Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün imza attı İstanbulspora.

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Suan Hüseyin devam edecekse, herhangi bir sekilde görev alabilir mi kulüp'de ?
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün imza attı İstanbulspora.
      Ben o resmi eski zanettim

Istabul spor'da bi kovuyor bi geri aliyor.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok kötü bir performans sergilemişti orada, dönmesi şaşırtıcı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok kötü bir performans sergilemişti orada, dönmesi şaşırtıcı oldu.
          Tüh biz alacaktık

Yorum

• Yahu Tekke ne hocalığı yapmış da bize düşünülüyor Allah aşkına?
            Bıkmadınız mı lokal adamları tartışmaktan?
            Dünya üzerindeki en iyi santraforlardan biriydi zamanında ama etmeyin...

Bize Tekke mi lazım?

Ünal hocadan ne fazlası var arkadaş?
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Başarılar reyiz.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu Tekke ne hocalığı yapmış da bize düşünülüyor Allah aşkına?
                Bıkmadınız mı lokal adamları tartışmaktan?
                Dünya üzerindeki en iyi santraforlardan biriydi zamanında ama etmeyin...

Bize Tekke mi lazım?

Ünal hocadan ne fazlası var arkadaş?
                Mevcut teknik kadroya ve ismi geçenlere bakınca hepsinden daha lider karakterli oluşundan dolayı istenebilir. Ayrıca mevcut kadronun hepsinden daha fazla hocalık tecrübesi var
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İstanbulspor alt ligdeki en rahat takımlardan birisi.. öyle ödeme problemleri de yok.. şahıs takımı zaten.. yönetim de bildiğim kadarıyla tekkeyi çok seviyor.. arkasından iş çevirecek değiller.. daha önce başarısız olmasına rağmen tekrar getirdiler..

hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman.. orada az buçuk teknik taktik bilgisi olan birinin başarısız olma ihtimali yok.. gönlüm ister ki başarılı olsun kendini yetiştirsin.. ama ne yazık ki hiç umudum yok..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ulan çok seviyorum seni be!
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor benim gözümde çok ayrı bir olgu .
                          Trabzonspor için efsane olacak karakterlerden de hep benım hissettiğim duyguları ve baglılıği bekledim ...
                          Benim dünyamda şenol gunes ve fatih tekke gibi bir trabzonsporlulk yok .
                          Fatih tekke beşiktaşa gitti . gitmeyeceki . gitmemeliydi .
                          Evet hiçbir aklı selim futbolcunun , hatta hiçbir maaşlı calısanın yapamayacagı sekılde imza atarken ben trabzonsporluyum bunu herkes bilsin diyerek imza attı . Bu çok buyuk bir şey .
                          Düşünsenıze biz bir forvet alıyoruz . Tesislerde imza torenınde basın mensuplarına ben galatasaraylıyım , galatasaray benım herseyım falan dıyor .Onu alan yonetıcıyi kufur yagmuruna tutmazmıydık ? tutardık .
                          Çok büyük bir olay .
                          Ama kafamdaki trabzonspor algısı çok çok daha buyuk . Bu üzüntünün ateşini yine hafıfletmedı bu olay .
                          Fatıh tekkeye hala kırgınım .

Şenol gunes ise fatıh tekke gibi kasmadı ,direkt canım beşiktasımdan girdi en guzel renkler sıyah beyazdan cıktı. Fatıh tekke gibi bu işi dert bile etmedi kendıne .
                          Nasıl olsa tum basarılarda ben varım dedı .
                          Bu takım sen kupa kaldırıyon dıye mı sevdı senı ?
                          bu takımı tutanlar trabzonspor şampıyon oluyor o yuzden bu takımı tutalım dıyerekten mı trabzonsporlu oluyor ?
                          En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 07.06.2020, 21:00.
                          61

Yorum

• Fatih Tekke benim icin apayri bir yerde. Onlarca yil gecse de, yerine onlarca futbolcu gelse de kimse Fatih Tekke'nin yerini dolduramayacak.

Tek üzüldügüm nokta yanlis bir vakitte Trabzonspor'da futbol oynadi. Kariyerinin en iyi yillari, bu yillara denk gelmeliydi.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• orijinal King of the North, Fatih Tekke'dir. Diğerleri getir götürünü yapar.

Gökdeniz + Tekke gibi ikili zor gelir.
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Fatih tekkenin gol krali oldugu seneki gollerini koymus beinsports bence bi izleyin. Su an olsa en az 50 milyona real madride transfer olurdu. Twitterda 2000 li ergenler sorloth daha iyi diyor birde. Leipzig de nedir cidden bu adam su an olsa dunyanin en iyi tskimlarinda oynardi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim