Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oguz tarafından gönderildi

ancak futboldan anlayan bir insanin begenebilecegi bir futbolcudur.çünkü yaptigi bazi seyleri görmek üst düzey bir futbol bilgisi gerektirir.bir kere türkiye'nin en iyi top saklayan futbolcusudur (istatistiklerde en çok faul yapilan futbolcudur her sene) kisa boylu olmasina ragmen net kafa vuruslari yapar , gol vuruslarida nettir , bir orta saha oyuncusu olarak oynayacak sekilde pas yetenegine sahiptir.

Yukaridaki yaziyi eksisözlükten alinti yaptim. ben yazsam yine ayni seyleri yazardim. Bazen duyuyorum, üzülüyorum. Diyorlar ki, Fatih Tekke, küçük maçlarin büyük golcüsü.. Bunu söyleyen Trabzonsprlular da var..

Neye dayanarak söylendigini tam kestiremesem de, sanirim önemli milli maçlarda veya istanbul takimlariyla yaptigimiz maçlarda fazla gol atamamasindan kaynaklaniyor bu yorumlar.

Fatih Sultan için Küçük maçlarin büyük golcüsü diyebilen halt etmis bask abir sey de diyemem. Bakin Ridvan Dilmen gibi bir yanli yorumcu bile Fatih Tekke yi yere göge sigdiramyo. O nu da geçin, bir is arkadasim var Ezikbahçeli fanatik mi fanatik. Geçen sene Cem papilanin maçindan sonra geldi ve bana ilk söyledigi. "Bu Fatih Tekke hakkatten çok iyi forvet. Bize attigi kafa golü Avrupa liglerinde bile nadir görüyorum. Önce dedim ki kafasina çarpmistir yada rasgele vurdu. Tekrarini seyrettigimde baktim ki kafayi vuruyo ve düserken topun kaleye gidisini izliyo. Bilinçli vurulan bir kafa vurusu ve ben Türkiye liglerinde böyle kafa golü atabilecek baska oyuncu da görmüyorum. Helel olsun."

Bunu söyleyen bir ezikbahçeli.

Fatih belki çok teknik, çok iyi adam geçebilen bir yattara yada alex ayarinda topçu degil ama. Bence topu ayaginda gizleyebilen ve vücudunu en iyi kullanan forvet. Fatihin ayagindan kolay kolay top alabildiklerini ben göremiyorum.

Ona küçük maçlarin büyük golcüsü diyebilen Trabzon Spor taraftarlarina da diyecek bir sözüm yok. Çünkü sizde çok iyi bilirsinizki bizde kendi adamina çok önem verilmez.öyle çok övmeyiz kendimizden olanlari. Oysaki Fatih son yillarin en büyük forvetidir.
    İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• Az önce havaalaninda resim çektirdim Kral'la! Muhtesem bir duyguydu neredeyse aglayacaktim.Sen çok yasa Fatih'im!
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• [QUOTE=uslanmazlaz]

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="bold">immortal_TS Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999><T>
        <T>
        <TR>
        <TD>
        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="text">

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="bold">Avare Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999><T>
        <T>
        <TR>
        <TD>
        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="text">fatihten daha çok seyler bekliyordum ben</TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE>

10 dakikada biseyler beklemek saçmalik olmaz mi?

</TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE>

saçmalik olur hemde bayagi saçmalik olur

Fatih ne yapsin 10 dakkada.45 dakika oynasaydi illaki o ortalardan birine kafa atardi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ya ben anlayamadim milli takimda bu adami neden oynatmadilar.son 10 dakkada sanki adam 5 tane gol atacak bari 20_25 dakka oynatin.

türkiyenin en büyük forveti(!!!!)hakan sukur de milli takimi birakmis .bakalim bundan sonraki maçlarda kimi oynatacak.gerçi düsünmeye gerek yok istanbul takimlarindan birini bulup oynatirlar necati hasan kabze falan...

onlar Fatih TEKKE nin degerini bilmiyo.ama biz onun ne kadar degerli oldugunu biliyoruz.

FATIH SULTAN TEKKE
          BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• walla fatihin penalti pozisyonunda hiç itiraz etmemesi dikkatimi çekti bence orda fatih terime sitemini gösterdi

Yorum

• Aslina bakarsaniz Fatihi yine Fatih son dakikalarda gelen doldur bosaltlarda necatiden daha etkili olur diye oyuna soktu,kendi tercihi isin iyi tarafindan da bakarsaniz fatih sapa saglam yuvamiza geri geldi.

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                <T>
                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">fatih tekke bence 1 numara trabzonun en iyisi varmi daha ötesi</TD></TR>
                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                güçlülerin iktidarina karsi trabzonspor

Yorum

• evet hakan sükür yerini kralimiz FATIH TEKKE ye birakti...ve FATIH im bugün senden en az 2 gol bekliyorum....
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatihin ikii sene önceki fenebahçemaçi sonrasi fotosu
                    22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• arkadaslar taraftarimizin kaptana sevgsi yorumsuz
                      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Stada dogru hareketleneyim.Fatih'imi bir daha görmek istiyorum![img]smileys/smiley17.gif[/img]
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• patfinder abi benim içinde tezahurat yap fatih abiye olur mu?

Yorum

• İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildi

arkadaslar taraftarimizin kaptana sevgsi yorumsuz

sevmeyen yokki KRAL imizi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FATIH TEKKE de olmasa dicemki bu bizim takim deil ama oda tek basina ne yapsin ki...
                              FxY

Yorum

• KRALgitsin artik bu takimdan ya kurtarsin kendini bu kadar halsiyetsizlerin icinde gosterimiokendini bu ömuru bidaha yasayamiyacak... Edited by: KESKIN_34
                                YAHYA KEMALLI TRABZONSPORLULAR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim