Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiçte öyle değil rakip ceza sahasına 6 adamla girdik diye Şenol Güneş editleri yapılıyordu

Genelde S güneş kadar eleştirilen hoca yok Ulkemizdeki futbol kültüründe baş tacı edilen hocalar işler biraz kötü gittiğinde yerin dibine sokuluyor onlarca baş tacı edilen hocalar bugün boştalar!

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizi şl’ye soktuğu an ben tüm skorları unuturum. İsterse tüm derbi maçlarını kaybetsin
      👍

Yorum

• Trabzonspor'un Youtube sayfasında katıl bölümüne koyduğu Kayserispor maçının inside story videosunu herkesin, özellikle de teknik/taktik konularında hocaya laf atan zatların izlemesi lazım.

Devre arasında hoca ilk yarıda yapılan ön alan baskısındaki hataları anlatıyor. Kayserispor'a ilk yarıda verilen pozisyonları anlatıyor, ne yapacaklarını söylüyor. İlk yarıda Onana korudu bizi diyor.

Demek ki ikinci yarıdaki oyun tevekkeli değilmiş.

Keşke kulüp bunları direkt yayınlasa.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un Youtube sayfasında katıl bölümüne koyduğu Kayserispor maçının inside story videosunu herkesin, özellikle de teknik/taktik konularında hocaya laf atan zatların izlemesi lazım.

Devre arasında hoca ilk yarıda yapılan ön alan baskısındaki hataları anlatıyor. Kayserispor'a ilk yarıda verilen pozisyonları anlatıyor, ne yapacaklarını söylüyor. İlk yarıda Onana korudu bizi diyor.

Demek ki ikinci yarıdaki oyun tevekkeli değilmiş.

Keşke kulüp bunları direkt yayınlasa.
          Gören gözler için nice ibretler vardır

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk yedi haftada enaz kanat ortası kesen takımız (Bizden az Gençlerbirliği, Antalya, Rize).

Onuachu var fakat kanatlar çok kötü.
            Teknik direktör olmak bu durumu çözebilmekten geçiyor,elinde Onachu varsa ona uygun bir oyun oynatacaksın,kafanda başka şeyler,oyunlar varsa bunu Onachu'yu onaylamadan önce düşünecektin derim Fatih Tekke'ye.
            Bu veri bile ortada bir organizasyondan uzak olduğumuzun kanıtı bence.
            İlk yarısı ve ikinci yarısı dahil planlı ve düşünülerek yapılmış tek şey bana Savic'in Zubkov'u kaçırmaya çalışması olarak geldi,geri kalan her şey spontane ve futbolcu yeteneğine bağlı gibi geliyor bana.Görüşüm yüzde yüz doğru demiyorum
            sahada gördüğüm bu diyorum.​
            • Memento mori

Yorum

• transfer ıslerıne fatıh cok karısmasın bence

baska bır ekıp saglam ekıp kursunlar

onananın satın alma opsıyonuna onay vermısse fatıh hoca transfer yaptırmam ben hocaya

aman fatih sen karısma transfer ıslerıne

bak ızle anlamıyorsan topcudan yanına anlayan bırını versınler

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                transfer ıslerıne fatıh cok karısmasın bence

baska bır ekıp saglam ekıp kursunlar

onananın satın alma opsıyonuna onay vermısse fatıh hoca transfer yaptırmam ben hocaya

aman fatih sen karısma transfer ıslerıne

bak ızle anlamıyorsan topcudan yanına anlayan bırını versınler
                anlayanlar lundstram okay ozan tufan getiriyolar

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

anlayanlar lundstram okay ozan tufan getiriyolar
                  avcı mı getırttı onları bılmıyorum

avcının da cok sacma transferleri vardı ama bızı sampıyon yaptı

ancak fatıhın transfer ısınden anlamadıgını net soyleyebılırız

bazı hocalar transferlerden de anlayabılıyor

hem ıyı taktisyen hem transferden anlayan hoca yok kolay kolay zor bır sey ozellıkle Turkıyede

Yorum

• Bana kalırsa hiç bir hoca transfere karışmamalı. Kulübün bi sistemi olmalı, hem saha içi, hem sonrasındaki pazarlama için ve buna uygun transferler yapılmalı. Gelecek hoca da kulübün sistemine uyacak bir hoca olmalı.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk yedi haftada enaz kanat ortası kesen takımız (Bizden az Gençlerbirliği, Antalya, Rize). Onuachu var fakat kanatlar çok kötü.
                      bu bilgi dogru mu ligin en cok kafayla gol atan takimiyiz diye biliyorum. Felipe Agusto bile kafayla gol atti Kayseriye. Onuachu nun da Fenere sayilmayan golunde kafayi penalti noktasi hizasinda bir yerden vurmustu sanirim. Tekke herhalde oyunculari kafa vurusu konusunda guzel calistiriyor diye tahmin ediyorum. Kendisi futbolculugunda bu isin ustasiydi.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu bilgi dogru mu ligin en cok kafayla gol atan takimiyiz diye biliyorum. Felipe Agusto bile kafayla gol atti Kayseriye. Onuachu nun da Fenere sayilmayan golunde kafayi penalti noktasi hizasinda bir yerden vurmustu sanirim. Tekke herhalde oyunculari kafa vurusu konusunda guzel calistiriyor diye tahmin ediyorum. Kendisi futbolculugunda bu isin ustasiydi.

Squad Miscellaneous Stats -> Crosses

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

avcı mı getırttı onları bılmıyorum

avcının da cok sacma transferleri vardı ama bızı sampıyon yaptı

ancak fatıhın transfer ısınden anlamadıgını net soyleyebılırız

bazı hocalar transferlerden de anlayabılıyor

hem ıyı taktisyen hem transferden anlayan hoca yok kolay kolay zor bır sey ozellıkle Turkıyede
                          hamsik bakasetas nwaka bunlarla hüseyin çimşir de şampiyon yapardı

evet şampiyon yaptı ama sonraki sezon şampiyon olmak istemiyodu ki doğucan bardhi gomez umut bozok gibi vasat adamları fahiş fiyatlara aldırdı

şampiyonluktaki en önemli parça densvilldi ki adama yıllık 2,5 milyon euro bağlanmasına ses çıkarmadı

ayrıca avcı hem transfer hem de taktik bilgisi açısından vasatın epey altında bir hocaydı

Yorum

• Taktik ve bilgi yoksa hiçbir derbi alamazsın!!! avcı Anadolu takimlarina karşı son dönemlerde çıkın normal futbolunuzu oynayın yenersiniz demesi yeterli olabilirdi ancak tüm takımda bireysel düşüş olunca kendiside bu takım artık tepki veremiyor diyerek gitmek zorunda kaldı. Hocalari kıyaslamak duruma göre deyisiyor bugün göklere çıkarılan hocalar iş bulamıyorlar yarında şimdiki hocalarin çoğusu ayni kaderi paylaşır

Yorum

• Avcı İlk geldiğinde bizi toparladı. Baker fırıncı falan iyi oynardı. Kompakt takımdik pozisyon vermezdik. Şampiyonkuktan sonra Avcı motivasyonunu kaybetti. Yoksa iyi adam. Taktiği bekle bekle sıkıştır.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avcı İlk geldiğinde bizi toparladı. Baker fırıncı falan iyi oynardı. Kompakt takımdik pozisyon vermezdik. Şampiyonkuktan sonra Avcı motivasyonunu kaybetti. Yoksa iyi adam. Taktiği bekle bekle sıkıştır.
                                Avcı takımın geleceğini genç oyuncu faln düşünmez kendini düşünür kendi PR ni düşünür, o yüzden oportunist bir bakış açısı ile yaklaşır çalıştığı klübe, yaşlı tecrübeli oyuncularla kısa vadede başarı kovalar onun için yaşlı futbolculara ödenen bonservisler maaşlar umrunda değildir, işler ters gidincede arkasında koca bir enkaz bırakır, ama ağzı iyi laf yapar, taraftarın, yönetimin, kamuoyunun gazını iyi alır, zaafları iyi bilir o taraftan oynamayı sever, egosu büyük olduğu için başarıszlığı hep başka yerlerde arar, ben bu saatten sonra Avcının Türkiyede görece bir klüp çalıştıracağını hiç sanmıyorum, zaten dünyalığını bizim ve bjk üzerinden yaptı.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim