Bu arada Fatih Tekkenin hocaliginin tarihsel gelismini merak edenler, hangi kulupten nasil ne sekilde kovulmus. Asagidaki linkte onlerine cikan ilk mesajdan itibaren okuyabilirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fatih Tekke Trabzonspor'un vücut bulmuş halidir. Bu karakterini, heyecanını, Trabzonspor'un düzene olan isyanını umarım futbolumuza çok güzel bir şekilde yansıtır. Taraftar sahada o isyanı ve mücadeleyi gördü mü Trabzonspor çok dev bir klüp oluyor. Fatih Tekke hepimizin hislerinin, Trabzonspor'un vücut bulmuş halidir!Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Kulüp süreci ağırdan alıyor.
Trabzonspor Kurumsal
@TSKurumsal
Kamuoyuna Açıklama
Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir.
ÖS 9:42 · 31 Ağu 2024
Selay Saykal
@SelaySaykal
Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke’yle kesin anlaşılması halinde Papara Park’ta taraftara açık bir imza töreni yapmayı gündemlerine aldı.
Şayet gerçekleşirse, Fatih Tekke’nin imza töreni tam bir şölen havasında olacak
ÖS 9:46 · 31 Ağu 2024
En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 22:43.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
püü sergen falan getirir bunlar simdi ha belli olmazİlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp süreci ağırdan alıyor.
Trabzonspor Kurumsal
@TSKurumsal
Kamuoyuna Açıklama
Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir.
ÖS 9:42 · 31 Ağu 2024
Selay Saykal
@SelaySaykal
Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke’yle kesin anlaşılması halinde Papara Park’ta taraftara açık bir imza töreni yapmayı gündemlerine aldı.
Şayet gerçekleşirse, Fatih Tekke’nin imza töreni tam bir şölen havasında olacak
ÖS 9:46 · 31 Ağu 2024
https://x.com/SelaySaykal/status/1829953825266176414Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yok yahu, resmî prosedürlerle ilgilidir diye düşünüyorum. Yönetim pabucun pahalı olduğunu anlayınca son zamanda tüm tuşlara basmaya çalışıyor görünen o ki, transferlerle bir arada da açıklayabilirler.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepüü sergen falan getirir bunlar simdi ha belli olmaz
Ülke futboluna daha çok katacaklarımız var ve bir o kadar da alacağımız var desin, başlasın.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 23:11.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Umarim öyledir ya... hemen gelsin, Avrupa'da seneyeki maçlarimizi simdiden sabirsizlikla bekliyorumİlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu, resmî prosedürlerle ilgilidir diye düşünüyorum. Yönetim pabucun pahalı olduğunu anlayınca son zamanda tüm tuşlara basmaya çalışıyor görünen o ki, transferlerle bir arada da açıklayabilirler.
Ülke futboluna daha çok katacaklarımız var ve bir o kadar da alacağımız var desin, başlasın.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
St. Gallen de değil, A. Wien...
Takvimi daha geri sarsak Avcı'nın 2. defa getirilmesi de yanlıştı, Bjelica'nın yanında yönetim desteği olmaması da... Uzar gider.
Umalım ki Fatih Tekke adına böylesi hayırlı olmuş olsun.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 23:58.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Çok doğru,İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör değişikliği St Gallen maçından önce gelmeliydi.
Bir sene Avrupa'dan uzak kalacağız. Hem camianın havası için hem finansal gelir için hem de oyuncular için podyum olması açısından çok önemliydi.
Yazık...
Bu da başkanın hocanın esiri olmasından kaynaklandı,
Çok naçar kalmasa yine yollamayacaktı maçası yemedi,
Halbuki çoktan hak etmişti kovulmayı,
Hoca değişikliği olsa gruplara kalırdık,
Hem olumlu bi hava olurdu, hem para gelirdi, hemde dediğin gibi vitrin olurdu, gerçekten yazık oldu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kupa finali başarıdır dediği anda gönderilmeliydi Avcıİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok doğru,
Bu da başkanın hocanın esiri olmasından kaynaklandı,
Çok naçar kalmasa yine yollamayacaktı maçası yemedi,
Halbuki çoktan hak etmişti kovulmayı,
Hoca değişikliği olsa gruplara kalırdık,
Hem olumlu bi hava olurdu, hem para gelirdi, hemde dediğin gibi vitrin olurdu, gerçekten yazık oldu.***GeNÇ***
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum