Senol‘un toparlayamadigi takimi Fatih mi toparlayacakti?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Ta Antep'e gidip stadın yarısını dolduran taraftardan hiç utanmadın mi Fatih Hoca bu insanlar sana inandi ama sen zerre hocalık vasfı ortaya koyamadın yaziklar olsun senin için çok umutlanmistim, başaracak demiştim ama olamayacagi belli olduEn son asos36 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 23:09.
Yorum
-
Niye maça 3 tane birbirinin aynısı statik orta saha ile başladık hocam? Lig maçında ilk yarı durdurdum, bu maçta da aynısını yaparım diye mi dişündün? Gs'yi savunma yaparak yenebilen kaç tane takım oldu bugüne kadar? Yenmek için Şenol Güneş'in arenada yaptığını yapacaktın hocam. Vura vur oynayacaktın. Tamam hadi bunu denemedin eyvallah. Niye son yarım saati biz forvetsiz oynadık hocam? Menzilden gelen dualarla mı atacaktık biz golü? Hani Sikan'la hiçbir problemin yoktu. Çok bilmiş destekçilerin öyle diyordu. Adam en formda zamanında oyuna girmedi.
Şu maçta da Fatih Tekke'nin yaptığı saçma sapan tercihleri eleştirmeyeceksek alın sizin olsun Fatih Tekke de, Trabzonspor da. Belli ki sadece siz seviyorsunuz bunları. Bizim hiçbir şey söyleme hakkı vermeyin sakın.
Yorum
-
yarışmayan birini yenemezsin. yenilmedik.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 gün hazırlanıp yarışamadan kaybetmek, o orta saha üçlüsüyle ne hayal ettin hocam( ゚д゚)
Yorum
-
Kasımpaşa maçındaki performansın rezildi ama karar vermek için kupa finalini bekleyeceğimi söylemiştim ve öyle de yaptım. Kupa finalinde daha da rezil bir performans sergiledin. Koskoca kupa finaline Ozan-Okay-Mendy orta sahasıyla çıkarak daha sahaya çıkmadan maçı kaybettin. Maç içindeki kararların ayrı skandal zaten. Senden Trabzonspor teknik direktörü olma ihtimali 0. Yazıyla sıfır. Bir an önce bırak git. Sana olan saygımdan dolayı kötü konuşmuyorum. Başka teknik direktör şu hataları yapsa ağzıma geleni söylerdim. Taraftarla olan bağını daha fazla zedelemeden git. Senin yapacağın iş değil bu.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an hocamlı mocamlı kibar konuşuyorum ama kupa finali var diye kendimi tutuyorum. Yoksa acayip sinirlendim bu akşamki maçta. Kupayı alamazsa fazla uzatmanın anlamı yok. Gerçekten çok rezil kepaze bir performans sergiledi bu akşam. Delirtti resmen.
Yorum
-
2 maçı da kaybedebilirsin. Mücadele edersin, rakip daha güçlüdür, oturmuş bir takımdır kaybedersin ama mücadele edersin.
İlk maçı ligde 4.lük, 5.lik, avrupa hedefin varken sallamayıp yedeklerle çıkıyorsun, 2. maçta ise böyle vasıfsız bir futbol izletiyorsun. Bunun izahı olamaz.
Yorum
-
Kadroda okayı gördüğüm an yüzde yüz fark yiyeceğimizi anladım, başımdan aşağı kaynar su döküldü.bunu hala sen göremiyorsan bi yol olmaz senden tekke.Bence bu iki gs maçı ile hem yönetim hem taraftar gözünde kredisi sıfırlandı artık bundan sonrası uzatmalar.yeni sezona bence hiç başlanmamalı kendisiyle başlandı diyelim en fazla 6-7 maç görür.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hocam hala sen daha nasil lund,okay,ozan forma veriyorsun ne bekliyorsun 1 macta oynamadigi futbolu oyniyacagini ozan 75 dakika nasil sabir ettin ben td olmadigim halde ozana okay sabir edemedin nasil bir td sun ya genclere sans ver yada defol git 3 td ayni inatla devam ediyorYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Adama gereksiz yere saldiriliyor. Ayni maci mi izledik acaba. Ilk yari galatasaray bizden cok daha atletik ve diri olmasina ragmen Ugurcanin yere yattigini hatirlamiyorum. Ikinci yari Batagov olmayinca hepimiz olabilecekleri az cok tahmen ettik. Bu macta ortasahada Mendy, Lunstram, Okay, Ozan bu dort oyumcu birbirinin kopyasi gibi hangisini oynatsan olmuyor. Bence bu maci Folcarelli ye gore planladi, o olmayinca ona oyun profili olarak en yakin gordugu Ozani oynatti. Top oynamak yerine rakibi oynatmamak gibi bir taktikle maca cikmis gibiydi. Tahta bacakli olmasaydi Ozan yerine Lundstram oynatilabilirdi. Eger Folcarelli olsaydi cok farkli bir mac izleyebilirdik. Herseye ragmen bir golumuz ofsayttan sayilmadi, Dragus bos kaleye atamadi. Mac adina olumlu seyler de vardi. Ilk yarida Zubkov musait pozisyonda sacma sapan bir vurus yapmisti.
Onun haricinde ilk gol Zubkovun rakibe asisti ve Mendy nin Baris Alperi uyusuk uyusuk bombos birakmasiyla geldi. Ikinci golde iste Okayin pozisyonunu tam goremedim ama Nwakaeme nin pozisyonunda Sallai net faul yapti. Ucuncu golde ise iki oyuncu tek kisiye pres yapip ortada rakibi bombos biraktilar. Tipki Fener macinda Tallisca nin golu gibi. Zubkov bu macta sac bas yoldurdu. Bir oyuncunun her pasi hatali mi olur.
Oyuncularin bireysel sacma sapan hatalarindan oturu hoca gitsin demek abesle istigal ediyor. Bunlar komik seyler. Son 1.5 senede 5 hoca degisti. Oyuncular bu hoca da mi gidecek gozuyle bakiyor. Eger takimda yonetim olsaydi bu oyunculari bir sekilde dizginlerdi. Ahmet agaoglu nun saha disinda ne kadar onemli bir figur oldugu anlasiliyor. Kendisi bizzat gidip bazi antremanlari tesislerde kendi izliyordu. Bir sekilde oyuncular uzerinde otorite kurabiliyordu. Hatta zannedersem Ugurcanin dugununu de kendisi yapmisti.
Yorum

Yorum