Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Fatih Tekkenin hocaliginin tarihsel gelismini merak edenler, hangi kulupten nasil ne sekilde kovulmus. Asagidaki linkte onlerine cikan ilk mesajdan itibaren okuyabilirler.

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 21:12.

Yorum

• şu başlığın güzelliğine bak. alnıma mı yapıştırsam ya

Yorum

• Başarılar reis
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Fatih Tekke Trabzonspor'un vücut bulmuş halidir. Bu karakterini, heyecanını, Trabzonspor'un düzene olan isyanını umarım futbolumuza çok güzel bir şekilde yansıtır. Taraftar sahada o isyanı ve mücadeleyi gördü mü Trabzonspor çok dev bir klüp oluyor. Fatih Tekke hepimizin hislerinin, Trabzonspor'un vücut bulmuş halidir!
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Avcı var diye maçları takip etmez olmuştum. TS konuşasım kalmamıştı. Tekke geldiğine göre forumu tekrardan okuyacağım.

Yorum

• Fatih
              Trabzonspor jokerini erken yedi
              başarısızlık halinde sezon sonunu göremez
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Kulüp süreci ağırdan alıyor.

Trabzonspor Kurumsal
                @TSKurumsal
                Kamuoyuna Açıklama

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir.
                ÖS 9:42 · 31 Ağu 2024

Selay Saykal
                @SelaySaykal
                Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke’yle kesin anlaşılması halinde Papara Park’ta taraftara açık bir imza töreni yapmayı gündemlerine aldı.

Şayet gerçekleşirse, Fatih Tekke’nin imza töreni tam bir şölen havasında olacak
                ÖS 9:46 · 31 Ağu 2024

En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 22:43.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp süreci ağırdan alıyor.

Trabzonspor Kurumsal
                  @TSKurumsal
                  Kamuoyuna Açıklama

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir.
                  ÖS 9:42 · 31 Ağu 2024

Selay Saykal
                  @SelaySaykal
                  Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke’yle kesin anlaşılması halinde Papara Park’ta taraftara açık bir imza töreni yapmayı gündemlerine aldı.

Şayet gerçekleşirse, Fatih Tekke’nin imza töreni tam bir şölen havasında olacak
                  ÖS 9:46 · 31 Ağu 2024

https://x.com/SelaySaykal/status/1829953825266176414
                  püü sergen falan getirir bunlar simdi ha belli olmaz
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    püü sergen falan getirir bunlar simdi ha belli olmaz
                    Yok yahu, resmî prosedürlerle ilgilidir diye düşünüyorum. Yönetim pabucun pahalı olduğunu anlayınca son zamanda tüm tuşlara basmaya çalışıyor görünen o ki, transferlerle bir arada da açıklayabilirler.

Ülke futboluna daha çok katacaklarımız var ve bir o kadar da alacağımız var desin, başlasın.
                    En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 23:11.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok yahu, resmî prosedürlerle ilgilidir diye düşünüyorum. Yönetim pabucun pahalı olduğunu anlayınca son zamanda tüm tuşlara basmaya çalışıyor görünen o ki, transferlerle bir arada da açıklayabilirler.

Ülke futboluna daha çok katacaklarımız var ve bir o kadar da alacağımız var desin, başlasın.
                      Umarim öyledir ya... hemen gelsin, Avrupa'da seneyeki maçlarimizi simdiden sabirsizlikla bekliyorum
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Teknik direktör değişikliği St Gallen maçından önce gelmeliydi.

Bir sene Avrupa'dan uzak kalacağız. Hem camianın havası için hem finansal gelir için hem de oyuncular için podyum olması açısından çok önemliydi.

Yazık...
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• St. Gallen de değil, A. Wien...

Takvimi daha geri sarsak Avcı'nın 2. defa getirilmesi de yanlıştı, Bjelica'nın yanında yönetim desteği olmaması da... Uzar gider.

Umalım ki Fatih Tekke adına böylesi hayırlı olmuş olsun.
                          En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 23:58.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teknik direktör değişikliği St Gallen maçından önce gelmeliydi.

Bir sene Avrupa'dan uzak kalacağız. Hem camianın havası için hem finansal gelir için hem de oyuncular için podyum olması açısından çok önemliydi.

Yazık...
                            Çok doğru,
                            Bu da başkanın hocanın esiri olmasından kaynaklandı,
                            Çok naçar kalmasa yine yollamayacaktı maçası yemedi,
                            Halbuki çoktan hak etmişti kovulmayı,

Hoca değişikliği olsa gruplara kalırdık,
                            Hem olumlu bi hava olurdu, hem para gelirdi, hemde dediğin gibi vitrin olurdu, gerçekten yazık oldu.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok doğru,
                              Bu da başkanın hocanın esiri olmasından kaynaklandı,
                              Çok naçar kalmasa yine yollamayacaktı maçası yemedi,
                              Halbuki çoktan hak etmişti kovulmayı,

Hoca değişikliği olsa gruplara kalırdık,
                              Hem olumlu bi hava olurdu, hem para gelirdi, hemde dediğin gibi vitrin olurdu, gerçekten yazık oldu.
                              Kupa finali başarıdır dediği anda gönderilmeliydi Avcı
                              ***GeNÇ***

Yorum

• Perşembe günü kuzeni vefat etmiş. Başın sağ olsun hocam. Allah rahmet eylesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim