kaptandan mükemmel bir gol helal sana kaptan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
Gerçekten sadece FTIHIN atacagi golleri izleek için gidilir o maçlara gol süperdi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
hepiniz birlik olmussunuz ..ilk kez bi maç izlemedim ..olsun bakalim ..alacaginiz olsun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiİlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
Gerçekten sadece FTIHIN atacagi golleri izleek için gidilir o maçlara gol süperdi..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
hepiniz birlik olmussunuz ..ilk kez bi maç izlemedim ..olsun bakalim ..alacaginiz olsun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Neyse arkadaslar üzülmeyin bizm görmüs olmamiz sizinde görmüs oldugunuz anlamina gelir.Ama süper goldu yanii..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildiİlk olarak aaygun61 tarafından gönderildi
hepiniz birlik olmussunuz ..ilk kez bi maç izlemedim ..olsun bakalim ..alacaginiz olsun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Neyse arkadaslar üzülmeyin bizm görmüs olmamiz sizinde görmüs oldugunuz anlamina gelir.Ama süper goldu yanii..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
ee gül aysecim gül..bi gün bizde elimize bi firsat geçiririz.[img]smileys/smiley36.gif[/img].ah su kurban bayrami bi gelse[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">pehhhhhhhhhhh</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
kaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildikaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Szymkowiak? Türkçesini gelistirirse çok da iyi kaptan olur aslinda.
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildikaptan gemiyi birakmaz.. kaptan giderse acaba yeni kaptan kim olacak hüseyinde gittti diyelim.. valla benim görüsümce kaptanlik bandini tasiyacak bi oyuncmuyuz yok . KAptana cok yakisiyor sahada ki durusu oyunculara bakisi ile cok ifade ediyor o yuzden o giderse biz kime kaptan dicez bi bilgisi olan varmi [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Szymkowiak? Türkçesini gelistirirse çok da iyi kaptan olur aslinda.
Szymek dilsiz bile diger çogu topçudan daha iyi kaptanlik yapar,hirsi bile yeter...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum

Yorum