Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olaigbe'ye o kadar gömdük ama bu maç onun çıkış maçı olabilirmiş
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Onana sana helal olsun
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Devre arasında Zubkov dışarı, Arif sol beke, Eskihellaç sağ kanata

Sakın Visça'yı düşünme hoca. Olaigbe bile olur
        İlk çıkacak adam okay. Tüm takımı bozdu

Yorum

• Takım orta sahasiz gibi.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• onana ayakta tutuyor bizi bi ara kovacan da böyleydi yani futbolumuzda gram ilerleme yok..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• Oulai'nin oynadığı mevkinin hiçbir anlamı yok, maç resmen teğet geçiyor çocuğu, oyuna dahil olamıyor, geride daha faydalı olabilecekken.

Yorum

• bizim iki sezondur merkezde top isteyen, boş gösteren, topu stoperlerden alan, dönen oyuncu ihtiyacımız var. bir tane bulduk diye sevindik geçen hafta. sağolsun hoca bu hafta herifi iki yıldır kanayan yaraya merhem olduğu yerde oynatmıyor. şu kadro yapısında oulai box to box 8 jabol ofansif oynasa o bile fark edecek. onu bile düşünebilmekten aciz bir kenar yönetimi... buna rağmen sayısız pozisyon bulduk. beceriksizlik, şanssızlıkla karışınca skoru 1'den 2'ye taşıyamadık.

Yorum

• İlk yedi haftada enaz kanat ortası kesen takımız (Bizden az Gençlerbirliği, Antalya, Rize).

Onuachu var fakat kanatlar çok kötü.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zubkov yıldız oyuncu felan değil,takımın oyun kurmasını da engelliyor,sola çekip sert vurmasından başka bir numarası da yok
                    .....

Yorum

• top bizdeyken agustonun kanatta kalması futbolun mantığına ters kalır.

eğer bu adamı kanatta oynatacaksak larin gibi babel gibi kullanmalıyız..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Fatih tekke teknik direktör değil bu kadar kötü Trabzon olamaz. Kaos futbolu oynuyor takım.

Yorum

• Mustafa’dan sol bek olmaz kafası çalışmıyor.Sürekli çıkarken pas hatası yapıyor.Oraya orijinal bir sol bek lazım.

Zubkov ve Agustonun oyuna katkısı çöp kutusunun mahalleye katkısından az.Olaigbede vasatın teki.Sezonun devre arası için adam gibi 2 kanat oyuncusu arasınlar.

Okay ağır adam.Tek hamlelik oyuncu.Bir an önce Bouchouari takıma dahil olmalı.

Yorum

• İlk yarı taktiği

çıkıp kafanıza gore takılın

Yorum

• Skor şu an 2-0, 3-0 olmalıydı
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• tim in maşallahı var helal olsun

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma