Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecmisten gunumuze taraftarimizda hicbirsey degismemis. Adamlar salak, geru zekali falan degil. Bazen hicanin kafasindaki oyun planini oyuncu dogru uygulayamayinca ortaya farkli birsey cikiyor. Sonucta hocanin elindeki imkanlar da oyuncularin yapabilecdkleri kadardir.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adama yapilan elestiriler cok mantiksiz. Adam takimin basina geleli daha kac gun oldu hemen elestirilmeye baslandi. Macta Zubkovu erken cikarmasi haricinde butun kararlari dogruydu. Stopere Okayi koydu cunku ortasahada Mendy Lundstram ikilisini bozmak istemedi. Sakin Ali Sahin Yilmaz demeyin ben bile o cocuktan daha iyi stoper oynarim. Galatasaray macinda sonradan oyuna girdi ve onun yuzunden maci kaybettik.

Sikan ise forvet oyuncusunun sahip olmasi gereken pozisyon bilgisi ve gol sezgisi yok. Bundan oturu kanatta degerlendiriliyor. O cocuk ancak ileriye donuk ucuz yatirim olarak denenebilirdi. Galatasaraydaki Bruma ve Sacha boey gibi. Lakin bizimkiler oyuncu icin servet harcadilar. Neyine 6 milyon gomduler anlamak pek mumkun degil. Ukrayna liginde bile istatistikleri o kadar da iyi degildi. Enis en azindan normal forvet ama Sikan hayatta en azindan tek forvet olarak oynayamaz.

Ortasahada on numarada Ozani oynatti cunku hem Basaksehir macinda fena degildi hem de elinde baska adam yok. Chami hem kanatta kullaniyor hem de adamin maclarda ayakta duracak hali yok. Bu yuzden yorgun rakibe karsi oyuna aldi. Folcarelli ise cok dengesiz bir adama benziyor. 8 - 6 numara oyunculari daha statik duragan olup belli bolgelerde dolasip top kapip pasor ozellikleriyle one cikarken bu bildigin kanat oyuncusu gibi yardiriyor. Hocalarin sistemine cok uyacak bir adam benzemiyor. Ilerleyen donemde illaki aldigi sure artacaktir.

Abdullah avci takima basina ilk geldiginde kasim 2020 idi, maclari seyircisiz oynuyorduk. Eger o donem maclar seyircili olsaydi belki de Avci gelecek sezonu goremeyecekti. Bu tip teknik direktor degisikliklerinde belli bir sure maclarin seyircisiz oynanmasi bence takimin yararina olur. Hoca daha sistemini oturtmadan ve takimi yeterince tanimadan hemen topa tutuluyor. Ahmet suat ozyazici ve Ozkan sumer de takimin basina geldilerinde cok tecrubeli hoca degillerdi ve gelir gelmez de takima uzay futbolu oynatmiyorlardi.

Beinsports mac sonu

Facebook baglanti

Taraftar tekkeye destek

Goztepe mac ozeti

Tekke hocalik kariyeri
      https://x.com/xhchdhx
      Ozana kadar okudum. Ozanın futbolcu olduğunu düşündüğünüzü anladığım anda okunayı bıraktım

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ozana kadar okudum. Ozanın futbolcu olduğunu düşündüğünüzü anladığım anda okunayı bıraktım

basaksehir macinda 7.55 rating ile oynadi. Goztepe macinda ise les atti. Ozani oynatma eyvallah ee yerine kimi koyucan cham mi oynucak yoksa cihan mi. Muhtsem taraftarimiz ozandan oturu hocayi elestiriyor sonra ozan yerine baskasi oynuyor tutuyor bu kez o oyuncu uzerinden hocayi elestiriyor. Goztepe maci ozelinde Basaksehir macinda gol atip iyi gorunti veren Ozan yerine sizce kim tercih edilmeliydi. Hocanin kendisi de bir umit sahaya surdu Basaksehir macina aldandi adam fos cikti. Valla bizim taraftari memnun etmek mumkun degil.

Haa bak ayrica alinti yaparken lutfen alinti metninden gorseler, videolar ve tweetlerin linkini silin ki komple butun sayfa goruntu olarak cope donmesi.
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 01.04.2025, 03:28.

Yorum

• Fatih Hocam hani demiştin ya, Hayalim Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi finali oynamak diye ve işte bugün Trabzonspor'un gençleri tarihi bir başarıya imza attılar ve UEFA Gençlik Liginde yarı finale yükseldiler.Çok büyük tarihi başarı kazandılar.Hayal değil, Şampiyonlar Ligi finaline Trabzonspor yükselir.Çünkü bu Trabzonspor'un genlerinde var, bu şehir futbol şehri birgün bu başarıya er ya da geç ulaşır ve yine çünkü bugün Trabzonspor'un genç çocukları bunu ispatladı...

Haydi Fatih Hocam durmayın çok çalışın, gece gündüz çok çalışın ve İnşaAllah hep birlikte çok büyük tarihi başarılara imza atacağız ve çok önemli kupalar kazanacağız.Trabzonspor'un genç çocuklarına güven, onları başarıya motive et.Çünkü seni hayaline onlar taşıyacak..

Yorum

• Fatih hocanın iyi niyeti ve çalışkanlığından kimsenin şüphesi yok.

Eleştiriler olsun, ama 3 yıl sabredelim hocaya. onu gönder bunu getir işi bitsin artık. lig zaten belli, seneye kimleri tutacağız onu görelim sonraki haftalarda

Basın toplantıları önemli. Daha derli toplu, sakin, sağa sola çekilmeye müsait sözlerden kaçınarak konuşmalı. Geldiğinden beri heyecandan içi içine sığmıyor ama sükuneti korumalı. Abdullah Avcı'yla taraftarın bağlarının kopmasının oyunsal sorunların yanında en önemli nedeni en ufak bir eleştiri geldiğindeki o sırıtma haliydi.

Futbol olarak, Güneş'in 20 haftada yapamadığı bazı dokunuşları iki haftada görebiliyoruz. Pasla çıkma işinde avcı'nın hayaletini görmeye lüzum yok. Avcı bizde kaldığı süre boyunca bekleri ileri çıkarmayan, sık sık pivot santrafora uzun oynatan bir futbol sergiledi. birkaç istisnai maç hariç pres ve baskı olarak HİÇBİR ŞEY izletmedi bize. skor olarak gerideyken stoperlerin yatay paslaşması saçmalığı nedeniyle böyle bir algı kaldı, unutalım gitsin.

Bu işin yüzde sekseni soğukkanlılık hocam. Taraftarda 3 yılın birikimi var, bu anlamsız yuhalamalar olacak. Sen mücadelene devam et, stadyumdaki atmosfer kendiliğinden oturur. Bodrum maçında başarılar!
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Ne yazık ki A.A dan beter oynatıyor
              Oynadığımız 3 maçta toplam 6 gol attık
              Toplam 6 adet pozisyon bulamadik
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yüz bin kere dedim tutmaz diye ama millet olaya romantik bakıyor. şu vasat kariyer performansı trabzonspor'u çalıştıramaz. tekke'nin daha kırk fırın ekmek yemesi lazım.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.04.2025, 19:14.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocam otu boku alkışlamayı bırak ya, ne bunlar 10 yaşında velet mi yaşanan herşeyden etkilensinler.

Yorum

• Sevgili Fatih Tekke efsanemsin, insan olarak da öylesin. Ama Trabzonspor hocasi olmak baska birsey be. Henüz Trabzonspor seviyesinde teknik direktörlük yapacak seviyede olmadigin cok açık. İnşallah ben yanilirim ama seninle yolumuzun cok uzun olmayacagi asikar malesef. Bu ahlaksiz yonetim ve futbolcu topluluguna gelmeyi kabul etmemeliydin.

Yorum

• Eleştiriler o kadar haklı ki... Adam zaten şampiyonluga giden takımı alıp böyle oynatıyor gömelim Tekke'yi çok haklısınız. 1 ay olmadı daha adam geleli muhteşem oynayan bu takımı bozdu aynen. Futbolcuları alkışlıyormuş hadsize bak. Bu beyin özürlü taraftar profilinden tiksindim lanet ediyorum bazen bu takımı tuttugum güne. Bazen de gurur duyuyorum Trabzonlu olmayıpta Trabzonsporlu oldugum için. Siz ve sizin gibilere herşey müstehak. Ancelotti gelse ona da kulp takacaksınız. Cok biliyorsunuz ya.!

Düşünün Trabzonspor tarihinin en rezil başkanını "BÖYÜK BAŞKAN" diye şakşaklayan satılmış şeref yoksunu taraftar profili stadta futbolcu ıslıklıyor,Fatih Tekke begenmiyor hem de 3 maçta. İşte bu kadarsınız bu kadar biliyorsunuz. Kendi insanınıza kendi değerinize bile tahammul edemeyecek kadar insanlıktan ahde vefadan uzaksınız.

Yorum

• Hocam Zupkov u gözünü seveyim oyundan bacağı kopmadıkça çıkarma.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hocam takımı fazla kurcalama, herkesi mevkisinde oynat. Hayalin bu takımda teknik direktörlükken kredini daha iyi kullanmalısın. Bu işi en iyi sen bilirsin, altyapıdan gelip performans veremeyince gönderilip bir Anadolu turu yaptın sonra tekrar geri geldin. Yani bu iş alkışla olmuyor. Forma orada, hak edenler taşıyacak, hak etmeyenler tura çıkacak, artık Anadolu'ya mı nereye bilmem.

Yorum

• Basın açıklamalarına da çalışmalısın. Her soruya, Soru soran her muhabire reaksiyon almak durumunda değilsin. Yalın bir türkçe ile derdini anlat geç. Her sözünde bir hikmet olmak zorunda değil

Yorum

• Kötü futbol olabilir elinde sihirli değnek yok ama şu değişikliklerin oyuncuların oynadığı mevkilerin izahı yok hocam ne yazık ki. Ben bile FM oynarken takımın ayarlarıyla bu kadar oynamıyorum.

Yorum

• Teknik direktörlüğü atom mühendisliği zannediyor. Nasıl bir futbol dehası olduğunu göstermek için çorbaya çevirdi takımı yine.

Çok ince hesaplanmış taktikler, basketbol gibi çizilmiş set hücumları, sürekli yerleri değiştirilen oyuncular, aşırı müdahaleler vs vs.

"sorunu gördüm, şimdi onu oraya çekiyorum, bunu buraya, şunu öne atıyorum, burayı ikiliyorum, izleyin nasıl çözüyorum"

Aklıma Apo'nun "futbol artık santim santim hesaplanan bir oyun" zırvası geliyor.

Amaç ne? Hoca olarak daha çok paye almak.

"Vaayyy be ne set çizmiş hoca, ne taktik yapmış" dedirtmek.

Klopp set çizmiyor. Pep de. İyi hocaların hemen hiç biri Ergin Ataman ya da Phil Jackson gibi set çizmiyor.

İyi hocalar takıma GÜÇLÜ BİR OYUN KARAKTERİ kazandırıyorlar. Takımı kalenin önüne getirecek düzeni inşa ediyorlar. Son 30 metrede oyuncuları özgür bırakıyorlar.

Maç içinde 38 kez oyuncu ve taktik değiştirmiyorlar.

Futbol basketbol değil. Sürekli mola alamıyorsun. Futbolcular 32 farklı planı, taktiği kafalarında tutup robot gibi uygulayacak, her maç farklı şeyler yapacak ve bundan mutlu olacak diye bir şey yok.

126 saat Bodrum maçına kafa patlattığına eminim, poziyona giremedik doğru düzgün en önemli maçımızde içeride.

Futbola dön. Basketbolu bırak.

Güçlü bir oyun karakteri inşa et.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim