İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İşte Fatih Tekke’nin kolay denilen ama bence çok zor olan kazanımlarınının listesi:
1- Bir sezon boyunca herhangi bir aşamada 26 hafta sonra gelen deplasman galibiyeti, ikinci deplasman galibiyeti de eklendi.
2- Zubkov net olarak kazanıldı. Visçayı kesme cesareti ana faktör burada.
3- Savunma arkası koşulardan gol atmaya başladık.
4- Kupada finale ulaşıldı.
5- Kötü oynayan kesik yiyor yedek kalıyor (ozan hariç). Bu arada maalesef ozan seneye kalır.
6- Yedek kulübesi ilginç bir şekilde zenginleşti. (Halen oyuna müdahalelerde sıkıntı var)
7- Bu sezon en iyi derecemiz olan ligde ilk kez 7.liğe yükselindi. Çöpten aldı takımı başakşehiri yenemesek küme düşüyorduk.
8- Daha 45 gün oldu geleli tüm sezon 3 maç üst üste galibiyet serisini şimdiden egale etti (biri deplasman yalnız). Sezonun rekoru haftasonu gelebilr.
9- Bazı arkadaşların bu gömlek sana fazla sen yapamazdın istifa et gibi arsız art niyetli ve .. açıklamalarını susturdu.Çok şükür şimdilik malca yorumlar gelmiyor.
Yorum
-
Hepiniz damlamışsınız sanki futbolu uefa kupasını kazanan adamdan daha iyi biliyormuşsunuz gibi laf yapıştırıyorsunuz. Bu takım hızlı oynayamaz diye geçen haftalarda defalarca dedi. Buna binaen bu hafta yavaş oynamalıyız dedi. Ama geçtiğimiz hafta açıklamalarını takip etmeyen kelime avcısı bi falsosunu bulsamda gömsem diyen elemanlar “yavaş oynamalıyız dedi cahii”l diye laf çarpıyor. Komiksiniz. Aynı yorum başka bir başlıkta da var. Şaka gibi.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaş futbol saçmalamasınınaslı astarı tam olarak nedir ? Cidden böyle birşey dedi mi?
Yorum
-
45 günde 7 maç, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet..
1 de final..
Yetmez hocam kusura bakma..biz bu yıl daha iyilerini! gördük..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 01:20.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Meramını çemkirmeden de anlatabilirsin, adam gibi birşey sorduk, ayrıca ortada senin abarttığın gibi bir başarı öyküsü daha yok.İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepiniz damlamışsınız sanki futbolu uefa kupasını kazanan adamdan daha iyi biliyormuşsunuz gibi laf yapıştırıyorsunuz. Bu takım hızlı oynayamaz diye geçen haftalarda defalarca dedi. Buna binaen bu hafta yavaş oynamalıyız dedi. Ama geçtiğimiz hafta açıklamalarını takip etmeyen kelime avcısı bi falsosunu bulsamda gömsem diyen elemanlar “yavaş oynamalıyız dedi cahii”l diye laf çarpıyor. Komiksiniz. Aynı yorum başka bir başlıkta da var. Şaka gibi.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
oyuncu grubunun genel profilinin yüksek tempolu-hızlı bir futbola uygun olduğunu düşünmüyor, bence haklı olarak.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaş futbol saçmalamasınınaslı astarı tam olarak nedir ? Cidden böyle birşey dedi mi?
özellikle orta sahanın merkezini düşündüğümüz zaman. ne hamsik tarzı topu hızlandırabilen, ne de dorukhan-onazi-siopis tarzı topsuz oyuna tempo ve hız kazandırabilen bir oyuncumuz mevcut
kısacası hızlı değiliz, hızlı oynayamayız diyor. bu kadroya uygun değil diyor. bunu deneyip başarısız olacağımıza daha uygun oyunu oynamalıyız diyor
avcı beyefendi hızlı oynayacağım diyip nwakaemeyi göndermişti kurduğu kadro ortadafutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
Ligdeki Göztepe maçına göre kritik bir tercihte bulundu bence. Üçlü savunmaya karşı Banza'yı tek bırakmadı. Ligde Enis - Sikan değişmişti.
Buna katılmıyorum. UEFA Kupasını kazanmış olması, bir yetkinlik göstergesi değil. O zaman Ferguson, Capello, Lippi, Aragones, Del Bosque, Terim, Güneş, Mourinho da sorgulanmasın. Hagi de futbolcuyken aldı o kupayı, hocalığını övebiliyor musunuz?İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepiniz damlamışsınız sanki futbolu uefa kupasını kazanan adamdan daha iyi biliyormuşsunuz gibi laf yapıştırıyorsunuz. Bu takım hızlı oynayamaz diye geçen haftalarda defalarca dedi. Buna binaen bu hafta yavaş oynamalıyız dedi. Ama geçtiğimiz hafta açıklamalarını takip etmeyen kelime avcısı bi falsosunu bulsamda gömsem diyen elemanlar “yavaş oynamalıyız dedi cahii”l diye laf çarpıyor. Komiksiniz. Aynı yorum başka bir başlıkta da var. Şaka gibi.
Oyunun temposu konusuna geleyim... Hocanın yukarıda sıraladığınız başarıları, ondan çok bizi mutlu ediyor. Fakat açıklamaları kafa karıştırıcı. Bir oyun şablonu, felsefesine inanır ve inandırır. Ve de bunu uygular. Başarılı olursa, tebrik edilir. Olmazsa, elindeki uyumsuz personel değiştirilir. Denenir. Olması gereken budur. Fakat ilk basın toplantısından bu yana hoca ne anlatıyor? Hala yoğun yaşadığı heyecana veriyorum. Bunun şakayla, komiklikle ilgisi yok. İnsanlar anlamaya çalışıyor. Siz belli ki hocayı hepimizden çok seviyorsunuz. Şu iletişimsizliği görmelisiniz.
Hocayı dinledim. A Spor'a yaptığı açıklamayla basın toplantısında yaptığı açıklama farklı. Bu tatiksel bir tercih değil (bence). Bazı oyuncuların fizikî durumundan ötürü söyledi. "Trabzonspor hızlı oynamaz" demedi. Oyunun temposunu düşürmekten mi bahsediyor, yoksa aktif dinlenmeden, enerjiyi doğru kullanmaktan mı? Merak edilen, anlaşılmaya çalışılan nokta burası.
Hocayı savunayım derken, yanlış tercüme ediyorsunuz sanki.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.04.2025, 09:42.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Göztepe'yi sahadan sildi. Banza gününde olsa en az 5-0 bitecek maçtı. Takıma dokunduğu belli oluyor. Tebrikler.
Sezon bitmeden önce deplasman futbolundaki sıkıntı neyse onu çözmesi ve gs ile oynanacak final maçında hem gs'yi hem hakemi yenmesi gerekecek. Başında bir de Şenol Güneş belası var. İşi zor. Allah kolaylık versin inşallah.
Yorum
-
Hoca diken üstünde o kadar az kredisi var ki anlatamam. Yeni sezonda yeni bir hocaya geçilirken tampon olsun diye getirildi. Bunu biliyor ve 2-3 mağlubiyette gidecek. Eski kafalar tekrar şenol gelsin bak bu da yapamadı demek için can atıyor. Kan emiciler tepedeyken içinde bulunduğun hali iyi analiz edemezsen. Oyunu yavaş şusu böyle ışık vermedi gibi cümlelerin tamamı 45 günlük hoca için art niyetli yorumlardan ibarettir. Hocanın net oyunu yaz kampında belli olur. Futbol konuşur oyun konuşur tartışırız. Ama art niyetli insanlar var burada ben sadece gerekli cevabı vermeye çalışıyorum ve evet onun kadar kariyerli ve trabzonspor aşığı başka hoca göremediğim için onu seviyorum.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigdeki Göztepe maçına göre kritik bir tercihte bulundu bence. Üçlü savunmaya karşı Banza'yı tek bırakmadı. Ligde Enis - Sikan değişmişti.
Buna katılmıyorum. UEFA Kupasını kazanmış olması, bir yetkinlik göstergesi değil. O zaman Ferguson, Capello, Lippi, Aragones, Del Bosque, Terim, Güneş, Mourinho da sorgulanmasın. Hagi de futbolcuyken aldı o kupayı, hocalığını övebiliyor musunuz?
Oyunun temposu konusuna geleyim... Hocanın yukarıda sıraladığınız başarıları, ondan çok bizi mutlu ediyor. Fakat açıklamaları kafa karıştırıcı. Bir oyun şablonu, felsefesine inanır ve inandırır. Ve de bunu uygular. Başarılı olursa, tebrik edilir. Olmazsa, elindeki uyumsuz personel değiştirilir. Denenir. Olması gereken budur. Fakat ilk basın toplantısından bu yana hoca ne anlatıyor? Hala yoğun yaşadığı heyecana veriyorum. Bunun şakayla, komiklikle ilgisi yok. İnsanlar anlamaya çalışıyor. Siz belli ki hocayı hepimizden çok seviyorsunuz. Şu iletişimsizliği görmelisiniz.
Hocayı dinledim. A Spor'a yaptığı açıklamayla basın toplantısında yaptığı açıklama farklı. Bu tatiksel bir tercih değil (bence). Bazı oyuncuların fizikî durumundan ötürü söyledi. "Trabzonspor hızlı oynamaz" demedi. Oyunun temposunu düşürmekten mi bahsediyor, yoksa aktif dinlenmeden, enerjiyi doğru kullanmaktan mı? Merak edilen, anlaşılmaya çalışılan nokta burası.
Hocayı savunayım derken, yanlış tercüme ediyorsunuz sanki.
Yavaş ve hızlı oyun için bunun bir GAF olduğuna inanıyor bazı arkadaşlar
Uefa kupasını almış biri yavaş ve hızlı oyun terimlerini daha iyi biliyordur değil mi? Bu bir gaf değil taktik olarak söylenmiş bu oyuncu grubuyla olmaz diyor. Tabiki hızlı oyunu savunuyor önde presi seviyorum diyor göztepeyi takdir ediyor. Çağdaş sergen sürekli tekkenin taktik anlayışını övüyorken burada yavaş oyun istiyor diyrmezsiniz ya
daha ne kadar açıklamak lazım bilmiyorum. Bu oyuncular yavaş olunca zaten tempolu oynayamazsınız oyun da yavaş olmak zorunda diyor.
Yorum
-
Bence Fatih hocanın kendi oyununu oynatması için en az iki transfer dönemi görmesi lazım..bu yönetim ve teknik direktör yemek için fırsat kollayan futbolu çok iyi bilen taraftar o kadar müsaade eder mi.. orası şüpheliBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Anlaşamadık. Velev ki hocanın pozisyonu riskli. Empati yapalım, bunun üstesinden nasıl gelirsiniz? Basına, camiaya malzeme vererek mi? Kapalı sözlerle mi? Bahsettiğim iki röportajı müsait olunca tekrar seyredin. Arada fark var. Mesela "Büyük takım gibi oynadık"... Mesela "Tarafrar moticasyonumuzu bozdu"... "Yavaş oynamak istiyoruz" tartışması da hoca kaynaklı. Bu malzemeyi vermemeli. Yoksa takım kazanırken niçin insanlar onun kuyusunu kazsın? Ünal'ı hatırlayın. Dedikodu, polemikleri geçiyorum. Siz 6 attığınız maçtan sonra "Boğazına takılırım" derseniz, yallah Rize...İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca diken üstünde o kadar az kredisi var ki anlatamam. Yeni sezonda yeni bir hocaya geçilirken tampon olsun diye getirildi. Bunu biliyor ve 2-3 mağlubiyette gidecek. Eski kafalar tekrar şenol gelsin bak bu da yapamadı demek için can atıyor. Kan emiciler tepedeyken içinde bulunduğun hali iyi analiz edemezsen. Oyunu yavaş şusu böyle ışık vermedi gibi cümlelerin tamamı 45 günlük hoca için art niyetli yorumlardan ibarettir. Hocanın net oyunu yaz kampında belli olur. Futbol konuşur oyun konuşur tartışırız. Ama art niyetli insanlar var burada ben sadece gerekli cevabı vermeye çalışıyorum ve evet onun kadar kariyerli ve trabzonspor aşığı başka hoca göremediğim için onu seviyorum.
Yavaş ve hızlı oyun için bunun bir GAF olduğuna inanıyor bazı arkadaşlar
Uefa kupasını almış biri yavaş ve hızlı oyun terimlerini daha iyi biliyordur değil mi? Bu bir gaf değil taktik olarak söylenmiş bu oyuncu grubuyla olmaz diyor. Tabiki hızlı oyunu savunuyor önde presi seviyorum diyor göztepeyi takdir ediyor. Çağdaş sergen sürekli tekkenin taktik anlayışını övüyorken burada yavaş oyun istiyor diyrmezsiniz ya
daha ne kadar açıklamak lazım bilmiyorum. Bu oyuncular yavaş olunca zaten tempolu oynayamazsınız oyun da yavaş olmak zorunda diyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
Ünal Karaman'ın "boğazına takılırım" demeci inanılmaz sorumsuzca ve çocukça bir demeçti. Başkana kendisini kovmaktan başka çare bırakmadı. Böyle bir davranışta bulunmaya asla hakkı yoktu.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşamadık. Velev ki hocanın pozisyonu riskli. Empati yapalım, bunun üstesinden nasıl gelirsiniz? Basına, camiaya malzeme vererek mi? Kapalı sözlerle mi? Bahsettiğim iki röportajı müsait olunca tekrar seyredin. Arada fark var. Mesela "Büyük takım gibi oynadık"... Mesela "Tarafrar moticasyonumuzu bozdu"... "Yavaş oynamak istiyoruz" tartışması da hoca kaynaklı. Bu malzemeyi vermemeli. Yoksa takım kazanırken niçin insanlar onun kuyusunu kazsın? Ünal'ı hatırlayın. Dedikodu, polemikleri geçiyorum. Siz 6 attığınız maçtan sonra "Boğazına takılırım" derseniz, yallah Rize...
Fatih Tekke ise dergiye verdiği röportajda olgunlaştığının altını çizmiş. "Taraftar motivasyonumuzu bozdu" demeci Ünal Karaman'ın demeci minvalinde bir mesaj değil. Taraftarın şımarıklığı yüzünden günah keçisi ilan edilerek çok futbolcunun gereksiz yere kellesi alındı son 2 sezondur ve hiç bir derde derman olmadı. Şenol Güneş gidene kadar yine küme düşme hattındaydık ve koca sezonda deplasman galibiyetimiz yoktu. Demek ki giden futbolcularda değilmiş sorun. Fatih Tekke o demeçle taraftarların daha fazla futbolcunun kellesini almasının önüne geçti ve doğru da yaptı. Yeniçeriler gibi "kelle isterük" diye yırtık dondan çıkıp duran şımarık taraftar grubunu durduracak başka adam yok malesef koca kulüpte. Bu iş Fatih Tekke'ye düştü.
"Yavaş oynamak istiyoruz" meselesini yukarıda açıkladım. "Bu takım yavaş futbol oynar" dedi daha doğrusu ve yine doğru tespit. Abdullah Avcı'nın yavaş oyun için kurduğu bir takım bu. Onunla ilgili teknik bir yorum yapmış hoca. "Boğazına takılırım" demeciyle aynı sınıfta değerlendirmek haksızlık olur.
Fatih Tekke'nin işi zaten halihazırda çok zor. Ünal Karaman gibi hem kendinin hem de camianın bacağına sıkmasından ziyade kredisinin son derece az olması, Şenol Güneş faktörü gibi sebeplerle bir ayrılık yaşanması daha olası. Her şeyi toparlayıp, takımı şampiyonluk potasına sokup da sezon ortasında Ünal Karaman gibi saçma sapan bir demeçle kovulursa teknik direktörlüğü bırakıp milletvekilliği peşinde koşar artık. Yapmaz demiyorum ama yapacağına dair de belirgin bir işaret yok henüz bu noktada.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum