Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galibiyetten sonraki haftalar Fatih Tekke başlığı (temsili)

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• bizim harcadığımız para, maaş bütçesi hepsi ortada. rakiplerimiz kocaelispor, samsunspor, göztepe, rizespor değil. sene sonu geldiğinde 0 derbi galibiyeti, 0 kupa ile sezonu bitirirsen başarısızsın bana göre. ben olaya bu açıdan bakarım. istediğin kadar 1 ile 4 arasında bitir bir önemi yok. bizim için ölçü 3 istanbul takımı ile oynanan maçlardır. ligin kalitesi çok kötü ve düşük. anadolu takımları şu haliyle tff 1.ligdeki takımlarla kafa kafaya ancak oynar. anadolu takımları ile oynanan maçlar gerçek verileri vermez. bunun en güzel bir şekilde sene sonu avrupa ya gidersek göreceğiz. 20 milyon euro kadro değeri olan takım bile gelir bizi eler. o zaman da ligi 1 ile 4 arasında bitirdim diye övünürsün. cumartesi günü göreceğiz ak ve karayı.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu maç bazı şeylerin tesadüf olmadığını gösterme maçı.
        Bu maç tam o maç.
        . .
        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
        . .

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim harcadığımız para, maaş bütçesi hepsi ortada. rakiplerimiz kocaelispor, samsunspor, göztepe, rizespor değil. sene sonu geldiğinde 0 derbi galibiyeti, 0 kupa ile sezonu bitirirsen başarısızsın bana göre. ben olaya bu açıdan bakarım. istediğin kadar 1 ile 4 arasında bitir bir önemi yok. bizim için ölçü 3 istanbul takımı ile oynanan maçlardır. ligin kalitesi çok kötü ve düşük. anadolu takımları şu haliyle tff 1.ligdeki takımlarla kafa kafaya ancak oynar. anadolu takımları ile oynanan maçlar gerçek verileri vermez. bunun en güzel bir şekilde sene sonu avrupa ya gidersek göreceğiz. 20 milyon euro kadro değeri olan takım bile gelir bizi eler. o zaman da ligi 1 ile 4 arasında bitirdim diye övünürsün. cumartesi günü göreceğiz ak ve karayı.
          Hocam, benim için en önemli kriter şampiyonlar ligi, fatih hoca bir şekilde bizi bu lige atarsa benim için başarılıdır. Oradan gelecek paraya en çok bizim ihtiyacımız var. O parayı en iyi kullanacak kulüp de biziz

Yorum

• Hadi Hocam güveniyoruz sana...Derby galibiyetinde taraftarı arkana alirsin
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• hocalık olarak tüm kredisi bitti, kendisinden büyük takım hocası olmayacak malesef.

Yorum

• bu kaçıncı derbi aynı şeyleri yazmaktan yorulduk artık. başkanın arka bahçesi gibi takılmaya devam. orta açtırmak dışında hiç bir taktiği yok. yazık.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Okay'ını da başkanını da al ve doğruca köyüne dön çoban.

Yorum

• Güle güle maalesef olmadı.Çok çok başarılı olmanı istedik ama beceremedin.Zaten derbi kazanmaya niyetin yok.Ama böyle olmaz başarılı ve büyük bir teknik direktör olmak için çok çok çalışman lazım.Resmen büyük maçların hepsinde açık ve net ezildin...

Yorum

• Yine müthiş son dk değişiklikleri,
                        Dakka 90, 3-2 geridesin,
                        Oyuna stoper ve 6 no alıyorsun.
                        Varol Hocam!
                        Hedeflediğin 4.lük zor değil.

Sikanı s.kip attığın gibi aman Benjamini oynatma, aman haa.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savaş başlamadan kazanılır veya kaybedilir. Başlamadan kaybedeceğini açıkladın, camianın motivasyonunu düşürdün. Başkan olsam sana harcanacak parayı zül görür, kendimi kurtaracak kadar bir kanat alırdım. Başka da transfer yapmazdım. Gelmeden Avrupa Ligini beğenmeyip Şampiyonlar Ligi finali hayal eden adam, 3-5 puan arkasında olduğu rakibi göklere çıkarıp, kendi takımını bokluyor. Defol git.
                          Yanlış başlığa atmışım, buraya da yazalım. İSTİFA. İnanmayanlarla işimiz yok.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Takımı galibiyete odaklayamamış. Bomboş bir derbi daha.

Yorum

• Onuachu hoca yapmaya çalışıyor bunu

Yorum

• Yan pas geri pas baski yoknpres yik genclere sans vermez yok. Umut nayir cok mu iyi okay cok mu iyi defol git korkak
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim