İlk olarak acan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Tutarsızlık görmüyorum. Niçin bu kadar uzadı, gerçekten anlamadım. Kazansın da yavaş oynasın, umrumda değil.İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartışılan kısımda biri oyuncuların yetersizliğinden (enerji, hız, kapasite) dolayı yavaş oynadığımızı savunuyor diğeri hocanın yavaş oyunu tercih ettiğini, bu kısım doğru mu? Hoca kadroya göre taktik ile çıktığına göre bunlar aynı şeyi ifade etmiyor mu?
Bu açıklamadan şu da anlaşılabilir: bazı oyuncular hızlı oynamak istiyor ancak diğerleri ayak uyduramadığı için top kayıpları vs oluyor. Belki de bu tür bi uyumsuzluk var. Hoca her maça ayrı taktik ile çıktığına inanıyorum. Dolayısıyla geçen hafta farklı bu hafta farklı da konuşabilir.
Hocanın konuşmasında bi tutarsızlık vs olduğunu söylüyorsunuz, bizim göremediğimiz sizin gördüğünüz bu tür bi tutarsızlık da olabilir ben hocanın bu durumunu gayet doğal karşılıyorum. Ünal karaman kadar bile tecrübesi yok hocanın bunun farkında olalım. Tekke bizimle beraber gelişecek özgüveni yükseldikçe kendinden emin açıklamalar yapacak. Nefes nefese açıklama yapması inanın beni düşündürüyor ve üzülüyorum. Yenmişsin maçı ama halen aklında şüpheler var hocanın. Bu zor bir durum. Yavaş oyun dedi vs bence takılmayalım bunlara, eğer 4-1lik yenilgi sonrası trabzonspor tarihinde bunlar var deseydi avcı gibi, durduk yere şenola vs laf çarpsaydı veya haklısınız ama bu tür konular çok mühim değil. Ağustosta bunları tekrar konuşalım ama. Kalın sağlıcakla
Konuyla ilgili iki farklı demeci var, doğru mu? Biri Yunus Emre'ye yaptığı açıklama, diğeti basın toplantısı. İlkinde hüküm cümlesi var, izah yok. İkincisinde izah ediyor diyorum.
Fakat bu izah dışında her şey yazıldı. Cham yetersizmiş, Sikan hastaymış, Zubkov bilmemneymiş, Banza penaltı kaçırmış... Adam enerji diyor, fizikî düşüş diyor... Kimse ya dinlemiyor ya da hocayı övmek için saçmalıyor. Bunun hocaya zarar verdiğini söylüyorum. Çünkü zırvalayanları kimse takmaz, olan Fatih'e olur.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aynı takımla fatik tekke neler yapıyor
Şenol Güneş ise masal anlatıyordu
Adam bizi küme düşme hattına sokmasına rağmen fatih tekke kadar bile eleştiri almamıştı.İki yüzlülük böyle bir şey.Bu arada filozof şu anda neden halen orada? Yıllık 50 milyon TL tatlı olduğu için galiba
Yorum
-
İşte Fatih Tekke’nin kolay denilen ama bence çok zor olan kazanımlarının listesi:
1- Bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanıldı. Koca sezonda 26 hafta sonra gelen ilk ve ikinci deplasman galibiyetlerinin sahibi TEKKE.
2- Kupada finale ulaşıldı.
3- Bu sezon en iyi derecemiz olan ligde ilk kez 7.liğe yükselindi. Çöpten aldı takımı başakşehiri yenemesek küme düşüyorduk.
4- Savunma arkası koşular kendini net belli ediyor goller çalışılmış olarak geliyor.
5- Yedek kulübesi ilginç bir şekilde zenginleşti. (Halen oyuna müdahalelerde sıkıntı var)
6- Zubkov net olarak kazanıldı. Visçayı kesme cesareti ana faktör burada.
7- Bazı arkadaşların bu gömlek sana fazla sen yapamazdın istifa et gibi arsız art niyetli ve .. açıklamalarını susturdu. Çok şükür şimdilik malca yorumlar gelmiyor. Yakında kupanın sapını bu arkadaşlara dediğim gibi yapacak.
Teşekkürler TEKKEEn son acan61 tarafından düzenlendi; 27.04.2025, 18:14.
Yorum
-
Güneş ile farkı; 2. forveti kanatta değil ortada kullanıyor. Bu da skor ve pozisyon zenginliği getiriyor. Bir takımda orta sahan üretken değilse bunu yaparsın. Bunu tespit edip uyguladığı için tebrik ederim. Geriden pas işi ise bu takımda olmaz, çünkü orta sahan üretken değil, dediğimiz gibi. Yeni orta saha kurmak lazım ona.
Yorum
-
Okay stoper oynarsa 3 de yersin 5 de
Visca bittiği dururken maçta 2 gol 1 asist ile oynayan adamı ilk çıkarırsan adalet sorgulaması yapılır
Şu oyuncu tercih hataları başına iş açmasın hocam umuyorum bitikleri değil isteklileri ilk önceliğin yaparsın artıkBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Dünkü basın toplantısında birçok şeye değindi. Göztepe maçı ile Alanya maçı arasındaki sürenin yetersizliği, özellikle Savic ve Nwakaeme'nin durumu, takımın genel yorgunluğu, sürekliliğin olmaması...
İlk Başakşehir maçı sonrasındaki "yerleşim" vurgusu sonrasında, takımın artı/eksi durumunu en iyi tahlil ettiği toplantı dünkü oldu.
Geldiğinde hocanın pragmatik davranması gerektiğini söylemiştik. Üstü kapalı olarak bunu yapıyor.
Sekiz maçın dördünde gol yemedik. Göztepe, kupada Bodrum ve dün şöyle bir durum yaşadık: Yenilen gollere erken cevap verdik. Ve hepsi ilk devre...
Sorun bence şu: Kötü ikinci devrelerde, hocanın da söylediği yorgunluk, mental zayıflıkla birleşiyor. İşte tam o zamanlarda müdahale gerekiyor. Hocanın bir sonraki adımı bu olmalı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Evine gidip dinlensinİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adam tesislerde yatip kalkiyor daha ne yapsin.
https://m.facebook.com/story.php?sto...00063544085385
Yorum
-
Hocam kupa maçını düşünerek yapılan hamleler bunlar. Bu yüzden çok takılmamak lazın bu maçaİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay stoper oynarsa 3 de yersin 5 de
Visca bittiği dururken maçta 2 gol 1 asist ile oynayan adamı ilk çıkarırsan adalet sorgulaması yapılır
Şu oyuncu tercih hataları başına iş açmasın hocam umuyorum bitikleri değil isteklileri ilk önceliğin yaparsın artık
Yorum
-
gençlerden bir stoper yerleştirmek okay'ı orada oynatmaktan daha riskli olacağını hiç sanmıyorumİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kupa maçını düşünerek yapılan hamleler bunlar. Bu yüzden çok takılmamak lazın bu maçaBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 28.04.2025, 15:54.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
Yorum