İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynı şeyleri Şg için yazdın mı merak ediyorum. Yoksa bjk efsanesi 6 aydır deplasman galibiyeti alamadı diye mi ilk deplasmanda galibiyet istiyorsun?İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke her şeyi görerek ve bilerek görevi kabul etti.O zaman bahane yok.Bir şeyleri düzeltemezse bu Tekke'nin sorunu,görevi kabul etmeseydi.Halen ciddi bir kupa hedefi var.
Başakşehir maçından başlamak üzere iyi futbol gelmezse ben eleştiririm başkasını bilmem.
Yorum
-
Şenol Güneş başarısız oldu.Kötü futbol ve kötü sonuçlar devam ederse Tekke'de başarısız olacak.İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyleri Şg için yazdın mı merak ediyorum. Yoksa bjk efsanesi 6 aydır deplasman galibiyeti alamadı diye mi ilk deplasmanda galibiyet istiyorsun?
Anlaşılmayan nokta nedir?
Avcı ve Doğan'ın kurduğu takımla Şenol Güneş'ten başarı bekledik olmadı,şimdi Tekke'den de aynı şeyi bekliyorum.Basit.En son Larking tarafından düzenlendi; 12.03.2025, 12:03.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Boş konuşuyorsun. Guardiola gelse aynısını yazacak mıydın? Şenol hocan efsanen geldi de ne yaptı 6 aydır? Şampiyon avcın 50 transfer yaptı ne yaptı 2. gelişinde de, Fatih Tekke'den 3 günde böyle rezilleri müthiş top oynatmasını bekliyorsun. Boş konuşmaya devam et sen.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörevi almasaydı burası deneme tahtası ya da birilerinin Trabzonspor teknik direktörlüğü hayallerini tatmin etme yeri değil.
Yorum
-
-
Ben Trabzonspor'luyum. Kim gelirse gelsin Trabzonspor'a zarar veren herkesi, her şeyi eleştiririm kimseye ayrıcalık yapmam.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş konuşuyorsun. Guardiola gelse aynısını yazacak mıydın? Şenol hocan efsanen geldi de ne yaptı 6 aydır? Şampiyon avcın 50 transfer yaptı ne yaptı 2. gelişinde de, Fatih Tekke'den 3 günde böyle rezilleri müthiş top oynatmasını bekliyorsun. Boş konuşmaya devam et sen.
Sizler dolu konuşun,kötü giderse de kimi isterseniz övün,koruyun sizin bileceğiniz şey.En son Larking tarafından düzenlendi; 12.03.2025, 12:12.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
aga çok basit soru sordum. tekke 50 yaşına gelmiş şimdiye kadar takımın başına getirilmemiş bu kaos ortamında neden kulüp emanet ediliyor. yahu imza törenine kayyum ile atanan doğan bile katılmadı. efsane diye paylaştığımız adamın imza töreninde başkan niye yok. alelacele bir şekilde tekke getirildi. olayın özeti budur. niye tekke takım iyiyken hiç bir zaman getirilmedi. yani bunu anlamamak için cahil olmak lazım. bu yönetim ile başarı falan hayal onu geçtim de tekke'nin eline saatli bomba bırakıldı. şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar. tamamen günü kurtarmalık hamle bu. en azından şenol sezon bitene kadar kalsaydı, yeni sezonda tekke gelseydi. tekke'yi bozuk para gibi harcayacaklar. kolay maçlar bitti zor maçlarda takımı tekke'ye emanet ediyorlar. tekke de buradan sağ salim çıkarsa hepimizi yanıltır tarih yazar uzun süreli kredi olur, olur da elde patlarsa o zaman geçmiş olsun.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke ' ye 5 yıllık sözleşme imzalatılması , adam ile uzun vadeli düşünülmesinden ziyade bugün yolları ayırmak istediklerinde Fatih ' in Trabzonspor kulübünden tazminat talep etmeyeceğinin bilinmesindedir.
Fatih ' in Alanya ' ya gittiği zaman devraldığı takımın 10 maçta 4 mağlubiyet 4 beraberlik 2 galibiyeti vardı . Devraldıktan sonra ise , 6 mağlubiyet 12 beraberlik 10 galibiyet ile ligi tamamlamış .
İstanbul ' un başına geçtiğinde , ligin ilk 10 haftası bitmiş ve bu sürede takım 6 mağlubiyet 2 galibiyet ve 2 beraberlik almış. Fatih Hoca takımı devraldıktan sonra ise , 13 mağlubiyet 10 galibiyet 3 beraberlik ile ligi tamamlamış .
Bir insanın bir takımı adam edebilmesi için o takımla en az bir transfer dönemi geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimsenin elinde sihirli değnek yok sonuçta . Bugün Okan Buruk isimli hocanın eline şuan ki kadro verilmemiş olsa bu istatistiği sağlayabilir miydi ? Ya da hakem desteği olmasa .
Yine aynı şey Mourinho için de geçerli.
Kadron kadar futbol oynayabiliyorsun .
Burada asıl sıkıntı kadrosu olup ya da kadro kurdurup takımı oynatamayan hocalarda .
City dediğimiz takımda Bruyne ve Rodri sakatlandı. City'i yenmeyen takım kalmadı . Gibi
Örnekler çoğaltıla da bilir .
Alanya ile Fatih hoca ' nın yollarının ayrılmasının içerisinde bizimle adı geçtikten sonra takımda terse doğru seyreden ivmenin oluşmuş olması etkilidir. Zira o zamana kadar herhangi bir problem yoktu diye hatırlıyorum.
Tekke ' den büyük takım hocası olup olmayacağı , tam olarak bizim takımın başındayken anlaşılabilecek bir şey .
Bunu da yakında hep beraber göreceğiz .En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 12.03.2025, 12:21.
Yorum
-
Abicim burda kimse Trabzonspor başarısız olsun istemiyor. Ama Nenad'ından tut da Şenol'una kadar kaç tane teknik direktör geçmiş, aylardır yıllardır yapamadıklarını 3 günde bir adamdan bekliyorsun. Klopp gelse bile bekleyemezsin bunu hakkın yok. Yaz dönemini geçirir transferleri yaptırır 3,5 maçta görürsün nedir ne değildir ona göre konuşursun. Enkaz devralmış adam şuan benim için kredisi sonsuz sayılır. Puan alsın yeter oyuna bakmıyorum. İlla ki oyun olarak da gelişmesi lazım bi ışık görmemiz lazım umutlanmak adına. Ama 3 günde olacak iş değil o, Göztepe maçından sonra bakarız yavaş yavaş belli olmaya başlar.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonspor'luyum. Kim gelirse gelsin Trabzonspor'a zarar veren herkesi, her şeyi eleştiririm kimseye ayrıcalık yapmam.
Sizler dolu konuşun,kötü giderse de kimi isterseniz övün,koruyun sizin bileceğiniz şey.
Yorum
-
-
Tekke her şeyi bilerek ve görerek buraya geldi , bu kısım doğrudur. Ancak yönetimle arasında nasıl bir konuşma geçti. Bu kısmı bilmiyoruz .İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke her şeyi görerek ve bilerek görevi kabul etti.O zaman bahane yok.Bir şeyleri düzeltemezse bu Tekke'nin sorunu,görevi kabul etmeseydi.Halen ciddi bir kupa hedefi var.
Başakşehir maçından başlamak üzere iyi futbol gelmezse ben eleştiririm başkasını bilmem.
Kupa hedefi kısmını kendisi de dün gerçekleştirilen basın toplantısında söyledi zaten . Ama alamazsa bu Fatih kötü hoca demek değildir. Ya da kupayı alırsa bu onu harika hoca yapmaz .
Hocalık durumu , önümüzdeki sezon transferleriyle beraber değerlendirilebilecek bir durum.
Yine söylüyorum kimsenin elinde sihirli değnek yok .
6saray başında bilmem kaç sezon şampiyonluk yaşamış fatih terimin eline rumenlerden kurulu kadro verilince adam kovuldu. Guardiola vb örnekleri de zaten yukarıdaki yazımda da belirtmiştim.
Yorum
-
"Fatih Tekke'ye başarılar ve bol şanslar diliyorum.Sonuna kadar yanında olacağız" diye bitirdiğim mesajımdan sonra olay bu noktaya nasıl geldi bilmiyorum.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim burda kimse Trabzonspor başarısız olsun istemiyor. Ama Nenad'ından tut da Şenol'una kadar kaç tane teknik direktör geçmiş, aylardır yıllardır yapamadıklarını 3 günde bir adamdan bekliyorsun. Klopp gelse bile bekleyemezsin bunu hakkın yok. Yaz dönemini geçirir transferleri yaptırır 3,5 maçta görürsün nedir ne değildir ona göre konuşursun. Enkaz devralmış adam şuan benim için kredisi sonsuz sayılır. Puan alsın yeter oyuna bakmıyorum. İlla ki oyun olarak da gelişmesi lazım bi ışık görmemiz lazım umutlanmak adına. Ama 3 günde olacak iş değil o, Göztepe maçından sonra bakarız yavaş yavaş belli olmaya başlar.
Benim için kişilerin önemi yok.İyi skor değil iyin oyun beklediğimi de yazdım.Evet bunu bekliyorum bu da hakkım.Tekke'nin kredisi var ama bu eleştirilmez demek değil.Evet transfer dönemi var ama bu transferi Doğan yönetimi yapacak bunu da unutmayalım.Bu konuda sicilleri pek de parlak değil.
Tekke eğer Ağaoğlu hatta Sadri Şener yönetiminde gelseydi muhtemelen çok iyi şeyler olacaktı.Hayırlısı artık.Destekliyoruz ama eleştireceğiz de.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
-
Videoyu tekrar izledim. Hüseyin hoca niye gole sevinmedi? Bununla ilgili de teorileriniz var mı?İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 tasa gol attigimizda sevinememesinin klubeye somurtarak kacmasinin sebebi yasadigi mahcubiyet ve uzuntumuydu? Yada soyle sorayım o gole sevinseydi en asil renkler siyah beyaz diyen kartal isareti yapan eski hocamiza bakin biz gol yedik o seviniyor diye yorum yapilabilirmiydi ,yapilamaz miydi?
Yorum

Yorum