Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih 2. yarida performansini artirarak ünvanini korur insallah
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Fatih Tekke Bjk maçindan sonra Lig Tv ye yaptigi açiklamada silah tasima olayini degerlendirdi. Bjk ve Karagümrük maçlarindan sonra ailesiyle Trabzon'a dönmeden tatile çikacagini ve yolculugunu kendi arabasiyla yapacagi için yollarda güvence olsun diye silahini yanina aldigini söyledi. Allah kullanmakdurumunda birakmasindiyen kaptan kendisine silah tasimanin risklerinden ve tehlikelerinden bahsedip bunlarin bilincinde oldugunu belirtti. Edited by: QuakeviL61
      BORDO MAVİ

Yorum

• yakisir

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
          Az önce havaalaninda resim çektirdim Kral'la! Muhtesem bir duyguydu neredeyse aglayacaktim.Sen çok yasa Fatih'im!

senin fatihi sevmene saygi duyarim amaonu bukadar seviyorsun diye onu elestiren herkesi imali bir sekilde trabzonsporlu olmamakla suçlamak....

yorum yok

olay bundan ibaret nihat kardesim.Pathfinder fatihe o kadar baglanmiski yaptigi yanlis olan seylerin yanlis oldugunu soylemeye bile cesaret edemiyo. Ve bu yuzden o Trabzonsporlu oluyo biz olmuyoruz. Ne diyelim.
          Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

• karadenizli adamda silah olacak tabii canim. ruhsati olduktan sonra maça bile silahla çiksin. iyi pas gelmedimi vur topugundan be abiii [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

eger fatihin futboluna dönecek olursak çok yanliz kaliyor yardim gelimiyor Kaptan da kendini parçaliyor enine boyuna kosuyor. Sonrada olmasi gereken yerde olamiyor.

Örnegin bjk maçinda yattaranin 1 ortasi ceza sahasinda bombos biyere gitti ama kimse yok. Ayni sekilde bi kontraatakta Yattara bakti içerde kimse yok çalimi atti toramana ama cordoba akillilik yapip erken çikti aldi.

Fatih'e yardimci forvet lazim.

Yorum

• Fatih zaten olayi bitirmis.Acaba türkiyede on dan iyi top saklayan adam varmi, ondan iyi topa basan,ondan teknik.Neyse Fatihin orta almasi lazim ben diyorum ki su Trabzonsporumuza sol kanata yattaranin sagtarafta yaptiklarini yapabilecek bir adam alsak çok gol atariz.o zaman defansimizida o kadar yormayiz baski yapmayiz.adam bir attiysa sen 3 at sonuçta gol yesende sen maçi alcan.
                  Senden Vazgeçilemez
                  Bordo Mavim

Yorum

• Fatih ilerde çok yalniz kaliyor.Böyle olunca adam kendi ortalayip kendi gol atacak nerdeyse.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

Az önce havaalaninda resim çektirdim Kral'la! Muhtesem bir duyguydu neredeyse aglayacaktim.Sen çok yasa Fatih'im!

senin fatihi sevmene saygi duyarim amaonu bukadar seviyorsun diye onu elestiren herkesi imali bir sekilde trabzonsporlu olmamakla suçlamak....

yorum yok

Ya siz mesajlari nasil okuyorsunuz çok merak ediyorum dogrusu.Ben Fatih elestirilmesin dedim mi?.Bana bu sorunun cevabini ver ondan sonra tartisalim okey mi?
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Firtina28 tarafından gönderildi
                        İlk olarak nihat tarafından gönderildi

yorum yok

olay bundan ibaret nihat kardesim.Pathfinder fatihe o kadar baglanmiski yaptigi yanlis olan seylerin yanlis oldugunu soylemeye bile cesaret edemiyo. Ve bu yuzden o Trabzonsporlu oluyo biz olmuyoruz. Ne diyelim.

Arkadasim benim FATIH'e o kadar çok baglandigim falan yok!.''Yaptigi hangi yanlis seyi savunmusum?''.Silah konusunda sadece sunlari yazdim ''Ruhsatli,tasiyabilir''.Burdan nasil manalar çikarabiliyorsunuz pes dogrusu!.Ve de ben kimseye sen ''Trabzsonsporlu degilsin'' diye bisey de söylemedim.Söyledigim bir kisi varsa çikip söylesin.Ha eger yoksa da bi zahmet susun LÜTFEN!!!

Fatih'i elestirin ama O'ndan önce elestirilmesi gereken çok kisi var yanlismiyim?.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• fatih besiktas maçinda mükemmel bir oyun ortaya koydu defansa kadar heryerde yardimi vardi.helal sana kaptan (silahsor)sana bu lakabi takmis istanbullu yazarlar
                          22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• FATIHIN yanina iyi bir santrafor alinirsa Fatih geri gelmez..

Daha fazla faydali olur...

TRANSFER.......

Yorum

• zaten serhat ulueren adisi çalismalara basladi..FATIH e sorusturma açilmasi için...o geçenyil gol krali oldu...hemde dünya yildizlarini attigi gol sayisi olarak geride birakarak..sonra yilin futbolcusu seçildi FATIH..o zamanlar gazetelerinin küçücük bir kenarinda bu haberleri yapan istanbul yalakalari azicik bir olumsuzlukta manset yapiyolar..[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

...tabiki buna firsat vermemek gerekiyor ama burda FATIH i yargilamanin bir anlami yok ..

ne olursa olsun inadina FATIH[img]smileys/smiley32.gif[/img]...inadina FATIH..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

zaten serhat ulueren adisi çalismalara basladi..FATIH e sorusturma açilmasi için...o geçenyil gol krali oldu...hemde dünya yildizlarini attigi gol sayisi olarak geride birakarak..sonra yilin futbolcusu seçildi FATIH..o zamanlar gazetelerinin küçücük bir kenarinda bu haberleri yapan istanbul yalakalari azicik bir olumsuzlukta manset yapiyolar..[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

...tabiki buna firsat vermemek gerekiyor ama burda FATIH i yargilamanin bir anlami yok ..

ne olursa olsun inadina FATIH[img]smileys/smiley32.gif[/img]...inadina FATIH..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Dün aksam izlediyseniz baya bi saldirdi Fatih e yok bu ülkede hukuk kurallari var fasa da fiso..Onu sallayan yok gerçi de...

Adiherif geçen senenin basarisiz hakemlerini ve bazi hakemlere bu sene görev verilmedigini anlatiyor.Papila yi saymadi bu basarisiz hakemlerin içinde,bi de utanmadan diyor ki ;" Papila neden hakemlikten sogutuluyor,kendisine pek maç verilmiyor artik"

Satilmis herifler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim