5 yil kaybettirdi ona.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
                                Hazirlik maçlarinda oynmayi sevmiyor, lig maçlarinda dalga gesimdide sakat herhalde, 10 sene öncede ayniydi,,takimin kaptani olmak kolay degil, ancak kaptanligi kaldirmakda kolay degil,takimin tek golcüsüyüm diye fazlada naz yapmak, kilçik gibi bogazlara takilmak v.s.gideceksen gitde bizimde kafamiz rahatlasin, ( tabi isteyen varsa haberler balon degilse ) .

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fatih Tekke eskisi gibi sorunlu bir futbolcu degil diyenler olaya bir de su açidan baksinlar:

1) Su anda takimin en çok para alan futbolcusu

2) Takimin kaptani

3) Takim, teknik kadro, yönetim içerisinde kendisine gik diyen kimse yok

4) Istedigi zaman idmana çikar istemedigi zaman çikmaz. Sigara bile içme özgürlügü var.

Bu sartlar altinda daha ne sorun çikartacak bu adam? Sorun çikartabilecek tek bir kozu var elinde: Avrupa'ya gitmek. O konuda da zirt pirt gitmek istedigini söyleyip sorun çikartiyor zaten. Avrupa'dan da ciddi bir talibi yok ki gitsin. Laf olsun torba dolsun diye konusuyor önüne gelen kameraya.Aha da yaziyorum buraya:Avrupa'nin kalburüstü takimlarindan hiçbirisi almaz bu adami.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim