Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyları yoğun yaşayan insanlar var. Bir de Fatih Tekke var.

Duyguları yaşamıyor, duygunun kendisi oluyor. Her anın duygusu 1 ton üzerine çöküyor adamın.

Zanax öneriyorum hocam.

Biraz rahatla. Gevşe. Kredin var. Seneye de beraberiz.

Bu kadar kasmanın ne sana ne bize faydası yok.

RELAX.

Biraz mutluluk pompala. Neşe pompala. Suratın kıpkırmızı, hedefim CL finali diyorsun.

Yorum

• İnşallah Hami gibi olmazsın...Basın açıklamalarından tut sahadaki oyuncu değişikliklerine kadar daha çok çok çalışmalısın hocam...Ama bu zaman bu sabır bizde yok...Sabrın olmamasının nedeni sen değil bunca zaman yaşanan başarısızlıklar,yetersiz oyuncular,art niyetli başkandır...Sanırım bir çok kişi olmayacak duaya amin diyor..Hayırlısı bakalım

Yorum

• Başıma bir şey gelmeyecekse, Fatih hocanın bu işi başaracağına inanmıyorum. Kendisi de yonetim de ne kadar çabuk giderse o kadar çabuk toparlarız. Zaman kaybediyoruz

Yorum

• Uçaktaki amcaların yorumunu beğenmedi. Göztepe maçında kendisine "Hoş geldin" diyerek takıma destek veren taraftarlar tarafından motivasyonu bozuldu. Dün muhabirin sorusundan koku aldı.

Camiayı toparlar, yangını söndürür dedik; iki maçta ateşi harladı.

Kolay değil, burası Trabzonspor! İmza attıktan sonra unutmuşa benziyor.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 11:35.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Top oynayan arkadaşlar iyi bilir ki, oyun içindeki en yorucu eylemler;

- Depar atmak
            - İkili mücadeleler, temaslı oyun

Bizim takım bunların hiçbirini yapmazken nasıl bu kadar yorgun düşüyor bence ilk olarak bunu çözmemiz lazım. Takım sahada yürüye yürüye yoruluyor.

Kabul edelim ki bu sektör genel olarak IQ'sü düşük insanlardan oluşuyor. (Sonra bu IQ'sü düşük adamlar sırf zamanında top oynadığı için bir organizasyonun başına geçiyor ama bu tamamen ayrı bir konu).

Bir futbolcunun hem IQ'sü düşük, hem de fiziksel olarak hazır olmayanı katlanılamaz bir seyir zevki sunuyor.

Türkiye ligi kötü bir lig ve gittikçe daha kötüye gidiyor.

Bu lig için genellikle "fiziksel bir lig" bir diye bir söylem var belki hatırlayanlarınız olur. Lige yeni gelen her teknik direktör ya da futbolcu ligi tanımlamak için bu ifadeyi seçer.

Oradaki alt mesaj aslında şu; Türkiye ligi çok kötü yönetilen IQsü düşük organizasyon ve futbolculardan kurulu bir lig olmasına rağmen kazancı da bununla ters orantılı olarak hayli yüksek. Düşük zekalı ve kısıtlı yetenek barındıran bir organizasyon için de en kolay söylenesi ifade herhalde "fiziksel" olurdu. Bu kadar düşük tempolu futbol oynanan bir ligin fiziksel olması mümkün değil.

Bu ligte fiziksel üstünlüğü alan, basit 1-2 ezberi olan her takım rahatlıkla ilk 2'ye oynar. Avrupa'da da orta sınıf dişli bir takım olur.

Ama bunun mümkün olacağını düşünmüyorum.

Fatih Tekke'yi seviyoruz. Umarım başarılı olur.

Bu sene artık Trabzonspor maçlarını izlemeyi bırakıyorum.
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uçaktaki amcaların yorumunu beğenmedi. Göztepe maçında kendisine "Hoş geldin" diyerek takıma destek veren taraftarlar tarafından motivasyonu bozuldu. Dün muhabirin sorusundan koku aldı.

Camiayı toparlar, yangını söndürür dedik; iki maçta ateşi harladı.

Kolay değil, burası Trabzonspor! İmza attıktan sonra unutmuşa benziyor.
              dunyada ve ligimizde bazen cok orjinal teknk adamlara denk geliyoruz .
              fatih tekke de ya bunlardan biri olacak .
              ya da henüz tecrübesiz ve bunun sıkıntılarını yaşıyor .

sportif başarı gelirse hepsi unutulur o ayrı konu .
              61

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Duyları yoğun yaşayan insanlar var. Bir de Fatih Tekke var.

Duyguları yaşamıyor, duygunun kendisi oluyor. Her anın duygusu 1 ton üzerine çöküyor adamın.

Zanax öneriyorum hocam.

Biraz rahatla. Gevşe. Kredin var. Seneye de beraberiz.

Bu kadar kasmanın ne sana ne bize faydası yok.

RELAX.

Biraz mutluluk pompala. Neşe pompala. Suratın kıpkırmızı, hedefim CL finali diyorsun.
                Psikiyatriye görün desen hakaret olarak algılarlar Halbuki sinir sistemi ve beyin kimyasalları tüm vücüdun işleyişine etki ediyor.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teknik direktörlüğü atom mühendisliği zannediyor. Nasıl bir futbol dehası olduğunu göstermek için çorbaya çevirdi takımı yine.

Çok ince hesaplanmış taktikler, basketbol gibi çizilmiş set hücumları, sürekli yerleri değiştirilen oyuncular, aşırı müdahaleler vs vs.

"sorunu gördüm, şimdi onu oraya çekiyorum, bunu buraya, şunu öne atıyorum, burayı ikiliyorum, izleyin nasıl çözüyorum"

Aklıma Apo'nun "futbol artık santim santim hesaplanan bir oyun" zırvası geliyor.

Amaç ne? Hoca olarak daha çok paye almak.

"Vaayyy be ne set çizmiş hoca, ne taktik yapmış" dedirtmek.

Klopp set çizmiyor. Pep de. İyi hocaların hemen hiç biri Ergin Ataman ya da Phil Jackson gibi set çizmiyor.

İyi hocalar takıma GÜÇLÜ BİR OYUN KARAKTERİ kazandırıyorlar. Takımı kalenin önüne getirecek düzeni inşa ediyorlar. Son 30 metrede oyuncuları özgür bırakıyorlar.

Maç içinde 38 kez oyuncu ve taktik değiştirmiyorlar.

Futbol basketbol değil. Sürekli mola alamıyorsun. Futbolcular 32 farklı planı, taktiği kafalarında tutup robot gibi uygulayacak, her maç farklı şeyler yapacak ve bundan mutlu olacak diye bir şey yok.

126 saat Bodrum maçına kafa patlattığına eminim, poziyona giremedik doğru düzgün en önemli maçımızde içeride.

Futbola dön. Basketbolu bırak.

Güçlü bir oyun karakteri inşa et.
                  Ahahahaha malaasef doğru.Fatih duygusal bir adam,şehirden de gazı alıp bakın neler yapacam ben büyük hocayım demek için garip şeyler deniyor

Fm oynarken bile kural basittir.Kalite yoksa 1 maç kazanır 2 maç kaybedersin.Kazanırken taktik değiştirdim diye kazandım sanarsın ama esas neden oyun içerisindeki küçük bir şanslı andır veya bireysel performansdır.

Futbolda şuan en çok kullanılan taktikler 4-2-3-1 ve 4-3-3 dür.Bu sistemlerde de az çok ne tarz oyuncu kullanman gerektiği bellidir.Bunun için profesör olmaya gerek yok.

Takımın stoperi yok.Ortasahada 8 numarası yok.10 numarası yok.Tekke çıkmış konumlanma gibi birşeyler uyduruyor.Yahu sabaha kadar çalışsan ne olur.Lundstramla Chamla ne yiyebilirsin .

Delikanlı gibi çıkıp bu kadrodan bir . olmaz.Kronik sakat Savici aldınız.Ortasahada kağnı gibi Lundstamı aldınız.Oyun zekası sıfır olan halısaha topçusu Chamı aldınız.Sol kanada emekli Waka aldınız orada adam yok.Buralara adam istiyorum diyeceksin.Herşey bu kadar basit.

Galatasaray Davidson Sanchez,Barış Alper,Gabriel Sara,Lucas Torreira ve Osimhen gibi adamlarla oynuyor.Sen bunlara karşı .bir kadroyla nasıl yarışaacaksın.
                  En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.04.2025, 12:20.

Yorum

• Sahadaki tuhaflıkları sezonun çöp olmasına bağlıyorum.
                    Eleştirileri abartmamak gerekir.

Yorum

• Yaptığı değişiklikleri kendinin de anladığını düşünmüyorum. Yat kalk Zubkov a dua et.
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Sezon henüz çöp olmadi, 3 maça 2 kupa kazanma ve doğrudan Avrupa'ya gidip en az 10m euro yu kasaya sokma fırsatı var.

Tekke nin net bir 11 ve sistem oluşturup taktik yüklemeleri yapması gerekiyor. Dün sahada kaleci ve forvet hariç tüm oyuncular farklı mevkilerde oynadı. Rakibin de aklı karıştı en son Zubkov ters kanatta ters ayakla işi çözdü ama objektif olmak gerekirse bu oyun ve dizilimlerle bjk sonraki turda bizi rahat rahat eler gs ile final oynar.

Ben Tekke nin yerinde olsam Mendy, Folcarelli, Cham üçlüsünü orta sahaya yazıp yeni bir deneme yaparım. Eldeki malzeme gereği bunlar ilk yazılacak isimler.

-------------mendy---folluk
                        ------zübük-----cham-------waka???
                        ---------------------banza

Şunlara dokunma.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• hoca kalan maçlarda fenerbahçe ve galatasaray'a kaybetme benim için yeterli. diğer maçlarda 10 tane yesen bile önemi yok.

3 istanbul takımıyla olan maçlar hedefsiz bile olsak tarih boyunca önemlidir.

ona göre hazırla takımı.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocayi tanimiyanlar yine baslamis sallamasyon analiz kasmaya. Adamin Trabzona gelmeden omce bir tane bile macini izlemediginiz o kadar cok belli oluyor ki. Sanki olay taktiksel performansi begenmemeden cok ozevlat dusmaligi gibi duruyor.

Kendisi daha once bir yerdeki roportajinda oyuncularin mevkileri ile oynamayj sevdigini soylemisti. Alanyada bunu cok yapti solbek Yusuf ozdemiri sol acik. Sag kanat Efecani ortada oynatiyordu devamli. Bu aliskanligi herhalde ikinci Denizli doneminde edindi. Orada transfer yasagi ve bol sakat olan kadrosu vardi. Mecbur oyunculari farkli mevkilerde oynatarak maclara cikiyordu.

Mesela Nenad Bjelica da ilk geldiginde baslarda Visca yi sagbekte falan deniyordu. Oyunculari surekli farkli yerlerde deniyordu. Ama ona bu kadar tepki yoktu. Avci gecen sezon Afrika kupasi zamani ligde ust uste 4 mac kaybetti kume dusmeye dogru gidiyorduk, ona da bu kadar tepki yoktu. Yaa amaciniz oz evlat dusmanligii falansa veya Avci geri gelsin falansa acik acik soyleyin. Analamadim takimin basinda Trabzonlu hoca mi istemiyorsunuzuz? 3. macina cikmis adam bu kadar elestirilmez.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.04.2025, 22:55.

Yorum

• S gunese sabır gostermeyen anlayis Tekke veya bir baskasinada ayni tarifeyi uygular boyle gelmis boyle gider sampiyonluga oynayacak bir kadron yoksa cogunlugu genclerden olusan coskulu goze hos gelen atak futbol oynayan ilerisi icin isik veren bir takim olusursa bir sezon boyunca herkes destek verir

Yorum

• tebrik ederim
                                yarı finale kalmak bu kadro ile mental olarak çökmüş takım ile çok zor işti
                                göztepe maçını ligde kazanabilseydik çok daha tumturaklı gidecektik

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim