Şu maçın kazanılmasının tek sebebi var Fatih ve taraftar arasındaki kavuşma sonucu ortamın pozitif enerjiye dönüşmesi. Acayip şeyler oldu çünkü gol vardan döndü, penaltı kaçtı felan. Tanrı böyle istedi yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçelim o işi. Bu takım şampiyonluğa oynamaz tamam da ilk 4’e oynar her türlü. Alanya-Antalya-Rize falan bunlara 3-4-5 atan başka takım mıydı? Deplasmanda puana oynatsaydı eğer Şenol hoca bu takım şu an zaten ilk 4 içindeydi. Puana değil oyuna önem verdi, patladık. Maç kazanmadan top oynasan ne olacak.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın bu kadar kötü olduğuna inanmıyor musun? Adana ve hataydan sonraki en leş takım bu.
Yorum
-
Bizim yapacağımız iş basit, deplasmanda topun arkasına geçeceksin, duran toptu, bireysel yetenekti falan golü bulup maçı kazanacaksın. Top oynayacaksan içerde oyna. 8 numarasız, yarım yamalak 10 numarayla bu kadronun yapacağı iş bu. Önceki hocamız futbol dersi vermeye kalktı içerde dışarda. Senin öyle bir orta sahan yok. Takım halinde bekleyeceksin, fırsat bulunca fişi çekeceksin. Top oynamak başka, maç kazanmak başka. Bu takım yeteri kadar maç kazanır ama yeteri kadar top oynayamaz. İkisi farklı şeyler. Umarım Fatih hoca da direkt sonucu düşünür ilk maçında olduğu gibi. Top oynayacağım diye takımı küme potasına kadar düşürmez.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 14:11.
Yorum
-
Dogru Tekkenin gelmesi pozitif enerji olarak en basta taraftarlara yansidi dileriz oyun olarakta her hafta ustune koyarak gideriz once istikrar ve yenme aliskanliginin geri gelmesi lazim ilk iki siradaki takimlar hemen hemen her maci aliyorlar bu durumda biz onlara ayak uyduramazsak en iyi sezonumuz ucunculuk olurİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÅžu maçın kazanılmasının tek sebebi var Fatih ve taraftar arasındaki kavuÅŸma sonucu ortamın pozitif enerjiye dönüşmesi. Acayip ÅŸeyler oldu çünkü gol vardan döndü, penaltı kaçtı felan. Tanrı böyle istedi yani.
Zaten s gunes gecmistede futbol sansinin yanina pek ugramadigi bir hocaydi mucizevi sekilde kacan sampiyonluklar hakem oyunlari pandemi dolayisyla bjk ,de kacan sampiyonluk vs
Yorum
-
O işi de geçelim. Bu takım düşmemeye oynar. Zaten düşmemeye oynuyoruz. Son maçta bi top direkten döndü, bi kafa vuruşunu uğurcan çıkardı, bi de penaltı. Onlardan bir gol olsa şu an ateş hattındaydık. Bu takım 10 kişilik rakibe karşı bile oyunu ele alamadı. Hayallerde yaşamayı bıraksak diyorum. Sonra gerçekler çok acı oluyor.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçelim o işi. Bu takım şampiyonluğa oynamaz tamam da ilk 4’e oynar her türlü. Alanya-Antalya-Rize falan bunlara 3-4-5 atan başka takım mıydı? Deplasmanda puana oynatsaydı eğer Şenol hoca bu takım şu an zaten ilk 4 içindeydi. Puana değil oyuna önem verdi, patladık. Maç kazanmadan top oynasan ne olacak.
Yorum
-
Elindeki kadroya göre oyun oynayacaksın. Bizim hocalar elindekine göre değil kendi kafasına göre oyun oynattığı için bu puandayız. Bizim hücum hattı ligde sayılı hücum hatlarından şu anda. Bu hücum hattı/puan kıyaslamasında çok gerideyiz. Samsun gibi takım ligde 3. sırada. Çok mu iyi futbolcuları var, kaç tanesini alırız bizim takıma? Hocalar beceriksiz, takımın oynayabileceği oyunu değil de oynayamayacağı oyunu dayatıyorlar takıma. Şu kadroyu MRA'ya bile versen kafadan 15 puan fazlası vardı.
Yorum
-
Bu takımın harcadığı kaçıncı hoca. Gidenlerden biri de tarihi farkla şampiyon olan eski hocamız. Diğeri şg. Hepsi mi beceriksiz? Bu kulüp kötü yönetiliyor. Dolayısıyla Transferlerimiz de oyuncular da kötüİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElindeki kadroya göre oyun oynayacaksın. Bizim hocalar elindekine göre değil kendi kafasına göre oyun oynattığı için bu puandayız. Bizim hücum hattı ligde sayılı hücum hatlarından şu anda. Bu hücum hattı/puan kıyaslamasında çok gerideyiz. Samsun gibi takım ligde 3. sırada. Çok mu iyi futbolcuları var, kaç tanesini alırız bizim takıma? Hocalar beceriksiz, takımın oynayabileceği oyunu değil de oynayamayacağı oyunu dayatıyorlar takıma. Şu kadroyu MRA'ya bile versen kafadan 15 puan fazlası vardı.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 21:17.
Yorum
-
Taraftar sabretmeye hazır. Şenol hocaya sabretmeye de razıydık, gereksiz adamcılık ısrarı ve bjk maçındaki açıklamaları bu sabrı tüketti.
Fatih hoca Klopp 4 sene istedi, bana 4 ay bile vermezler diyor. Veririz hocam ama sen bu hakkını iyi futbola rağmen sonuç alamamaya mı göstermemizi istiyorsun yoksa Hüseyin'e mi karar ver. İkinciyi seçiyorsan her maçı kazanmamız lazım, onda bile benim gibi sallayanlar olacaktır.
Ozan'ı fit olmadığı sürece sahada tutacaksa her maç skor yapması lazım. Skor yapmadığı her maç tepki görecek, hocaya yazacak.
İstediğimiz şeyler basit ya. Kimse ligin kalanında galibiyet serisi beklemiyor. Trabzonspor'da hocalık yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.( ゚д゚)
Yorum
-
Yanlış transfer, yanlış oyun. Beceriksizlikleri buradan kaynaklanıyor. Yönetim en başta beceriksiz zaten orası ayrı. Hocalar takıma kendi sistemlerini dayatıyor dedim ya. Hiç demiyorlar ki bu takım bu oyun planında iş yapar mı diye. Daha çok hoca harcanır bu yapıyla. Fatih hoca yaz transfer dönemi ve kamp dönemi görmeden kendi oyunumu oynatacağım dememesi lazım. Bu takımın hücum hattı herkes sağlıklıyken bana göre ligde 3. sırada. Orta sahası kötü olabilir, o zaman orta sahasız oyun oynayacaksın, orta sahayı hamal olarak kullanacaksın. Mendy-Lundstram bana top yapmayın arkadaş, koşun basın, top kapın, topu kanatlara verin.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın harcadığı kaçıncı hoca. Gidenlerden biri de tarihi farkla şampiyon olan eski hocamız. Diğeri şg. Hepsi mi beceriksiz? Bu kulüp kötü yönetiliyor. Dolayısıyla Transferlerimiz de oyuncular da kötüEn son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.03.2025, 21:36.
Yorum
-
Hocamdan beklentim hayalindeki gibi bizi orta-uzun vadede Avrupa takımı yapması. Bu kirli lig için artık bir beklentim yok, maç izlemekten iğrenir hale geldik. Eskiden çok maç izlerdim, artık sadece Trabzonspor maçları seyrediyorum. Avrupa'da olmak için kupayı almamız şart.
Yorum
-
Şu an hayalini kurduğu şeyi gerçekleştirdi ve de bunun vermiş olduğu duyguyla bir çocuk gibi ne yaptığının veya ne söylediğinin farkında bile değildir muhtemelen.Trabzonda bu tip kelimeler içtenlik,samimiyet göstergesidir,o yöreye ait olduğunun belli edilmesidir belki de.Doğu,batı,iç Anadolu artık her neyse ben de şiveli konuşma türlerini sevmiyorum ama belki de biz o yöre dışında yaşadığımız için bundan hoşlanmıyor da olabiliriz.Bu dil takım-hoca,hoca-taraftar arasındaki bağı daha güçlü,daha samimi tutuyorsa varsın ne söylemek isterse onu söylesinİlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirkaç kez daha "birazcuk" gibi saçma sapan komik olmayan tabirler kullanırsa , hiçbir basın açıklamasını izlemem gibi duruyor .
Yorum
-
Fatih Tekke'nin asıl kalitesi, transfer döneminde gönderdiği-aldırdığı oyuncularla, kendi oyuncuları ile kuracağı sistemle anlaşılacak.
Şimdi ŞG'nin terekesi ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Yeni dönemine kadar bendeki kredisi sonsuz. Yeter ki ayağa kaldırsın takımı."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
Yorum