Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben o resmi eski zanettimİlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün imza attı İstanbulspora.
Istabul spor'da bi kovuyor bi geri aliyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Tüh biz alacaktıkİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü bir performans sergilemişti orada, dönmesi şaşırtıcı oldu.
Yorum
-
Mevcut teknik kadroya ve ismi geçenlere bakınca hepsinden daha lider karakterli oluşundan dolayı istenebilir. Ayrıca mevcut kadronun hepsinden daha fazla hocalık tecrübesi varİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Tekke ne hocalığı yapmış da bize düşünülüyor Allah aşkına?
Bıkmadınız mı lokal adamları tartışmaktan?
Dünya üzerindeki en iyi santraforlardan biriydi zamanında ama etmeyin...
Bize Tekke mi lazım?
Ünal hocadan ne fazlası var arkadaş?Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İstanbulspor alt ligdeki en rahat takımlardan birisi.. öyle ödeme problemleri de yok.. şahıs takımı zaten.. yönetim de bildiğim kadarıyla tekkeyi çok seviyor.. arkasından iş çevirecek değiller.. daha önce başarısız olmasına rağmen tekrar getirdiler..
hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman.. orada az buçuk teknik taktik bilgisi olan birinin başarısız olma ihtimali yok.. gönlüm ister ki başarılı olsun kendini yetiştirsin.. ama ne yazık ki hiç umudum yok..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Trabzonspor benim gözümde çok ayrı bir olgu .
Trabzonspor için efsane olacak karakterlerden de hep benım hissettiğim duyguları ve baglılıği bekledim ...
Benim dünyamda şenol gunes ve fatih tekke gibi bir trabzonsporlulk yok .
Fatih tekke beşiktaşa gitti . gitmeyeceki . gitmemeliydi .
Evet hiçbir aklı selim futbolcunun , hatta hiçbir maaşlı calısanın yapamayacagı sekılde imza atarken ben trabzonsporluyum bunu herkes bilsin diyerek imza attı . Bu çok buyuk bir şey .
Düşünsenıze biz bir forvet alıyoruz . Tesislerde imza torenınde basın mensuplarına ben galatasaraylıyım , galatasaray benım herseyım falan dıyor .Onu alan yonetıcıyi kufur yagmuruna tutmazmıydık ? tutardık .
Çok büyük bir olay .
Ama kafamdaki trabzonspor algısı çok çok daha buyuk . Bu üzüntünün ateşini yine hafıfletmedı bu olay .
Fatıh tekkeye hala kırgınım .
Şenol gunes ise fatıh tekke gibi kasmadı ,direkt canım beşiktasımdan girdi en guzel renkler sıyah beyazdan cıktı. Fatıh tekke gibi bu işi dert bile etmedi kendıne .
Nasıl olsa tum basarılarda ben varım dedı .
Bu takım sen kupa kaldırıyon dıye mı sevdı senı ?
bu takımı tutanlar trabzonspor şampıyon oluyor o yuzden bu takımı tutalım dıyerekten mı trabzonsporlu oluyor ?En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 07.06.2020, 21:00.61
Yorum
-
Fatih Tekke benim icin apayri bir yerde. Onlarca yil gecse de, yerine onlarca futbolcu gelse de kimse Fatih Tekke'nin yerini dolduramayacak.
Tek üzüldügüm nokta yanlis bir vakitte Trabzonspor'da futbol oynadi. Kariyerinin en iyi yillari, bu yillara denk gelmeliydi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum

Yorum