Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yedek kadroyla gayet iyi oynattı. Penaltın verilmedi. Duran topta golü yedin. Ne oldu bu foruma ya, ne istiyor? Başkasına gocuk, Fatih hocama kırbaç..
    60’tan sonra çaresizce izledi. Ben bunu kabul edemiyorum. Takımın sahade ezilmeye başladığını göremiyorsan hoca olamazsın. Madem wakayı, zubkovu, banzayı falan oyuna almayı düşünüyorsun o zaman zamanında alacaksın. Neşteri zamanında vurmazsan hastayı kaybedersin. Bir de oyuncuyu bir o kanatta bir bu kanatta falan oynatmayla hoca olunmuyor. Bunlar 1990’larda kalan ergen işleri. Hocalım böyle kritik anlarda karar almaktır. 2-0 kaybettikten sonra iyi oyun kimsenin umrunda olmaz. İyi oynayan takım eren’e o koşuyu yaptırmaz
    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 15:34.

Yorum

• Ben hala şu konuyu merak ediyorum, Zubkov konusuna verdiği cevap doğru mudur? Eğer doğruysa ortada cevap yok, bir şeyler anlatıyor ama anlaşılmıyor.

Daha oyuncuları sahaya dizmeyi bilmiyor, taktik vs üretmesini bekliyoruz. Keşke kupayı alsa da kredi oluşsa ama açık konuşmak gerekirse kupayı alma ihtimalimiz %1 falan.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Farkındaysanız biz maçları hocanın oyuna müdahale etmemesiyle kaybediyoruz. Güneş de aynıydı. Zamanında yapılmayan hamle bir işe yaramaz. Teknik direktör becerisi budur. fenere 1-0’dan maç verirken de oyuna müdahale edilmedi, ta ki geri düşene kadar. gs maçında da oyuna yeterli müdahale yapılmadı. Zubkov’u aldı ama saçma sapan yerde oynattı. Ne zaman geri düştük o zaman asıl müdahale geldi oyuna. Sen maçı tam kıvama getirmişsin, hücum silahlarını oyuna alsan rakibi baskılayacaksın ve büyük ihtimalle kazanacaksın. Ama geri düştükten sonra hamle yapıyorsun. Sana 1 gol lazımken 2 gol atmak zorunda kalıyorsun. İşte bunu yapmıyoruz, eksik olan bu.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen. Sadece futbol, sen de dahil
          Ben burada diyaset yapmiyorum yapmamda tek ona onun gibi cevap verdim herkez istedigi gibi inanir ama burasi Trabzonspor sayfasi ben burada uye olduğumdan beri hic birzaman siyaset yapmadim yapmamda o kisi yasisini sildikten sonra bende silecem. Insanlar Fatih Tekke saldirmak icin heryerden burmaya calisiyor
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://x.com/tserdarsx/status/19212...8sKrtZKcA&s=19

Ben hala şu konuyu merak ediyorum, Zubkov konusuna verdiği cevap doğru mudur? Eğer doğruysa ortada cevap yok, bir şeyler anlatıyor ama anlaşılmıyor.

Daha oyuncuları sahaya dizmeyi bilmiyor, taktik vs üretmesini bekliyoruz. Keşke kupayı alsa da kredi oluşsa ama açık konuşmak gerekirse kupayı alma ihtimalimiz %1 falan.
            Hocanın kredisi bende sonsuz. Bizden biri. Şöyle düşünüyorum, fatih hoca yetersizse hocaya rağmen başarılı olacak bir takım kurmalıyız.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet yedekle iyi oynattı, sorun oyuna hamle yapmasında zaten. Kötü oynattı yorumu yapmıyorum şahsen, herkes yerindeyken takım iyi oynadı. Pozisyon üretti ama atamadı. Ne zaman oyuncu değiştireceği sıkıntı geç kalıyor ve oyuncuyu yerinde oynatmama gibi sorunları var. Bu iki işi kupa maçında çözmeli.
              İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              60’tan sonra çaresizce izledi. Ben bunu kabul edemiyorum. Takımın sahade ezilmeye başladığını göremiyorsan hoca olamazsın. Madem wakayı, zubkovu, banzayı falan oyuna almayı düşünüyorsun o zaman zamanında alacaksın. Neşteri zamanında vurmazsan hastayı kaybedersin. Bir de oyuncuyu bir o kanatta bir bu kanatta falan oynatmayla hoca olunmuyor. Bunlar 1990’larda kalan ergen işleri. Hocalım böyle kritik anlarda karar almaktır. 2-0 kaybettikten sonra iyi oyun kimsenin umrunda olmaz. İyi oynayan takım eren’e o koşuyu yaptırmaz
              bana kalsa ne zubkov, ne tony, ne banza hiçbirini almazdım. atardım cihanı'ı, salih'i falan. ali şahin, serdarı koyup kasaplık yaptırırdım.

yani bu maçı fazla önemsiyoruz. kupa finali olmasa ben de aynı şeyleri yazardım sizinle ama kazansan ne olacak, kaybetsen ne olacak. 5.lik senin elinde olmayan bir şans. bütün maçlarını kazansan bile olamama ihtimalin mevcut. kupa finalinde hiç atak yapma 0-0 penaltıyla alabiliyorsun. hepsi senin o gün oynadığın topa bağlı. kritik oyuncularını saklamak kadar normal bir şey yok.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bana kalsa ne zubkov, ne tony, ne banza hiçbirini almazdım. atardım cihanı'ı, salih'i falan. ali şahin, serdarı koyup kasaplık yaptırırdım.

yani bu maçı fazla önemsiyoruz. kupa finali olmasa ben de aynı şeyleri yazardım sizinle ama kazansan ne olacak, kaybetsen ne olacak. 5.lik senin elinde olmayan bir şans. bütün maçlarını kazansan bile olamama ihtimalin mevcut. kupa finalinde hiç atak yapma 0-0 penaltıyla alabiliyorsun. hepsi senin o gün oynadığın topa bağlı. kritik oyuncularını saklamak kadar normal bir şey yok.
                Bir de şöyle bir durum var: As oyuncular maç seçiyorlar. Sırf bu yüzden bile dünkü maçta as oyuncuları oynatmamak daha mantıklıydı çünkü bu adamların kendilerini kupa finaline saklayacakları belliydi. Bunu kimse konuşmuyor.

Yedek oyuncular ise kendilerini göstermek için çırpınacaklardı ve genel olarak öyle oldu. Nitekim, as oyuncular (Zubkov, Banza ve Nwakaeme) girdikten sonra daha iyi oynamadık. Mecburiyetten giren Sikan da öyle aman aman etkili olamadı.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maglubiyetin sebebi rotasyonmu? ikinci devre aslarida gorduk! Bu tip kritik derbilerden hasarsiz cikmak isyorsaniz yenemiyorsan yenilmiyeceksiniz bu kadro en azindan bir beraberlik alabilirdi morellerde bozulmazdi
                  Avci iyidir kotudur orasina girmiyorum ilk geldigi sezon verdigi mesajlar
                  1- once defansta gol yememeyi ogreneceyiz
                  2- defansi oturttuktan sonra gol atmayi ogrenrcegiz
                  3- yenemiyorsan yenilmiyeceksin
                  Demekki su anda biz bunlarin hepsini birden yapmaya calisiyoruz ama hep yarim yarim
                  Rotasyonla kaybetti demek tabi ki mümkün değil ama ilk yarıdaki oyunda solda Vişça sağda Zubkov olduğunu düşünelim. Devreye önde girme ihtimalimiz daha fazla olurdu herhalde. Kaldı ki as oyuncular girdikten sonra gerçekten as kadroyla oynadık diyebiliyor muyuz? Sağ tarafta tüm sahayı Pedro'ya bırakıp solda Arif, Zubkov, Waka üçlüsüyle oynamak, yediğimiz ikinci golü de tek bıraktığımız Pedro'nun kanadından yemek. Durum böyleyken as kadroya döndü diyemiyorum ben. Değişikliklerden sonra da rotasyonluydu kadro.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocanın kredisi bende sonsuz. Bizden biri. Şöyle düşünüyorum, fatih hoca yetersizse hocaya rağmen başarılı olacak bir takım kurmalıyız.
                    Tekke sevgim tartışılmaz, bizden birisi ama dünya futbolunda görmediğimiz garip saha dizilimleri ve oyuncuları farklı mevkilerde oynatma isteği bize darbe vuruyor. İyi bir taktisyen bu kadroyla kedileri yenip kupayı kaldirir. Kupayı istiyoruz hocam.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Zamanında Abdullah Avcı'yı yalaya yalaya bitiremeyen yerel medya kimden talimat alıp da böyle kansızlaşıyor acaba?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zamanında Abdullah Avcı'yı yalaya yalaya bitiremeyen yerel medya kimden talimat alıp da böyle kansızlaşıyor acaba?

Fatih Tekke'yi kimse sevmek zorunda değil tâbi ki..sevmeyebilirsin.. hatalarından ötürü eleştiriler yapılır, yapılması da doğru...

ancak bir takımın, sözde kendi yerel medyasında, kendi şehrin takımının hocasına böyle şerefsizlik yapmaya hakkı yok..

Bu haberi yapan kişinin Trabzonspor ile uzaktan yakına alakası olmadığı açık..

Zırvalayan kendisi olmuş..
                        En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 18:19.
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zamanında Abdullah Avcı'yı yalaya yalaya bitiremeyen yerel medya kimden talimat alıp da böyle kansızlaşıyor acaba?

İyidir, iyi. Böyle tetikçiler olacak ki benim gibi hocayı seven ancak tercihlerini eleştirenler hocayı koruma moduna geçecek.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• 60 .dakikaya kadar bir şekilde maç 0-0 geldi. Ne olduysa ondan sonra oldu rotasyon yaptın eyvallah değiştirsene hemen 3 tane oyuncuyu hücuma yönelik. beklersen öyle yenilirsin işte adamlar Trabzon'da top oynamadı ya bedavadan maç alıp gittiler

Yorum

• Abdullah Avcıya tanınan imkanların ve sabrın 5te 1i Fatih Tekkeye tanınırsa bize uzun bir aradan sonra yeniden güzel futbol izleteceğine, taraftarı da stata çekeceğine inanıyorum. Şu anki tercihlerini ben de eleştiriyorum ama o şansı kendisine tanımamız lazım.
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

• Golü yiyene kadar kurbanlık koyun gibi bekleyen, golü yiyince aklınca değişiklik yapan adamdan hoca olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim