Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocalığın tam bir hayal kırıklığı, aldırdığın adamlar ( ki eğer ben aldırmadım diyorsan o daha vahim), akabinde "sakat olmazsa o paralara alamzdık" demeçlerin facia. Senin işin değil Trabzonspor hocalığı.
    :mad:

Yorum

• Herhangi bir futbolcuya da dokunamayacak gibi. 6 aydır 1 tane adam yok tekke ile performansı yükseldi diyebileceğimiz aksine topçularda çöküş başladı. Takım iyi mi hayır tabiki de ama 1 oyuncuya da dokunursun ya sen aksine Sikan'ı Cham'ı bitirdin
      En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 12.09.2025, 08:40.
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Trabzonspor sevgin sana hata üstüne hata yaptırıyor , profesyonel düşünemiyorsun hocam. Yönetim bombayı kucağına bıraktı çekildi kenara. 10 liraya 10 adam yerine 5 iyi adam alalım dedin gittin 10 liraya 20 tane abuk subuk adam aldın , birde üzerine açıklama yaptın ben istedim ben aldırdım , o paralara izin vermedim vs gibi gereksiz işlere girdin şimdi en ufak başarısızlık sana yazacak. Bu kadroyla başarılı olman imkansız malesef bu gidişle sezon sonunu göremeyeceksin galiba.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Yönetime transfer konusunda kalkan oldun ama şunu bil yarın başarısızlık geldiğinde bunlar kendi koltuklarını korumak için ilk seni satacaklar ve senin istifanı isteyecekler bütün okları kendi üstüne çektin vasat oyuncuların takıma katılmasına sesini çıkarmadın...

Yorum

• Olacak her şeyin sorumlusu sensin, ona göre hareket et bizi elaleme rezil ettiniz.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Abdullah Avcı yaşlı seviyordu. Fatih Tekke ise sakat ya da cezalı genç seviyor. Biraz daha gayret edersek doğrusunu bulacağız gibi.

Fener maçında başarılar Hocam. Zor maçlarda, hele de işler yolunda gitmemeye başladığı ilk dakika sahadaki oyunculardan önce sen teslim oluyorsun. Bu maçı futbolcular tek başına alamaz. Artık senin de hocalık kabiliyetleri göstermen gerekiyor.
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• Yenilirse mazereti hazır arada kadro farkı var. Kazanmak için FB adına herşeyin ters gitmesi lazım. Örneğin şişirilen top onuachu ya gelecek o da tek vuruş gol atacak. Fener kaçıracak sonra penaltı yaptıracak.Boyle anca kazanırız.

Yorum

• Vişça'nın 2. kaptan olacağı haberi gerçek değildir inşallah hocam
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vişça'nın 2. kaptan olacağı haberi gerçek değildir inşallah hocam
                    Niye formsuz olabilir karakteri sağlam oyuncu 15 sezondur oynuyor neyini duydun ?
                    En son objek tarafından düzenlendi; 13.09.2025, 17:05.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye formsuz olabilir karakteri sağlam oyuncu 15 sezondur oynuyor neyini duydun ?
                      1 aydır göndermek için uğraştığın ama gitmekte direnen adamı kaptan yapmak çok mu mantıklı hareket? Kaldı ki saha içindeki performansı yok gibi bir şey artık.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 aydır göndermek için uğraştığın ama gitmekte direnen adamı kaptan yapmak çok mu mantıklı hareket? Kaldı ki saha içindeki performansı yok gibi bir şey artık.

olaylar basina yansıdığı gibi olmuyor yönetim istese fesh edip gönderir nasıl olsa para çok! viscayi göndermeye uğraşanlar daha çok saha dışındakiler olabilir waka ve visca gibi futbolcular ayrılırken güzel veda edilmeli
                        mertens geçen sezon formundan dustu ama güzel vedayla gitti
                        En son objek tarafından düzenlendi; 13.09.2025, 22:12.

Yorum

• arada kızıyoruz falan ama Tekke hızlı oyuncularla güzel bir oyun oynatmaya çalışıyor. Onuachu nun golü hazırlanış bakımından çok iyi bir gol. Bouchouari ve oulai gelince resimdeki gibi goller yemeyelim. Geçen sezon Fener maçında da benzer bir gol yemiştik sanıırm. Şuraya bak ceza sahasında kaç tane oyuncumuz var yine gol yiyorlar.​

Yorum

• Benim Fatih Hoca'dan beklediğim ilk şey, dün akşam Dolmabahçe'dekine benzer bir sinerjiydi. Trabzonspor - Fatih ilişkisi, Bjk - Sergen ilişkisinden daha kuvvetli olmasına rağmen, kişinin karakter özellikleri başarıya mani olabiliyor.

Bundan daha önce de bahsetmiştim. Akyazı'daki Göztepe maçındaki oyuncu tercihleri (Enis'ten bahsediyorum), oyun ve sonuçla birlikte maç sonunda taraftarı azarlamasıyla bize ilk şoku yaşatmıştı. Biz kenetlenme, diriliş, silkiniş umarken homurtu, şikayet, mutsuzluk yüklendi. Gömleğin yanlış düğümlenen ilk düğmesi gibi, iş sakat oyuncu transferinde risk alma noktasına kadar geldi.

Taraftar her şeyi bilmez, onun ağzıyla iş yapılmamalı, doğru. Fakat taraftarın sağduyusu da es geçilemez, onunla inatlaşılmamalı. Karşına değil yanına çekeceksin taraftarı. Öyle olsaydı, her şey daha kolay olurdu.

Bu akşam kazansın, haftaya Trabzon'da on binler coşku ve heyecanla tribünü doldursun; hoca yine bir şeyi bozar. Dengenin bu tarafını önemsemiyor gibi görünüyor. O iş hiç belli olmaz. Forumdaki mesajların altı aylık kronolojik rengi bile çok şey anlatıyor. Düne kadar harıl harıl savunanlar bile hocanın söylem ile eylemlerinden bıkma noktasında geldi. Kabahatli biz miyiz?
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.09.2025, 08:08.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen sezon derbileri ve kupa finali rezaletti. Bakalım ne yapacak.

Enerji olarak içe dönük birisi. Etrafını, camiayı, taraftarı fazla etkileyemiyor. Ooo Fatih Tekke şimdi takıma kızar, disiplin getirir olayı olmadı veya oo şimdi sert tepki verecek yönetime sallayacak olayı da olmadı. Kaderine razı, itiraz etmeyen, düşük profilli bir imaj çiziyor.

Bugün kazanırsa, orta sahaya alınan iki elemanın da zamanla iyi çıkmasıyla güzel bir yola girebilir.

Yorum

• Bakalim senin cezali ve sakat oyuncun alman neye mal olacak gencleri oynatmaya da korkuyorsun korkak.olarak. sahen fb farkli maglubiyet olursa ozan askinla kadikoy de kal git oraya efsane ol baskanla beraber
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim