Neden bay Anderson neden? Neden 3 stoperli oynuyorsun. Neden araya atılan her top kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Neden bu formasyonda kanatların çalışmıyor neden?
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Sabit bir sistemle oynayınca rakibin önlem alması kolay oluyor, zorluk seviyesine göre rakibe özel farklı taktiksel denemeler yapmasına bir şey demiyorum.
Ama mesela Barça 433, Milan 4312 gibi geçmişten akla gelen örnekler üzerinden kopya da çekebiliriz veya en çok kullandigimiz 442 ile Premier Lig i kaldiran Leicester örneği.
Şimdi dönüp dünkü taktiksel 'şeye' baktığımda aklıma başarılı örnek gelmiyor. Şey diyorum çünkü taktik değil, karman çorman anonim bir şey işte
Dün duran top organizasyonlari iyiydi ona çalıştığımız belli ama saha içi dizilim, herkesin farklı mevkilerde takılması ve özellikle ilk yarıdaki durağan yana geriye al ver oyunu ve forvet ile defans arasindaki anlamsız kopukluk can sıkıcı.
Başak City maçına da böyle çıkarsak bunlar cezayı keser. Dersine iyi çalış hozam taraftar çıldırdı kupa istiyor. Açız bize kupa kaldırt."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Hocanın dünkü toplantının bir bölümünde yer verdiği "Diğer takımlar (Transferde) bizim modelimizi uygulamaya başladı." sözleri doğru. Keşke camia olarak böyle öncü olduğumuz durumların reklamını daha çok yapabilsek.
Yalnız bu modelden Olaigbe gibi erken bir firemiz var. Hocanın sözlerine bakarsak, Bouchouari'yi de ekleyebiliriz. Devamını bu yaz göreceğiz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
gsnin maçı bitiren 11 bizden iyi değil. iki gün önce 120 dk juve deplasmanında top oynadılar. skor 3-1 deli gibi saldırıyorlar.
her atak öncesi stoperlerin kendi arasında 10 pas yapması yok.
kanat oyuncusu sete oturalım diye her top geri dönmüyor.
bek her fırsatta ileri fırlıyor.
tüm takım topa saldırıyor.
her şeyden önemlisi kenarda sakin olun diye titreyen hocaları yok.
sen de biliyorsun. bu oyun izlemeye değer bir oyun değil.
ben trabzonsporlu olmasam bu oyunu açıp izlemem. sen de izlemezsin.
her maç en zor maçımız. her maç ligin en organize takımlarından biriyle oynuyoruz.
bu kadar korkma hocam. korkuyorsan bırak.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.( ゚д゚)Yorum
-
fatih tekke özelinde artık her şeyde bir bahane bulup eleştirmek bana saçma gelmeye başladı. bu mevcut takımın şuan 3. sırada olması çok büyük başarıdır. sene başında burada ve diğer platformlarda yapılan yorumları biliyoruz. bizim kaybettiğimiz puanlarda, son dakikalarda gol atıp kazandığımız maçlarda tesadüf değil. ortada emek var saygısızlık yapmayalım. hadi bu senede böyle yeni takımız dedik sabrettik ama seneye iş yapacak yaşına bakmadan güzel transferler lazım. bu takım kupa kaldırmadığı sürece isterse ligde 2. olsun başarı değildir. he nasıl başarı olur gider gruplara kalırsın, orada puanlar alırsın o zaman başarı sayılabilir. diğer türlü 2. 3. olmak falan kimsenin umurunda değil. biz sıradan takım değiliz. bide takımdaki para eden her oyuncuyu sattırmamalı. çok büyük hata yapar. her oyuncu grubuyla aynı oyun oynanmaz dikiş tutmaz. çok fena patlarız bir yerde. kendi sonunu da getirir.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.Yorum
-
-
Kanat oyuncumuz yok devşirme oynatıyoruz eyvallah, bek oyuncusu transfer ettik beklerde niye devşirmeler oynuyor çözemedim.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
Avrupa'daki en varoş takım bile belli bir sisteme ve fizik kaliteye sahip. Bu futbolun üzerine bir şey koyamaysak önümüzdeki sene Avrupa kupalarına katılma hakkı değil, Avrupa kupalarına ilk maçtan elenme hakkı kazanmış oluruz.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalıYorum
-
Başakşehir maçından sonra çok güzel açıklamalarda bulunduğunu düşünüyorum. Yan pas neden yapmak zorunda kaldığını formasyon farklılıkların sebebini ve genel olarak hikayeden bahsetti. Önümüzdeki 4 maç gs dahil kazanmamız gerektiği bu takımın bunu hak ettiğini söyledi. Hocanın nefes almaya başladığını düşünüyorum. Asıl ödülü sene sonu bu takımı en kötü 2. Yaparsa alacaktır. 2.lik tüm camiayı arkasına almak demektir. Dışardaki desteği içerde de görecektir. Ama olur da 3. Falan bitirirse yine kendini yeni sezona atıp daha iyisini yapacağını düşünüyorum. TebriklerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum