Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oynattığı son iki maç ile hocalık meziyetlerine sahip olmadığını gösterdi, next...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fatih Hoca hiç bir şey yapmasa takıma hırs, oyun iştahı, kazanma inadı yükler dedik bunu bile yapamadi, çok üzgünüm ama Fatih Hoca ile devam etmek akıl kârı değil

Yorum

• Fatih Tekke diye taraftar kuduruyor iken bu tayfanın hocanın ilk biletini kesen tayfa olacağını böyle geliş şeklinin doğru olmadığını düşünüyordum. Yanılmadım.

Benim için final maçı önemliydi. Korkak bir kadro ve oyunla çıktı. Okan hoca Avrupa maçlarında bile önde basarak oynatıyor . davet çıkardık gollere.

Merkezde ki 3 oyuncuda temposuz birbirine uymayan özellikleri olmayan oyuncular. Sikan 'a şans verseydi Ozan - Mendy ile oynasaydı daha iyi sonuç alırdık.

Yorum

• Efendim küme düşüyorduk..düşmekten kurtuldu bu takım.. daha ne olsun..

Ölümü gösterip, sıtmaya razı etmektir..
          En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 11:24.
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Yav madem bir şey bilmiyorsun, bari kopya çek. Gs bu sezon Avrupa'da kadro maliyeti 10-20 milyon € bile olmayan sürüyle adı sanı duyulmamış takıma puan kaptırdı. AZ Alkmaar çocuk çombalakla 6 attı bunlara. Bari o maçları izleseydin de adamlar senin takımından daha ucuz bir kadroyla gs'yi nasıl durdurmuş ya da alt etmiş ona baksaydın. Kadro bahanesini bırak. Senin yedek kulübende 6 milyon €'luk Shakthar Donetsk etiketli şampiyonlar ligi oyuncusu vardı.

Bu arada Sikan'dan bahsetmişken. Fatih Tekke daha henüz Trabzonspor teknik direktörü olarak kendini ispat etme çabası içindeyken bile tarihimizin en pahalı santrforunu yedi. Bunun bir de başarılı olduğu, yerini sağlamlaştırdığını düşünemiyorum. Taş üstünde taş, baş üstünde baş koymaz takımda. Neyse ki öyle bir ihtimal yok.

Yorum

• Bu sezonu Abdullah Hoca devam ettirse ligde büyük ihtimal 3. bitirirdik. Şenol Hoca ile devam edilse bu kupa finali de daha rekabetçi olurdu kuşkusuz.
              Şahsen konu Anadolu takımlarında başarıysa Fatih Hoca’nın çok başta söylenecek isimlerden biri olduğunu hiç düşünmüyorum. Açın Çağdaş Atan’ın hatta Erol Bulut’un puan ortalamalarına ve derecelerine bakın, takdir görmeyen bu adamlar bile çok daha yukarıda.

Hoca ile gelecek yıl boyunca devam etmekten yanayım ama acayip bir ışık olduğundan değil; her hamle bizi daha da kötüye götürdüğünden.

Yorum

• e okuldan notlarina bakan bebelerin tweetlerini paylasmayin surada. Adam gecen sezon 15. siradan aldigi Alanyayi 6. liga kadar cikardi. Alanya oncesi de iyi isleri vardi. Az biraz saygili olun.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 15:11.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendinden bi hayrı yok,yardımcılarından bi hayır yok Orhan hoca oynadığı 10 yıl boyunca en az iki şampiyonluğumuzu yedi,bilmeyenler bugünün umut bulutu Metin Aktaş essek ci tayfadan
                  İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  orhan tam bi maldı !.... hele 96 daki fener maçında kaçırdığı gollerden sonra şampiyonluk baybane!
                  buyuk orhan orhan cikrikci 94 ekiminde milli takimda izlanda macinda ayagi kiriinca bir daha eskisi gibi oynayamadi. Ondan once Hamiyle kendisini parayla satin alamazdiniz.
                  Adama bosuna ruzgarin oglu denmiyordu. Inanmiyorsaniz kariyer istatistiklerine linkten kendiniz bakiniz. Her sene gol ve asist sayisi toplami 20 ye ulasiyordu. Metin Aktas da Trabzonda dogru durust as kalecilik yapmamisti diye hatirliyorum.

Das sind die erweiterten Leistungsdaten von Orhan Çıkırıkçı vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält eine Statistik über die Leistungsdaten des Spielers in der Detailansicht.
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 12:35.

Yorum

• Hoca degil denilen adamin fiksturu. Galatasaray maclarini cikarirsan 9 macta sadece Fenere yenildi. 6 galibiyet 2 beraberlik. Ama bizim taraftar begenmiyor niye Galataya karsi kotu oynadik o yuzden.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 15:10.

Yorum

• [MENTION=52903]jpositve[/MENTION]
                      foruma 1 post"a veya sayfaya 250 resim ekleme !
                      kimse bir şey okuyamıyor
                      ısrarla aynı paylaşımları yapıyorsun
                      aynı tarzda

ayrıca kimin ne düşünüp ne yorum yapacağı konusuna sen karar veremezsin burada kendi fikrini paylaş geç
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hocama önerim futbola çok kafa yormaması bu oyun basit bir oyun ve basit düşünerek hareket etmek lazım

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @jpositve
                          foruma 1 post"a veya sayfaya 250 resim ekleme !
                          kimse bir şey okuyamıyor
                          ısrarla aynı paylaşımları yapıyorsun
                          aynı tarzda

ayrıca kimin ne düşünüp ne yorum yapacağı konusuna sen karar veremezsin burada kendi fikrini paylaş geç
                          Forum yetmemiş, ekşi sözlükte de Fatih Tekke için var gücüyle çarpışıyor Azmini takdir etmemek elde değil

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoca degil denilen adamin fiksturu. Galatasaray maclarini cikarirsan 9 macta sadece Fenere yenildi. 6 galibiyet 2 beraberlik. Ama bizim taraftar begenmiyor niye Galataya karsi kotu oynadik o yuzden.
                            fatih hocam seni seviyoruz ama yetersizsin
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              e okuldan notlarina bakan bebelerin tweetlerini paylasmayin surada. Adam gecen sezon 15. siradan aldigi Alanyayi 6. liga kadar cikardi. Alanya oncesi de iyi isleri vardi. Az biraz saygili olun.

https://x.com/xhchdhx
                              Ya abi bize ne Alanya'da ne yaptığından ben kendi takımımda ne yapıyor ona bakarım. Ligde aşağı yukarı şampiyonluğu garantilemiş gs'ye yedek kadro çıkıyor adam o maçı yensen belki 5. olup avrupaya gideceksin. Ya takım kötü oynayabilir ona bişey demiyorum ama hiç mi hırs vs aşılamadın takıma sahadaki herkesin o topu yemesi lazımdı ama hepsi ruh gibi topçuların motivasyon işini bile becerememiş hadi tekniği taktiği vs geçiyorum bari onu yap ya.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Göksel Gümüşdağ'ın adamı Newton takımı ligin dibine indirdiği için Avcı'nın berbat futboluna katlandı insanlar, özellikle 1-0'lık galibiyetler üst üste gelince. O takım kötü değildi. Kötü takımı adam etti algısı oluştu. Takır takır top filan oynamadık. Kupada o zaman 2. lig takımı olan Adana Demirspor'a elendi o dönemde Avcı. Ne kadar takır takır oynadığımızı oradan hesap edin.
                                yazmiyayim yazmiyayim diyordum ama şu forumda gordugum en bos en luzumsuz adam sensin. Kendi fikrin bile yok sagdan soldan duydugun laflarla gelir burda yazarsin. Kendi fikrin bile yok. Fikirlere cevzp veremeyince gelir anca boyle bos yaparsin. Newton demek goksel in adami himm. Ama bence cia de baglantili olabilir. Bazi tipler vardir her gelen hocays gitsin diye yazararlar. Futbolu falanda takip ettikleri yoktur sende onlardan birisin. Daha newtonin Trahzona gelmeden once cumhurbaskani ile resmi oldugundan bile haberin yoktur senin. Git biraz twitteri oku orda gorduklerini gel buraya yaz. Nasil olsa sen dusunemiyorsun baskalarinin laflarini gelip burada yaziyorsun. Gercekten acinasi bir durum. Avci iyi giderken tek bir cumle elesitiri yazmaz kotu gidince hemen damlar. Klasik ruzgar nerden eserse oraya donen tayfa. Seni de seni ciddiye alani da ben sallamiyorum.
                                İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uy kıyamam sinirlenmiş Ekşideki hesabımı geri açıp orada da mı kızdırsam seni? Şaka şaka. Tamam sallama sen beni, okumadan geç gitsin
                                ahahahaa buna ben bile guldum komik insan seni ya begenmiyorsan yazdilarimi engelle gec alla alla
                                İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya abi bize ne Alanya'da ne yaptığından ben kendi takımımda ne yapıyor ona bakarım. Ligde aşağı yukarı şampiyonluğu garantilemiş gs'ye yedek kadro çıkıyor adam o maçı yensen belki 5. olup avrupaya gideceksin. Ya takım kötü oynayabilir ona bişey demiyorum ama hiç mi hırs vs aşılamadın takıma sahadaki herkesin o topu yemesi lazımdı ama hepsi ruh gibi topçuların motivasyon işini bile becerememiş hadi tekniği taktiği vs geçiyorum bari onu yap ya.
                                gecmisi umut veriyor falan anlaminda soylemistim. Toparlayabilir o kadar da bos adam degil demek istedim. 1,5 senede 5 hoca degisti. Futbolcu ne bilsin bu hoca kalacak mi gidecek mi diye.
                                En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 16:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim