Ülkenin dört bir tarafından hatta dışarıdan bu maça bin bir zahmetle gelip galibiyet yaşamak isteyen bu taraftardan birazcık utan sen hoca falan teknik direktör falan değilsin seneye de kalsan durum değişmeyecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-

millet sanki 4-0 5-0 yenilmisiz gibi yorum yapiyor. Gayet de basa bas mucadele edip elimizden geleni yaptik ama kazanamadik. Maca kanat oyuncumuz olmadan ciktik Zubkov yoktu sagda devsirme Agusto vardi solda ise iki bek Musti ve Lovik ortada ise Besiktasin yaka paca kovdugu Muci ki bu macta baya sac bas yoldurdu bana. Yedekte de hamle oyuncusu sadece 15 dakika oynayabilecek Nwakaeme ki i da girdikten sonra bana gore cok yetersizdi. Rakipte kim vardi yillarca Chelsea ve Real madridde oynamis Kante ile Asensio. Ustune Tallisca falan digerlerini saymaya gerek yok. Hic Anadolu takimlari ile aramizda da kadro kalite maliyet farki diye sacmalamayin derbi maclarin durumu farkli olur. Herseye ragmen iyi bir Zubkov olsaydi kazanabilirdik. Tek mac kaybetme uzerinden hocasini yerden yere vuran taraftarlik duygusunun pek akla mantiga uygun hareket olarak gormuyorum.
Yorum
-
Bu camia ve özellikle maça gelenler en azından bir beraberliği hak etmişti hocam ama senin kadar takım da bahtsızlığa bürünmüş. 26 yıl sonra Kadıköy'de FB'yi yendikten sonra takıma adeta derbi laneti yüklendi. Evet Hoca'nın da bu alandaki istatistiği kötü ama mevcut yönetimin daha felaket. 16 maçtır galibiyet alınamaması büyük rezalet. Eskiden kötü geçirdiğimiz sezonlarda bile en az 1-2 derbi galibiyeti alırdık şimdi onu da elimizden aldılar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Beğen 2
Yorum
-

bazi seylerin rahat anlasildigini dusunuyorum. Su kadrodan devre arasi forvetler Cenk tosun, En nesriy ve John duran, sag kanat Irfancan kahveci, on numara Syzmanski, on libero Bertug elmaz, stoper Becao, yedek kaleci Irfancan egribayat gitti. Ortasahalari Mert hakan yandas ise herkesin malumu hapiste. Gelenler yedek kaleci olarak Mert gunok, on libero Kante, sag kanat Musaba, ortasaha Guendouzi ve forvet Sidiki Cherif. Bu macta Fenerin tek eksigi solbekleri Archie Brown'un ayak bas parmagindaki ufak sakatliktan oturu oynayamamasiydi. Sag kanat Emre mor'u da kadroya almiyorlar. O bile belki de bizim kadroda ise yapar. Emre mor yerine kadroda stoper Kamil efe uregen tercih ediliyor.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
Yorum
-
-
O Tekke vs jenerasyonu piskolojik olarak Istanbula karsi yenilmeyi kabulemis.Düzelmez artik.Konusmalarinda hep bir mazaret hep bir eziklik.Hoca 35-40 mio euro transfer yapildi sana .Duyulana göre hepsine de ok vermisin.Sana 100 mio Euro transfer yapilmiyacak.Devre arasi konusaydin kanat istiyorum diye sunu istiyorum diye yönetimi korumasaydin.Bu kafa ile basari imkansiz Trabzonspor icin.Ya kafani ve ekibini degistir yada istifa et. O istatistikler de umrumda degil sonunda hanende 3 Puan yazmiyorsaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ya kötü futboluna iyi oynadik diyor resmen bizle alay geciyor. Jnal Kahraman genclerle bundan daha iyi futbol oynatiyordu. Ya kibir,eko,inat hepsi var bu kafala nasil td yapiyor. Ya istifa et defol git artik yenildigimiz genclerbirligi,beraber kaldigimiz Antalya dan da mi kadron kotuydu hikaye anlatmasini biraksin. Yarin antep yener yalakalar gelir burayaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Beğen 2
Yorum
-
Biz onu korumak istedik o yönetimi fıkra bu kadar…Biraz dik durup bana transfer yapacaksınız diyecekti.Bu şehir komple arkandayken bunu haketmişken yönetimi aklamak yerine bunu diyebilmeliydi….Kenara bakıyorsun todesco taktik verip takımı ateşlerken bizimki iki elini başına koyarak çaresizliğini gösterdi.İlk defa bir teknik adama küfür etmiyorum oda çok sevdiğimden ama lütfen kendini bu rezil yönetimi savunarak harcama bu şekilde devam edeceksende bizide harcamadan ayrıl.Her seferinde oyun olarak ezildiğimiz maçlardan sonra bile oyun olarak biz daha iyiydik demen bazı şeyleri görememen seviyeni belli ediyor hocam alanyadan istanbuldan devam hocam.
- Beğen 1
Yorum
-
Sirf yönetim seni topun agzina koymasin diye gercekleri konusmuyorsun. Elinde kadro olsa neler yapabilecegini biliyoruz ama sen bu mentaliteyle yönetimle beraber gidersin. Bu taraftar seni seviyor, seninle basarili olmak istiyor. Ama bu yaptiginla büyük hoca olamazsin.
"Transfer yoksa bende yokum" restini cekseydinde herseye eyvallah demeseydin, bu taraftar seni ilk firsatta geri getirmek icin elinden geleni yapardi...
Kendini yakiyorsun, yazik olacak...
- Beğen 2
Yorum
-
Ben de belli noktalarda çok kızgınım ama şu maç 20-21 senesi fb'ye kaybettiğimiz maç ile benzer durumdayız.
O takım da çok kısıtlı kadroydu, ama kazansa şampiyonluk yarışına girecektik olmadı ama sonraki sene malum.
Ders alarak senenin hazırlıkları yapılmalı. 3lük kesinlikle, ne olursa olsun, hiçbir şartta kaybedilmemeli.
- Beğen 1
Yorum
-
Fatih hocam bir dm ile oynamazsak bu işin içinden çıkamayız oulai ve falco dm değil bize adam yiyen dm lazim oulai ileride oynasın kimse bizi tutamaz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum

Yorum