Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptandan mükemmel bir gol helal sana kaptan
    22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Gerçekten sadece FTIHIN atacagi golleri izleek için gidilir o maçlara gol süperdi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

Gerçekten sadece FTIHIN atacagi golleri izleek için gidilir o maçlara gol süperdi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

hepiniz birlik olmussunuz ..ilk kez bi maç izlemedim ..olsun bakalim ..alacaginiz olsun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bi göremedik su golü.
          Sensiz Asla

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

Gerçekten sadece FTIHIN atacagi golleri izleek için gidilir o maçlara gol süperdi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

hepiniz birlik olmussunuz ..ilk kez bi maç izlemedim ..olsun bakalim ..alacaginiz olsun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Neyse arkadaslar üzülmeyin bizm görmüs olmamiz sizinde görmüs oldugunuz anlamina gelir.Ama süper goldu yanii..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
              İlk olarak tselif tarafından gönderildi
              İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi

Neyse arkadaslar üzülmeyin bizm görmüs olmamiz sizinde görmüs oldugunuz anlamina gelir.Ama süper goldu yanii..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

ee gül aysecim gül..bi gün bizde elimize bi firsat geçiririz.[img]smileys/smiley36.gif[/img].ah su kurban bayrami bi gelse[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• gönlümüzün bir numarali prensisin kral tekkemiz

Yorum

• wigan fatih için bayagi ciddi bastiriyor bakalim insallah hakkuimizda hayirlisi olur
                  22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                    <T>
                    <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">pehhhhhhhhhhh</TD></TR>
                    <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• KAPTAN giderse duman olduk demektir[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• kaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
                          kaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Szymkowiak? Türkçesini gelistirirse çok da iyi kaptan olur aslinda.

Yorum

• Sen bu takimin herseyisisn sensiz ne hale düstügümüz ortda Daha Karagümrük ü bile yenemiyorduk az kalsin.Attigin gol sahaneydi.Tam 1.sinif bir gol
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
                              kaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Szymkowiak? Türkçesini gelistirirse çok da iyi kaptan olur aslinda.

Szymek dilsiz bile diger çogu topçudan daha iyi kaptanlik yapar,hirsi bile yeter...
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• szymkowiak iyi has hirsi var ama cok konusuyor kardesim .. birde kaptan olursa hiç düsünemiyorum ya tamam kaptan olur ama Tekkenin yerini ve abiligini yapabilirmi ben kuskuluyum.. bunu tartisiyoruz kaptanimiz gitmeden insallah gitmez..
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim